evet tatlım haklısın aslında. öğlen sıkı yiyince akşam canım pek bir şey istemiyo zaten peynirli salata yapar kapatırım günümü
50 gün kadar oldu tatlım aslında ciddi anlamda başlayalı ama bi kaç hafta öncesine kadar da araştırma evrensindeydim dikkat ediyordum yediğime içtiğime.
sabah 64. 5 falandım akşamları 65.5 oluyo yaklaşık 8 kilo kadar işte giden
evet tatlım haklısın aslında. öğlen sıkı yiyince akşam canım pek bir şey istemiyo zaten peynirli salata yapar kapatırım günümü
50 gün kadar oldu tatlım aslında ciddi anlamda başlayalı ama bi kaç hafta öncesine kadar da araştırma evrensindeydim dikkat ediyordum yediğime içtiğime.
1 ad. mercimek köftesi 52 kl. Ona göre ye canım bence 5 den fazla yeme
Süpersin canım 50 günde 8,5 kilo 2 ayin tamamında İnşallah 10 kilo vermiş olursun.Spor yaptınmı ?
ooo maşallah canım baya iyi vermişsin sen böyle gidersen 58 değil 50 kilo bile olursun
enerjin çok hoş tatlım ağzından bal damlıyor inşallah olcak zamanla inanıyorum kendime[/Q
saol canım, tabi zamanla olcak zaten yavaş yavaş kilolar gitcek :) özel olcak ama nişanlın yada sevgilin askerden ne zaman gelcek daha var mı az mı kaldı merak ettim de :)
saol canım, tabi zamanla olcak zaten yavaş yavaş kilolar gitcek :) özel olcak ama nişanlın yada sevgilin askerden ne zaman gelcek daha var mı az mı kaldı merak ettim de :)
118 günümüz var tatlım
gidicek tatlım gidicek eninde sonunda yavaş yavaş da olsa gidicek sevdiceğim gelince de bir kere daha aşık olcak bana çıtırım dicek ince belli yarim dicek hahahah
çoğu gtmiş azı kalmış canımm
Allah kavuştursunnnn
118 günümüz var tatlım
gidicek tatlım gidicek eninde sonunda yavaş yavaş da olsa gidicek sevdiceğim gelince de bir kere daha aşık olcak bana çıtırım dicek ince belli yarim dicek hahahah
Çıpçıtır olacak bizim kızzzÇıtır olmak için el ele hep beraber çıpçıtır günleree
aktif olarak spor yok hayatımda tatlım ya öyle evde kendi kendime çırpınıyorum yuvarlanıyorum işte çok nadir bu da.
öyle bi anda gaza gelirsem de yürüyorum dışarda bu da taş çatlasa üç kere eder maalesef üşengeçliğimden spor yapmıyorum
metabolizmam hızlıymış benim ölçtürmüştüm de ben artık buna bağlıyorum kilo vermemdeki hızı bi de spor yapıp sıkılaşsam şahane olucam da işte havalar soğuk olunca insan burnunu dışarı çıkarmak istemiyor
inşallah canımm, bende başlıcam artıkk e zamanı geldi de geçiyor bile.
Çıpçıtır olacak bizim kızzzÇıtır olmak için el ele hep beraber çıpçıtır günleree
Qaza getirdin beni))))
başla tatlım şuandan itibaren hem de öyle sabahı p. tesi fln bekleyip hiç vakit kaybetme. nefes aldığımız müddetçe bu beden bizimdir en layıkıyla emanete sahip çıkmalıyız
başlıcam tatlımda 5. gündür soğan kürü yapıyorum o bitince başlıcam. yoksa ikisini beraber sürdüremem diye başlamadım :) biraz da bahane ediyorum gibime geliyor9 şubatta bitcek bende 10 şubatta başlarım artık.
başlıcam tatlımda 5. gündür soğan kürü yapıyorum o bitince başlıcam. yoksa ikisini beraber sürdüremem diye başlamadım :) biraz da bahane ediyorum gibime geliyor9 şubatta bitcek bende 10 şubatta başlarım artık.
Hemen başla tatlım bi adım atsan az inceldiğini görsen kendini bomba gibi hissedeceksin bırakmak istemeyeceksin ama az sabır istikrar gerekli, gerisi çorap söküğü
aslında haklısın cnm bakalım daha hazır değilim gibi
Kahvaltım: 1yumurtadan omlet+ 1 bardak süt+ 1 salatalık+ 1 yaprak marul+ peynir
ımmh omletim e leziz oldu içine azcık süt bol baharat zeytin parçacıkları ve salam attım ve bi kaç damla zeytinyağıyla pişirdim.
öğlen muhtemelen balık + salata yicem akşam ise meçhul bakalım şimdilik :44:
oo süper bir kahvaltı yapmışsın zaten diyetisyenler hergün ayrı kahvaltı yapın birgün omlet, birgün poğaça, birgünde meyve yiyon diyor hem metabolizma da hızlanırmış ah ah hepsini biliyorumda bi kendim yapmıyorum
en önemli öğün kahvaltı zaten tatlım kraliçe gibi yapmaya çalışıyorum kahvaltılarımı ki gün boyu enerjim bitmesin
sen de gezin burlarda tatlım iyice ikna et kendini ben de her zaman gazlarım seni merak etme , çıtırdıcaz çıtırdıcazzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?