Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

1 ad. mercimek köftesi 52 kl. Ona göre ye canım bence 5 den fazla yeme

Süpersin canım 50 günde 8,5 kilo 2 ayin tamamında İnşallah 10 kilo vermiş olursun.Spor yaptınmı ?

1 ad. mercimek köftesi 52 kl. Ona göre ye canım bence 5 den fazla yeme

ahh tatlım sen yok musun sen dün yedim 6-7 tane bugün de yiyecektim ki yemedim iyiki de yememişim o halde de sanki yediğim tostun kalorisi azmış gibi oldu böyle de al birini vur ötekine

Süpersin canım 50 günde 8,5 kilo 2 ayin tamamında İnşallah 10 kilo vermiş olursun.Spor yaptınmı ?

aktif olarak spor yok hayatımda tatlım ya öyle evde kendi kendime çırpınıyorum yuvarlanıyorum işte çok nadir bu da.
öyle bi anda gaza gelirsem de yürüyorum dışarda bu da taş çatlasa üç kere eder maalesef üşengeçliğimden spor yapmıyorum

metabolizmam hızlıymış benim ölçtürmüştüm de ben artık buna bağlıyorum kilo vermemdeki hızı bi de spor yapıp sıkılaşsam şahane olucam da işte havalar soğuk olunca insan burnunu dışarı çıkarmak istemiyor

ooo maşallah canım baya iyi vermişsin sen böyle gidersen 58 değil 50 kilo bile olursun

saol canım, tabi zamanla olcak zaten yavaş yavaş kilolar gitcek :) özel olcak ama nişanlın yada sevgilin askerden ne zaman gelcek daha var mı az mı kaldı merak ettim de :)

118 günümüz var tatlım
gidicek tatlım gidicek eninde sonunda yavaş yavaş da olsa gidicek sevdiceğim gelince de bir kere daha aşık olcak bana çıtırım dicek ince belli yarim dicek hahahah

118 günümüz var tatlım
gidicek tatlım gidicek eninde sonunda yavaş yavaş da olsa gidicek sevdiceğim gelince de bir kere daha aşık olcak bana çıtırım dicek ince belli yarim dicek hahahah

çoğu gtmiş azı kalmış canımm
Allah kavuştursunnnn

çoğu gtmiş azı kalmış canımm
Allah kavuştursunnnn

amin tatlımmmm amin azı gitti çoğu duruyo hala valla

iyiki iriymişim dicem neredeyse yoksa o yokken neyle oyalanır vakit geçirirdim krizi fırsata çevirmek bu olsa gerek

118 günümüz var tatlım

oo çoğu gitmiş azı kalmış gerçekten :) dicek tabi cnm ozaman kadar sen dahada fit olursun bir kez daha aşık olcak sana bende 6 ay 10 gün beklemiştim gelince herşey unutuluyor cnm, sağ salim gelir inşallah...

Son düzenleme:
Çıpçıtır olacak bizim kızzz Çıtır olmak için el ele hep beraber çıpçıtır günleree

Qaza getirdin beni))))

inşallah canımm, bende başlıcam artıkk e zamanı geldi de geçiyor bile.

başla tatlım şuandan itibaren hem de öyle sabahı p. tesi fln bekleyip hiç vakit kaybetme. nefes aldığımız müddetçe bu beden bizimdir en layıkıyla emanete sahip çıkmalıyız

Çıpçıtır olacak bizim kızzz Çıtır olmak için el ele hep beraber çıpçıtır günleree

tatlım elele eblette ama bi el de sen at bırakma kendini ben cidden üzülüyorum:18:

Qaza getirdin beni))))

tatlım gel gaza elbette görevim olsun bu benim seve seve gaza getiririm sizleri

Hemen başla tatlım bi adım atsan az inceldiğini görsen kendini bomba gibi hissedeceksin bırakmak istemeyeceksin ama az sabır istikrar gerekli, gerisi çorap söküğü

Kahvaltım: 1yumurtadan omlet+ 1 bardak süt+ 1 salatalık+ 1 yaprak marul+ peynir

ımmh omletim e leziz oldu içine azcık süt bol baharat zeytin parçacıkları ve salam attım ve bi kaç damla zeytinyağıyla pişirdim.

öğlen muhtemelen balık + salata yicem akşam ise meçhul bakalım şimdilik :44:

oo süper bir kahvaltı yapmışsın zaten diyetisyenler hergün ayrı kahvaltı yapın birgün omlet, birgün poğaça, birgünde meyve yiyon diyor hem metabolizma da hızlanırmış ah ah hepsini biliyorumda bi kendim yapmıyorum

en önemli öğün kahvaltı zaten tatlım kraliçe gibi yapmaya çalışıyorum kahvaltılarımı ki gün boyu enerjim bitmesin

sen de gezin burlarda tatlım iyice ikna et kendini ben de her zaman gazlarım seni merak etme , çıtırdıcaz çıtırdıcazzz

tamam canım valla iyi olur yoksa benim yapacağım yok :) tabikide çıtırdıcazz güzel olucazzz, manken gibi olucazz

off bugün çok yoğunum ya yemeğe bile çıkamadım yeni bitti işimm sende çalışıyorsun deyilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…