• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

tamam canım valla iyi olur yoksa benim yapacağım yok :) tabikide çıtırdıcazz güzel olucazzz, manken gibi olucazz :9::66:

off bugün çok yoğunum ya yemeğe bile çıkamadım yeni bitti işimm :14: sende çalışıyorsun deyilmi?

evet tatlım çalışıyorum da ben yemeğe her zaman vakit bulabilen biriyim :27:
sen de öğün atlama öğlen yemeğini de zamanında ye ki akşam yemeğinde ipin ucunu kaçırmayasın:54:

evet tatlım çalışıyorum da ben yemeğe her zaman vakit bulabilen biriyim :27:
sen de öğün atlama öğlen yemeğini de zamanında ye ki akşam yemeğinde ipin ucunu kaçırmayasın:54:

ben bugün çok yoğun olduğum için öğlen yemeğini kaçırdım ama genelde kaçırmam hele tatlıları hiç kaçırmam :1:
ama bundan sonra akşamları saat 9'dan sonra bişey yemicem kararım kesin :34:

Yaa yaaa akşam misafir gelecekmiş annem bisküvili pasta yap dedi yaparken krem şantisinden ve kremasından azıcık yedim. Şöyle avcumun içine tek kat sürülmüş kadar ikisindende, dibini sıyırdım yani. Acabaa çoook kalori almışmıyımdır??? Gerçi bugün regliyim ve hafiften tatlı krizlerim tutuyordu bastırdı ama pişman gibiyim. Acaba akşam yemek yemesem miii :43::43:

ay ne tatlısever çıktınız başıma Allahım sen yola getir bunları:1::1::1:

ben bugün çok yoğun olduğum için öğlen yemeğini kaçırdım ama genelde kaçırmam hele tatlıları hiç kaçırmam :1:
ama bundan sonra akşamları saat 9'dan sonra bişey yemicem kararım kesin :34:

meyve dahil hiç bir şey yeme tatlım o saatten sonra ne yersen direkt margarin göbeciklerimize yapışan:20::54:

Yaa yaaa akşam misafir gelecekmiş annem bisküvili pasta yap dedi yaparken krem şantisinden ve kremasından azıcık yedim. Şöyle avcumun içine tek kat sürülmüş kadar ikisindende, dibini sıyırdım yani. Acabaa çoook kalori almışmıyımdır??? Gerçi bugün regliyim ve hafiften tatlı krizlerim tutuyordu bastırdı ama pişman gibiyim. Acaba akşam yemek yemesem miii :43::43:

ye ki bence ama aşırı şekilde yeme akşam yemeğini o kadarcık kremadan bir şey olmaz misafirlere koşuştururken yakarsın o kremayı ama ben asıl misafirler afiyetle yerken benim Seçilim onlara bakmayacak bi dilim minik bi dilim diye diye götürcek pastayı ondan korkuyorum:1::1:

Öğlen yemeğim: bir porsiyon istavrit yanında tere roka+ bi kaç çatal fasülye plaki+ yarım kepçe kadar da mercimek çorbası
Akşam yemeğim: üç adet köfte+ peynirli bol salata+ üç beş beyaz leblebi

45 dakika da egzersiz yaptım plates+mezdeke eşliğinde zıvanadan çıkma:118::119::119::118::122:

ohhh mis benden de iyisi yok benden de güzeli yok en birinci göbeksiz ben olucam:62::66::64::62::66::64:

günaydın kızlar.. hayırlı Cumalar.. ohh bugün'den sonra hafta sonu ne güzelll :16::21:

valla öğle olcak gibi :) oo süperr baya kalori yakmışındır cnm maşallah :nazar:

günaydın kızlar.. hayırlı Cumalar.. ohh bugün'den sonra hafta sonu ne güzelll :16::21:

valla öğle olcak gibi :) oo süperr baya kalori yakmışındır cnm maşallah :nazar:

günaydın tatlımmmm güzel çıtır bi güneeee:54::54:

Kahvaltım: 2 yumurta haşlama+ 1 salatalık+1 yaprak marul+ peynir+ zeytin+ elmalı yeşil çay

sıkı bir kahvaltı yaptım çok mutluyum :54:

Kahvaltım: 2 yumurta haşlama+ 1 salatalık+1 yaprak marul+ peynir+ zeytin+ elmalı yeşil çay

sıkı bir kahvaltı yaptım çok mutluyum :54:

evet çok güzel kahvaltı yapmışsın.. cnm sen diyetisyene gittin demi o verdi bütün bunları yoksa sen kafana göremi yapıyorsun..

Son düzenleme:
of yaa, beni gören herkes ne kadar kilo almışsınnn, sen çok zayıftın deyip duruyorlar sinir oldum yaa:50: :50:

diyet yapsam 5 kilo versem hemen sonra derler anaa çok zayıfladın yeterr! e ben sizi anlamıyorum yaa bi şişmansın diyorlar bi çok zayıfladın bıktımm artıkk :50::50:

evet çok güzel kahvaltı yapmışsın.. cnm sen diyetisyene gittin demi o verdi bütün bunları yoksa sen kafana göremi yapıyorsun..

kendi kendimin diyetisyeni oldum tatlım diyetisyen kafasına göre değil kendi kafama göre yapıyorum:27::27:

of yaa, beni gören herkes ne kadar kilo almışsınnn, sen çok zayıftın deyip duruyorlar sinir oldum yaa:50: :50:

diyet yapsam 5 kilo versem hemen sonra derler anaa çok zayıfladın yeterr! e ben sizi anlamıyorum yaa bi şişmansın diyorlar bi çok zayıfladın bıktımm artıkk :50::50:

ohh bi isyanlar bi isyanlar bi yerden başlaman gerekli tatlım ben de 73lere senin fazla bi kilon yok iyisin iyisin diyenlerin yüksek iltifatlarıyla geldim , herkese inanıp gözü kapalı yaşamamak lazım :54::54:
herkes kendinin aynası olsun :16::16:

kendi kendimin diyetisyeni oldum tatlım diyetisyen kafasına göre değil kendi kafama göre yapıyorum:27::27:

hımmm anladım cnm, hergün değişik değişik menüler yazınca bende öyle sandım :1:

ohh bi isyanlar bi isyanlar bi yerden başlaman gerekli tatlım ben de 73lere senin fazla bi kilon yok iyisin iyisin diyenlerin yüksek iltifatlarıyla geldim , herkese inanıp gözü kapalı yaşamamak lazım :54::54:
herkes kendinin aynası olsun :16::16:

çok haklısın tatlım, ben kendim için yapıcam başkaları için değil. başladığım zaman da buraya yazıcam, morel verdiğin için de saol cnm :54:

Son düzenleme:

çok haklısın tatlım, ben kendim için yapıcam başkaları için değil. başladığım zaman da buraya yazıcam, morel verdiğin için de saol cnm :54:

her zaman tatlım her zaman kk sağolsun birbimiz için vardı şu yalan dünyada ÇITIR Bİ GELECEK İÇİN ELELE:13::kkk:

her zaman tatlım her zaman kk sağolsun birbimiz için vardı şu yalan dünyada ÇITIR Bİ GELECEK İÇİN ELELE:13::kkk:

inş tatlımm çıtır olucazz, iyiki üyeliğimi açmışım daha önceden üyeydim ama girmiyodum. seçil naptı acaba girmedi hiç bugün görmedim onu tanımıyorum ama merak ettim acaba dün pastadan yedimi ? :9::9:

inş tatlımm çıtır olucazz, iyiki üyeliğimi açmışım daha önceden üyeydim ama girmiyodum. seçil naptı acaba girmedi hiç bugün görmedim onu tanımıyorum ama merak ettim acaba dün pastadan yedimi ? :9::9:

iyiki tatlım :16:

bilmiyorum naptı o cadı ama en son canım çekmedi akşam bir şey diyordu bizi kandırmıyordur heralde yememiştir yediyse çekeriz kulaklarını birer paylaşıp :23::23::13: tombul cadıydı kepçe kulaklı tombul cadı olur :27::27:

Öğle yemeğim: 5 ızgara köfte+salata+ayran

öğle yemeğimi de yazayım da akşam a ne olur mechul:26:

mesai bitimi eve fln uğramadan direkt memlekete gidicem 9 gibi evde olurum o saatte ne yenir ne içilir bilmiyorum umarım aç fln olmam yoksa anamın enfes lezzetlerine karşı koyma direncim azalır :18::18:

iyiki tatlım :16:

bilmiyorum naptı o cadı ama en son canım çekmedi akşam bir şey diyordu bizi kandırmıyordur heralde yememiştir yediyse çekeriz kulaklarını birer paylaşıp :23::23::13: tombul cadıydı kepçe kulaklı tombul cadı olur :27::27:

hehe :1::1: e ozaman yememiştir :9: yaparken yedi ya ondan canı istememiştir tekrar dan :9::9:

Öğle yemeğim: 5 ızgara köfte+salata+ayran

öğle yemeğimi de yazayım da akşam a ne olur mechul:26:

mesai bitimi eve fln uğramadan direkt memlekete gidicem 9 gibi evde olurum o saatte ne yenir ne içilir bilmiyorum umarım aç fln olmam yoksa anamın enfes lezzetlerine karşı koyma direncim azalır :18::18:

hımm herşeyden ye ama az ye canım, sen bunu benden daha iyi biliyosundur ama 9 dan sonra bişey yeme, yolda ye bişeyler ki aç kalma cnm

Son düzenleme:
Yook yokk yemedim pastadan sadece çok ısrar ettikleri için 2 çatal aldım onuda vala isteksiz yedim kalori olacağını sanmıyorum:37:

Back