Merhaba Güzel topiğim.
Uzun bir ara verdim ve geldim.
Bu süre de diyetisyene gittim. Neden gittim çünkü kendi başıma yediklerimi kısıp sağlığım bozulmasın istedim ama a ama ama moralimi bozmaktan başka birşeye yaramadı. Bana şok diyet vermek istedi..... aşırı kilom yok. Başka türlü veridiremeyecek. Bana yardım etmeye çalışmasını anladım ama benim aklıma mantığıma yatmadı.
10-20 kilo fazlam olsa. O zaman ayda 4 kilo hızlı gitsin giderde... Benim zaten vereceğim 4 kilo
Ezbere konuşuyorlar.
Ben 2-3 haftadır yediklerime dikkat ediyorum.... Çok hafifledim ve çok mutluyum.
Her gün aktif ve hareketliyim.
GÜnde 1,5-2 litre suyumu içiyorum.
Pastada yedim. Makarna da yedim... çikolata yedim... cips de yedim... Ama hepsi nefsime köreltmek için az az...
Bu işler beyinde bitiyor. beynini iştah yönünde eğitmek gerekli. Yediklerimi zevkle yedim. Bana faydalı olan şeyleri özellikle yedim.. Balık, köfte, tavuk,süt, peynir, ceviz, meyve.... Kayısı, incir, Kuru üzüm, hurma.... ben bunları ölçülü yediğim için aşırı iştahım yok. tokum hep. hamur işi canım çekmiyor
Tekrar söylüyorum...
ŞOK DİYETE VEYA DİYET ADINDA herşeye karşıyım. Mevcut kilomun altına düşmek çok zor biliyorum.
Kontorollü yeme olayına eyvallah. Çok şükür sağlığım yerinde ve neden bozulsun 3 kilo yağ fazlam var diye.
Ben şok diyet yaparsan metabolizmam bozulacak biliyorum. Ne gerek var ...
ayda 1 kilo verip ömür boyu aynı kiloda kalmak var. neden bu kadar hızlı verip 3 gün geçmeden tekrar alıyım demi