- 6 Mart 2012
- 17.731
- 27.703
- 49
-
- Konu Sahibi mavibeyazz
Teşekkürederm güzel dilekleriniz için :)Huzurla, mutlulukla, Aşkla kullanın. Hepsi çok güzel
Fincan takımı 230 TL liste fiyatı vardı canım 150 TL ye aldık biraz zor indi ama, yaldızlılar daha pahalı ama düz beyazlarıda çok şık buluyorum onlardanda vardı, daha uygunlar :)Canim hayirli olsun yeni cicilerin uyguna aldim dedin merak ettim ne kadara aldin bunlari Benimde bu kahve fincaninin duz beyazı modelinde gözüm vardamerak ettim simdi
Senin istediklerininde çay setine bakıyodum ben birden kendimi kahve takımı almış buldum :))) bencede sade ama şık ve farklılar, porselenide güzel :) Sarı aldım çünkü parlıyolardı gümüşü bukadar parlamıyodu çokta süslü değilimdir halbuki nasıl olduysaDaha uygunlarsa sevindim cnm benim istediklerimde cok sadeler ama yinede bi tarzi var ben genel olarak goldu sevemiyorum galiba ama acaip şık duruyolar Bakalim bi ara denk getirebilsem alirim bende Wmf yi biliyorum canimda hic o kadar para veremem die dusunuyodum ama bıçaklar acaip uyguna gelmis amann ellere dikkat yalniz o sef bıçağınin cok magduru var Ben su eminonunde ne nerde olayini bi türlü çözemiyorum bilen birini bulup cebe nakit doldurup gitmek lazim oralara die erteliyorum hep Guzel gunlerde kullan canim her birini
Kızlar haftasonu bir eminönü yapalım dedik, olanlar oldu :) Ve gerçekten eminönönden liste fiyatı çok yüksek şeyleri acayip pazarlıklarla alabiliyorsunuz
KOLEKSİYON SUFİ KAHVE TAKIMI (Misafir kahve seti olarak bunu aldım)
WMF MARKA İKİ BOY BIÇAK . ŞEF BIÇAĞI VE ÇOK AMAÇLI BIÇAK :) (Bıçak almayı düşünmüyodum bi takım aldım diye ama bu markaya okadar indirimi görünce havada kaptım açıkçası)
NARİN MERİDYEN LİMONLUK VE PAŞABAHÇE MİSAFİR ÇAY TABAKLARI (Takım gibi uyumlu olduğu için ikisini bir aldım)
Rica ederim canım paylaşalımda yardımı olsun :) ama bıçaklara cidden bi bak, gören herkes sipariş verdi bakalım gidebilirsem alıcam yine :)) taksit işi öyle ya hepimiz oyleyiz suan emin ol, yani alıcak bişiler buluyoruz hep en iyi yaptığımız şeyCanim msjinin resmini cektim direk kayitcok tesekkur ederim tatlim zahmet edip yazdin Bu kredi kartlarini kim icad eddiyse cok slmlar ben kurtaramiyorum basimi iki yıldır tam taksitleri bitti derken tekrar basliyo nakiti bankamatiklerde anca görür oldum ama bıçaklar aklima düştü şimdi uygun baya hos benim gibi sakarin elinede verilmez ama sağol tatlim tekrar
Teşekkürederimm canımcannım çok güzel şeyler almışsın özellikle de fincan takımının bende düz beyazı var ama bu model de aklım kalmıştı kendi kendimle mücadele ediyorum alıp almamak konusundabıçakları da iyi yakalamışsın denk gelirsem bende alayım bikaç parça hepsini güle güle huzurla aşkla güzel günlerde kullan tatlım
Sanırım benim için beklenen an geldi :) Miele miele dedim Allah'a şükür aldım bugün. Henüz elime ulaşmadı ancak araştırmalarım sonucu öğrendiklerimi de paylaşmak istedim. Önce fotoğraflar : Miele Complete C3 HEPA Powerline
Şimdi gelelim neden bunu aldım? Neler öğrendim;
Elektrikli süpürgeler watt konusunda dünya standardına giriyormuş arkadaşlar. Yani 2000-2300 wattlar hayal oluyor ve yeni üretilenlerin watt ları kademeli düşürülerek 1300 de sabitlenecekmiş.. Benim ihtiyacım çok acil değildi ama annemin makinesi aniden bozulunca baya araştırdım, bundan aldık ona da geçtiğimiz hafta, sonrasında mielenin genel merkeziyle konuştum ellerinde max 1.600 watt varmış ancak bayiilerin elinde kalanlar olabilir dedi nitekim bizde o şekilde aldık. Geçen hafta 18 adet varken bugün 5 tane kalmış bayiide bende alıp aradan çıkarmak istedim.
Emiş gücüyle watt çok alakalı değil ancak 2000 watt bi makineyle 1300 watt bir makine arasında oluşacak fark barizdir, bundan korktum açıkcası, çok içime sinerek aldım, inşallah hayrını da görürüz :)
1 Eylül 2014 te başlamış bu olay aslında, AB piyasasında motor gücü max 1600 e varan makineler satılabilecek diye.Bu tarz şeyler cidden bizim ülkemize 2 yılda ancak ulaştığı için şimdi şimdi duyuyoruz. Söylediğin gibi emiş gücü watt birbirinden bağımsız. örneğin 2000 wattlık bir süpürgenin emiş gücü 2200 wattlık bir makineden yüksek olabilir. hatta 850 wattlık bir makine rakiplerini geride bırakmış en iyisi olmuş, yazılanlara göre iyi tasarlanmış bir motor ile olabiliyomuş bu vs ama mielenin yetkilileriyle konuştum onlarda şunu söylüyor, atıyorum 850 watt bi makine 850airwatt emiş gücünde olamıyo. yine bi motor gücüne ihtiyac duyuyor.Sonunda aşkına kavusmussun canımgüzel gunlerde kullan hayirlisi olsun yalnız bu watt olayı ne kadar elektrik harcadigiyla ilgili diye biliyorum rowenta silence te oyle bi durum vardi rakipleri kadar emis gücü ama daha az elektrik harcar diye slogani vardi simdi kafam karısti suara elektrik supurgesi alicak butcemde yok hemde simdiden garanti sıkıntısı olur diye erteliyordum wattlarin sabitlenmesi iyimi olur kotu mu bilemedim iyice salata oldu kafam Ben minnak oldugumdan bana haliya yapismayan agir olmayan ama ayni zamanda iyi çeken bi makine lazim bu yavruda oyle mi peki
Teşekkürederimm inşallah canım :) 850 TL ye aldım, 160 TL de toztobası aldım 4 yıllık, garanti süremi uzattılarCanım çok güzel görünüyor, güle güle kullanne kadara aldın ayıptır sormasi
Teşekkürederimm inşallah canım :) 850 TL ye aldım, 160 TL de toztobası aldım 4 yıllık, garanti süremi uzattılar
bende öyle düşünüyodum, çünkü cidden fırınları falanda acayip pahalı.. kimbilir belki günün birinde alırızaa çok güzel canım, Mielenin 7 bin liralık çamaşır makinesini görünce süpürgesi de 3-4 bin vardır diye düşünmüştümgüle güle kullan tatlım