- 22 Temmuz 2015
- 647
- 456
- Konu Sahibi mavibeyazz
yaa canım öyle bi anlattınki bende üzüldüm yanii :) bak turbo başlık diye bişi var, halıyı kaldırma olayını engelliyomuş diye okumuştum. halı kalktımı insan çok yoruluyor gerçekten:) buarada aldığım şubede geçen hafta 18 -20 tane olan stok ben alırken 5 e düşmüştü aldığım model için, yani bu model tükense muadilleri kalmış olur çok kafana takma borçlarını öde, her şey bi şekilde denk gelecektir yani içine tam sinsin :)Canim sağol yine uzun uzun aciklamissin ben ne zaman acele etsem hep hata yapıyorum fiyat olarak korktuğum kadar yokmus ona sevindim garanti olayida güzelmis 2 yil garantiler beni tatmin etmiyodu suan butcem hali hazırda sıkışıkken ben 2-3 ay daha erteleyeyim hem o sırada sen makineyi kullanirsin daha ayrıntılı fikir alırım o kadar ürün varken piyasada sanmiyorum bi anda hepsi toplatilsin Şu emiş gücü olayını da açık açık yazmamalari çok sinir bozucu rowentalarida çok beğeniyorum tek sıkıntısı haliya yapisip kaldiriyo son ayarda kol duzenegide çok ağır ayari dusuruncede temizlemiyomus hissine kapiliyorum fiyat olarakta bi tik daha yüksek Kafayi siyirmak üzereyim bunlari dusunmekten erkek arkadasimda beyaz esyalari seçelim bende onlarin odemesine baslim diyo ama onlari arastirmak hepten işkence oldu bana bi yere varamadim ne zor islermis bunlar böyle nevresim havlu kisimlari daha eğlenceliydi çok bunaldim
Beyaz eşyalarda kolaylıklar dilerim, sana tek bakmanı önereceğim şey cam kapak buz dolapları :) ben beyaz eşyada gerçekten beyazı seviyorum, inox ve siyahlar içimi karartıyor. Beyaz olupta şık duran tek modellerde cam kapaklarda. Siemens ve bosch tan şaşmamanıda öneririm.. TV de de samsung :) hatta geçen bimekste beğendiğim TV modelini yazayım biraz tuzlu ama en iyi panel samsungda şuan, ayrıca ultraHD :) fullHD devride bitti artık.. min. 10 yıl kullanılacak bişey, teknoloji geride gitmiyo bence alınır.. :)
Samsung 48JU6070 121 EKRAN ULTRA HD DAHİLİ
Samsung 48JU6570 122 EKRAN 4K UHD SMART LED
Samsung 40JU6070 102 EKRAN ULTRA HD DAHİLİ