Saç Rengi ve Saç Boyama Mavi siyahtan dönebilen var mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Gaci
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Gaci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2011
6
0
36
İzmir
Arkadaşlar mavi siyah saçı boyayalı 1 ay falan oldu . Ama kullanımı zor . sevmedim ne bileyim pişman oldum doğal saç renim kahve . kahveye geri dönmek istiyorum ne yapmam lazım . Dönebilen var mı . başından geçen biri ? ayrıca bu beyaz sabunla yıkasm akar mı . burda öyle şeyler de okudum da.

Mavi siyah dönülmesi çok zor bir renktir canım.
Forumda mavi siyah kullanan bir arkadaşımız var.
O çok seviyor bu rengi.
Kendisi normalde sarışın..
O bilir..
LadyEvil.
Ona danış istersen..:)

Beyaz sabunu akıtması için deneyebilirsin.
Mesela sitede sinemakili kür var.
Onunlada saç boyası akanlar var..
Kabartma tozunu deneyebilirsin..

Deneyebiliceğin bir kaç yöntem mevcut.

Son düzenleme:
ben yıllar önce boyamıştım şu an da siyaha boyalı ama yıllar önce boyayıp 1 sene sonra platin yapmıştım.
1 sene içinde saçım doğal rengine çok yakın oldu. ama o zamanlar çok kalitesiz bir boyayla boyuyordum sanırım çabuk akmasında etkili oldu.

senin daha bir ay olmuş boyayalı bekle daha bence. beyaz sabun ve evde yapılan bakım ürünleri saçın akmasını sağlıyor gerçekten. hele sinameki bayağı akıtıyor.

Son düzenleme:
Sinamekili kürün rengi akıttığını onaylıyorum ben 3 uygulama yaptım ve saçlarımn rengi açıldı. :81:

tatlım benim saçlarımda siyahtı ve uzundu 2yıl önce boyatmıştım..
ve artık sıkılmıştım benim kendi saç rengimi istiyordum(kahve sarı tonlarında çok begeniyordu herkes )dönmek istemiştim ve beyaz kalıp sabunla yıkadım 1 -2 ay biraz açmıştı gibi..
baktım olmuycak gittim saçlrımı kısacık kestim ve kurtuldumm:) şimdi saçlarımomuzlarıma geldi ve boyadan eser yok sadece kendi rengim var..ancak kestirirsen kurtulursun

Çok sağolun yorumlarınız için .
artık evde denicem beklicem sanırım başka yol yok

selam,

benimde saçlarım iki gün kadar mavi siyah kaldı..Koyu kahveye boyamak istedim çok koyu bir siyah oldu..iğrençti.

gözümü kararttım gittim palette blond aldım iki kutu. sürdüm boyayı 30 dk sonra saçım bakır kızıl oldu..

rengi o kadar beğendimki üzerine boya yapmama gerek kalmadı hiç... palletteyi tavsiye ederim.açıyor gerçekten kuaföre de açma kapama parasını vermeye değmez ben 8 tlye aldım

bol şans:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…