• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama mavı sıyah ıstıyorum !

Caulfield-

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mart 2008
8.769
1.121
373
arkadaslar sacımı mavı sıyaha boyatmak ıstıyorum .bugune kadar her rengı hemen hemen denedım, ama bır sıyaha cesaret edemıyorum .ama benım de en cok ıstedıgım renk sıyah .korkularım var begenmessem gerı nasıl donus yaparım dıye .yakısır mı yakısmaz mı hıc bılmıyorum .fıkırlerınızı almak ıstıyorum .

mavı sıyah rısklı mı arkadaslar ? mavlık sırf parlaklık versın dıye ıstıyorum .ama aklımda kuzgun siyah da var :/ kuzgun sıyah daha mat bır renk gıbı .

Son düzenleme:
siyah cok guzel bir renk bende denedim mavi siyahıda gercekten harika duruyor ama donmesi imkansız diyebilirim..bence sen illa siyah tonları istiyorsan saclarını koyu kahveye boya zaten o siyah gibi olacaktır yıkadıkca akar bir sure kullanırsın bakarsın yakısıyormu diye begenirsen siyah yaparsın hem koyu kahveden donmek daha kolay normalde kuaforlerde boyle der illa siyah istiyorsanız koyu kahveye boyatın diye hem siyahıda her ay boyaman lazımki o canlılıgı kalsın

Son düzenleme:
cnm saçların çok güsel:nazar:
baktım bütün fotolarına
özellikle bu saç rengine bayıldımmm
bnm saçlarım şuan siyah ne yazıkki hemen çıkan bi boya değil
sıkıldığında geri dönüşü çok zor beyaz sabun papatya uğraşırsın
ve bunlarda kesin yöntem olmadığından açıcıyla çok yıpratırsın
saçlarını:26::26:
fotondaki gibi olsa saçlarım bnmde ah ahhh:3::3:
ama yapıcammm olcakkk:47:

Son düzenleyen: Moderatör:
mavi siyahı bende 5yıl kadar kullandım çok yakışıyor fakat başka bir renge dönüşü çok zor rengini değiştirmek istediğinde kuaförler çok yıpratıyor özellikle saçların uzunsa kısacık kestirmek zorunda kalabilirsin arkadaşında yazdığı gibi koyu kahveye boyayabilirsin onuda açmak zor ama siyaha göre daha kolay olacaktır

bundan bir buçuk sene önce bende mavi siyaha boyadım hemde hiç düşünmeden aldım boyayı boyadım çok beğenmiştim çok hoş bi renk banada çok yakışmıştı fakat görüntüsünü bi kenera bırakırsak zor bir renk zamanla akıyo ve sürekli yenilemen gerekiyo akıncada çok cansız bi hal alıyo halilede sürekli saç boyanmıyo ayrıca geri dönüşü kolay açtırıyosun saçı ama o saça saç denmiyo malesef ben çevremde siyah saç istiyorum diyenlere bunu söylüyorum sakın!! dönüşü çok sorunlu bi renk renkten dönmesi kolay oluyo ama olan saça oluyo benim siyaha boyamadan önce mükemmel saylarım vardı düm düz okadar güzeldiki bildiğin ipek açtırdıktan sonra saçımın yapısı değişti ve dalgalı oldu şimdi ben düzleştirmek zorunda kalıyorum malesef keşke hiç boyamasıdım siyah saç gerçektende büyük bi pişmanlığım iyi düşün derim

cnm saçların çok güsel:nazar:
baktım bütün fotolarına
özellikle bu saç rengine bayıldımmm
bnm saçlarım şuan siyah ne yazıkki hemen çıkan bi boya değil
sıkıldığında geri dönüşü çok zor beyaz sabun papatya uğraşırsın
ve bunlarda kesin yöntem olmadığından açıcıyla çok yıpratırsın
saçlarını:26::26:
fotondaki gibi olsa saçlarım bnmde ah ahhh:3::3:
ama yapıcammm olcakkk:47:

cnm tesekkur ederım ama ,keske benım fotoyu burada paylasırken benden ızın alsaydınız .
sonucta fotolarım albumde var ,ve buradakı uyeler gorebılır .albumde de gosterebılırdın begendıgın rengı .
ama burada paylasılmıs foto burada uye olmayan herkes gorebılıyor .
rahatsız edıcı bır durum benım ıcın .

Son düzenleyen: Moderatör:
çok özür dilerim üye olmayanların görecğini bilmiordum
kaldırmaya çalıştım fotonu ama bilmiorum yapabildim mi

mavi-siyah en mat görünen siyah bence. saçın açık renkse mavilikler daha belli oluyor. mesela benim saçlarım koyu mavi-siyah yaptım sadece çok hafif bir mavi parıltı var.
siyahta karar kılmış gibi görünüyorsun bence dene. çok pişman olursan da akıtabilirsin zaten. beyaz tenliysen daha yakışır.
kendin boya kolay iş çünkü. palette'i öneririm

Son düzenleme:
3-4 sene mavi siyah kullandım,yakışana çok yakışıyor ama dönüşü çok çok zor
Eğer saç renginizi çok sık değiştiren biriyseniz tavsiye etmem
Yakışmadığını düşünürseniz de geri dönüşü çok zor
Kendi fikrimi belirteyim,çok sıcak yumuşak ifadeli bir yüzünüz var,siyah saç daha çok sert ifadeli kadınlara yakışıyor
Sarı saç yüzünüze tam uymuş,siyah pek yakışmaz gibi geldi bana

bundan bir buçuk sene önce bende mavi siyaha boyadım hemde hiç düşünmeden aldım boyayı boyadım çok beğenmiştim çok hoş bi renk banada çok yakışmıştı fakat görüntüsünü bi kenera bırakırsak zor bir renk zamanla akıyo ve sürekli yenilemen gerekiyo akıncada çok cansız bi hal alıyo halilede sürekli saç boyanmıyo ayrıca geri dönüşü kolay açtırıyosun saçı ama o saça saç denmiyo malesef ben çevremde siyah saç istiyorum diyenlere bunu söylüyorum sakın!! dönüşü çok sorunlu bi renk renkten dönmesi kolay oluyo ama olan saça oluyo benim siyaha boyamadan önce mükemmel saylarım vardı düm düz okadar güzeldiki bildiğin ipek açtırdıktan sonra saçımın yapısı değişti ve dalgalı oldu şimdi ben düzleştirmek zorunda kalıyorum malesef keşke hiç boyamasıdım siyah saç gerçektende büyük bi pişmanlığım iyi düşün derim

ıste bende onan korkuyorum.actırılır elbet ama artık o saca sac denırse tabı:(

siyah cok guzel bir renk bende denedim mavi siyahıda gercekten harika duruyor ama donmesi imkansız diyebilirim..bence sen illa siyah tonları istiyorsan saclarını koyu kahveye boya zaten o siyah gibi olacaktır yıkadıkca akar bir sure kullanırsın bakarsın yakısıyormu diye begenirsen siyah yaparsın hem koyu kahveden donmek daha kolay normalde kuaforlerde boyle der illa siyah istiyorsanız koyu kahveye boyatın diye hem siyahıda her ay boyaman lazımki o canlılıgı kalsın

koyu kahveyı denemıstım yakısmıstı.benım korkum acaba solaryum sart olıur mu ? beyaz tene sıyah nasıl olabılır kı

mavi siyahı bende 5yıl kadar kullandım çok yakışıyor fakat başka bir renge dönüşü çok zor rengini değiştirmek istediğinde kuaförler çok yıpratıyor özellikle saçların uzunsa kısacık kestirmek zorunda kalabilirsin arkadaşında yazdığı gibi koyu kahveye boyayabilirsin onuda açmak zor ama siyaha göre daha kolay olacaktır

cnm ten rengın ne acaba ?
mesela sıyaha boyattıgım da actırmak ıle ugrasmasam kendıu halıne bıraksam yıkaya yıkaya acılmasını saglasam acılmaz mı ? yınede yıpranır mı?
yanı sıyah boyamı yıpratıyor yoksa acmakla ugrasmak mı yıpratıyor ?

mavi-siyah en mat görünen siyah bence. saçın açık renkse mavilikler daha belli oluyor. mesela benim saçlarım koyu mavi-siyah yaptım sadece çok hafif bir mavi parıltı var.
siyahta karar kılmış gibi görünüyorsun bence dene. çok pişman olursan da akıtabilirsin zaten. beyaz tenliysen daha yakışır.
kendin boya kolay iş çünkü. palette'i öneririm

cnm ben de mavı sıyah parlaklık verıyor dıye bılıyordum .mat mı gorunuyor ?
parlaklık ıcın nasıl bır sıyaha boyatmam lazım ?
bır de benım saclarım uzun tek kutu boya yetmıyor .ıkı kutu boya kulladıgım da o yanındakı acıcıyı da ıkı kutu mu kullanmam lazım acaba?

mavi siyah olarak palette gece mavisini öneririm ama bana göre albümünüze baktım açık kahverengiye yakın bir renk yapmışsınız o çok yakışmış size arkadaşın konuda paylaştığı rengi beğenmedim çok çiğ duruyor ayrıca siyah renk beyaz tenlilere yakışır solaryuma girmek asla gerekmez aksine yapay görüntü oluşur.

Son düzenleme:
işte saç mahvoluyo yani ben boyatıp eve geldiğimde ağlamıştım çünkü saçlarım lastik gibi oldu tarayamıyodum bile duşta kremlememe rağmen yani bende senin gibi çok istemiştim çok çekici bi renk siyah bir süre sonra sıkılıyo insan kendi kendine akması uzun sürer yani tek çözüm açtırmak oluyo ama sırf siyah boya saçı yıpratmıyo sadece açılması yıpratıyo.

cnm ben de mavı sıyah parlaklık verıyor dıye bılıyordum .mat mı gorunuyor ?
parlaklık ıcın nasıl bır sıyaha boyatmam lazım ?
bır de benım saclarım uzun tek kutu boya yetmıyor .ıkı kutu boya kulladıgım da o yanındakı acıcıyı da ıkı kutu mu kullanmam lazım acaba?

en parlak 1.0 siyah yapıyor bence. beyaz parıltılar oluyor onda. ama ilk boyadığında hepsi parlar.
oksidanı da iki kutu alırsan iyi olur.

3-4 sene mavi siyah kullandım,yakışana çok yakışıyor ama dönüşü çok çok zor
Eğer saç renginizi çok sık değiştiren biriyseniz tavsiye etmem
Yakışmadığını düşünürseniz de geri dönüşü çok zor
Kendi fikrimi belirteyim,çok sıcak yumuşak ifadeli bir yüzünüz var,siyah saç daha çok sert ifadeli kadınlara yakışıyor
Sarı saç yüzünüze tam uymuş,siyah pek yakışmaz gibi geldi bana

tesekkur ederım cnm .
ben de bılmıyorum cnm emın degılım .dedıgın gıbı sert ıfadelere cok yakısıyor .
bu sıra ınanılmaz degısıme ıhtıyacım var ,bılemıyorum ne yapacagımı .

Back