• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama mavı sıyah ıstıyorum !

cnm sen kendın mı boyadın ,eger kendın boyadıysan onerebılecegın marka ve nolar nelerdır ?
benımde uzun saclarım ,o yuzden ıkı kutu almam lazım ama kafama takılan o yanındakı acıcıdanda mı ıkı kutu kullanmam lzm

Ben voila kullanmıştım canım.. iki kutu boya kullanacaksan oksidanıda 2 kutu koyacaksın.. ama yineliyorum bitanem bence mavi siyah yapma ten rengin uygun değil çok boğulursun bak.. senin açık renkler yapman lazım en koyu kahve yapabilirsin tabi bu benim fikrim.. pişman olmanı istemem canım saçlarının yıpranmasınıda..

cnm merhaba tenın cok esmer bnce gıtmez
bu arada bnde bu tıp bı konu actım fotograflı ay banada bı fıkır werın ne olur

suzan bence açık renk sana çok yakışıyor. siyaha bulaşma derim çabuk sıkılıyo açık renklere alışan insanlar siyahtan. eğer illa istiyorum diyosan saçını koyu kahve yap bi süre kullan emin ol sıkılıcaksın. saçlarını yıpratma bari siyahtan dönerken saç çok yıpranıyo.

canım ben fotolarda esmer gördüm seni solaryum olduğunu okumamışım demekki. beyazlara gider mavi siyah. gerçek ten rengini ozmn bilmediğim için yakışır yakışmaz demim. ama cidden iyi düşün derim bakımı çok zor ben 3 haftada bir saçlarımı boyuyordm. dedğim gibi ne mavilik kalıyor ne parlaklık 2 hafta içersinde

anladım cnm .
evet rısklı bır renk,hıc denemedıgım ıcın korkmuyor degılım .
pekı parlaklıgını koruması ıcın neler yapıyordun?
sız hangı markanın boyasından memnun kaldınız acaba ?

cnm merhaba tenın cok esmer bnce gıtmez
bu arada bnde bu tıp bı konu actım fotograflı ay banada bı fıkır werın ne olur

tatlım tenım esmer degıl.konu da paylasılan fotoyu bır arkadasımız sac rengımı begenıp paylasmıs.
o fotom yaz ayından solaryumlu oldugum zamandan kalma
ten rengım acık .albumde gorebılırsınız.
ayy su ten rengıme bır karar veremedık yahu:1:

Son düzenleme:
anladım cnm .
evet rısklı bır renk,hıc denemedıgım ıcın korkmuyor degılım .
pekı parlaklıgını koruması ıcın neler yapıyordun?
sız hangı markanın boyasından memnun kaldınız acaba ?
bnce aslında peruk almk lazım once 5060 tl ama emn oluruz
yada perukcuya gdıp deneyı cıkmak lazm bedawa:)
belkı bnde ole yaparım

tatlım tenım esmer degıl.konu da paylasılan fotoyu bır arkadasımız sac rengımı begenıp paylasmıs.
o fotom yaz ayından solaryumlu oldugum zamandan kalma
ten rengım acık .albumde gorebılırsınız.
ayy su ten rengıme bır karar veremedık yahu:1:
baktım bebegım baktım cok hossun
ama ben sıyahı bole kırec gbı olanlara ve mavı gozlulere yakıstırıorm
ruslar mesela

suzan bence açık renk sana çok yakışıyor. siyaha bulaşma derim çabuk sıkılıyo açık renklere alışan insanlar siyahtan. eğer illa istiyorum diyosan saçını koyu kahve yap bi süre kullan emin ol sıkılıcaksın. saçlarını yıpratma bari siyahtan dönerken saç çok yıpranıyo.

ayy ben de bılemedım valla .ne yapacagımı sasırdım .sıyah rengı cok sevıyorum ama asla cesaret edıp kalkısacagım bır renk degıldır.
ama erkek arkadasımda sıyah sac hastası .anlıaycagın durum vahım:1:

sakın siyah yapma derim. öncelikle yüz ifadeeri çok sertleşiyor insanın. sonra renk değişitrmek çok zor saçlar yanıyor başka renge dönerken .

Ben voila kullanmıştım canım.. iki kutu boya kullanacaksan oksidanıda 2 kutu koyacaksın.. ama yineliyorum bitanem bence mavi siyah yapma ten rengin uygun değil çok boğulursun bak.. senin açık renkler yapman lazım en koyu kahve yapabilirsin tabi bu benim fikrim.. pişman olmanı istemem canım saçlarının yıpranmasınıda..

tesekkur ederım cnm .
ben de derın dusuncelere dalmıs durumdayım .
karasız kaldım ıyıce .
yaa bırden delı cesaretıyle boyayacagım yada vazgececegım bu sevdadan kalbıme gomecegım:1:

Yüz hatlarin yumusak sana acik renkler gider, bence boyama. Öyle heveslenip boyayip daha sonra vazgecilecek bir renk degil siyah. Koyulastirmak istiyorsan en fazla koyu kumrala boya derim...

tesekkur ederım cnm .
ben de derın dusuncelere dalmıs durumdayım .
karasız kaldım ıyıce .
yaa bırden delı cesaretıyle boyayacagım yada vazgececegım bu sevdadan kalbıme gomecegım:1:

Kalbime gömerim o zaman unutupda silerim o zaman ahaha :p Canım hiç dalma öyle düşüncelere falan boyama ciddi diyorum senin rengin değil açık renkler çok yakışır sana..erkek arkadaşın beğeniyor diye saçlarından olma siyah risktir :p

Kalbime gömerim o zaman unutupda silerim o zaman ahaha :p Canım hiç dalma öyle düşüncelere falan boyama ciddi diyorum senin rengin değil açık renkler çok yakışır sana..erkek arkadaşın beğeniyor diye saçlarından olma siyah risktir :p

evet dogru dıyorsun .begenmeyıp de degıstırılecek bır renkte degılkı boyadıktan sonra degsıtrsem...

konuda paylastıgım renk mavı sıyah.
sız gece mavısını onerıyorsunuz sanırım .o nasıl bılmıyorum .
genel olarak palette onerılmıs ama ,ben bır kere palette ıle sacımı boyadıgım da sacım ınanılmaz yıpranmıstı .
ben mı bırsey yaptım yoksa boyada mı bır sorun var anlamadım .
ama genel olarak paletteden memnun kalmıs herkes .
pekı baska markada onerebılecegınız var mı ?
ben parlak bır sıyah ıstıyorum .
ayrıca kendı basıma kesın boyayabılırmıyım ,ılk defa bu rengı deneyecegım ıcın endıselenıyorum .
eger boyayamaz zor dersenız kuaofre gıdeyım .

boyanın adı gece mavisi olarak değiştirmişler ama normalde mavi siyah zaten :) ben kullandım gayet parlak güzel bir renk yalnız çabuk akıyor.

Ben siyaha boyamadan önce, peruk satan takı tokacılardan birine gidip kafama siyah peruk geçirip bakmıştım nasıl duruyor diye :1:
1 sene kullanıp çok sıkılıp açtım rengini. Şuan bakır karamel ve siyahtan çok daha güzel bir renk.. Hala daha saç rengimi değiştireceğim zaman postişleri kafama tutup bakıyorum ya da alacakmışım gibi peruk deniyorum, almadan çıkıyorum :17: Sen de dene, yakışıp yakışmayacağını gör.. En garantisi.

Ben siyaha boyamadan önce, peruk satan takı tokacılardan birine gidip kafama siyah peruk geçirip bakmıştım nasıl duruyor diye :1:
1 sene kullanıp çok sıkılıp açtım rengini. Şuan bakır karamel ve siyahtan çok daha güzel bir renk.. Hala daha saç rengimi değiştireceğim zaman postişleri kafama tutup bakıyorum ya da alacakmışım gibi peruk deniyorum, almadan çıkıyorum :17: Sen de dene, yakışıp yakışmayacağını gör.. En garantisi.

dogru söyluyorsun en mantıklısı oyle.

cnm kendı sac rengım sıyah uzerıne hep mavı sıyahh kulllandım bende.hatta resımlerınıde yukleyeyım $IMAG0316.jpg $263144_2059719744415_1587310135_31984898_3327825_n - Kopya.jpg cok guzel ve asıl bır renk sıyah... ama gerı donusu zor .. oryalsız ımkansız. gerce kuaforun ıyıyse en az hasarla cıkabılıyorsun... bana soracak olursan ıcınde kalmasın yap derım.. nasıl olsa sac senın sacın bıraz kullanır zevkını alırsın en azından, aklında hep kalacak yoksa...donusu zor ama ımkansız degıll cnmm:16:

bu arada sende saıyah yada sıyaha yakın bır renk kullanmıssın cnmm. mavı sıyahın sana yakısacagına emınım:10: mavı sıyah nevacolor marka tavsıye ederım..

Son düzenleme:
cnm kendı sac rengım sıyah uzerıne hep mavı sıyahh kulllandım bende.hatta resımlerınıde yukleyeyım Eki Görüntüle 331866 Eki Görüntüle 331865 cok guzel ve asıl bır renk sıyah... ama gerı donusu zor .. oryalsız ımkansız. gerce kuaforun ıyıyse en az hasarla cıkabılıyorsun... bana soracak olursan ıcınde kalmasın yap derım.. nasıl olsa sac senın sacın bıraz kullanır zevkını alırsın en azından, aklında hep kalacak yoksa...donusu zor ama ımkansız degıll cnmm:16:

bu arada sende saıyah yada sıyaha yakın bır renk kullanmıssın cnmm. mavı sıyahın sana yakısacagına emınım:10: mavı sıyah nevacolor marka tavsıye ederım..

cnm sana gercekten cok yakısıyor .ama senın rısksız zaten sıyah saca sahıpsın .ama benım ıcın cıddı bır rısk .bırde kotu olursam vay halıme:1:

Back