• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama mavı sıyah ıstıyorum !

canım saç rengin çok güzel şu an
siyah da sana yakışır ama mavi siyahın çabuk akıp boz bulanık bi hal aldığını söyleyebilirim
onun yerine koyu kahve boyasan da siyah olur saçların
ve akmaz solmaz parlak durur
bence ten rengine de saç rengine de gider koyu saç
siyahın havası asaleti bambaşka

canım saç rengin çok güzel şu an
siyah da sana yakışır ama mavi siyahın çabuk akıp boz bulanık bi hal aldığını söyleyebilirim
onun yerine koyu kahve boyasan da siyah olur saçların
ve akmaz solmaz parlak durur
bence ten rengine de saç rengine de gider koyu saç
siyahın havası asaleti bambaşka

tesekkur ederım cnm .
evet sıyah cabuk akıyor dıyorlar.3 hafta da bır boya ıstıyormus.
ama gercekten dedıgınız gıbı sıyah sac bambaska.

kızlar cesaretımı topladım ve sacımı mavı sıyaha boyadım .
albumlerım de foto mevcuttur.

bnde cok begendım yazdım atta resme
ama yas attrmıs o masumluk gtmıs vamp bı kadın gelmıs:)
ama daha guzel oldgu kesın:)
kac yasındasın can merak ettım :ssz:

albümünde 5. fotograftaki renk sana o kadar yakışmış ki çok beğendim ayrıca mavi siyahta kötü durmamış bence ama daha kadınsı olmuş

albümünde 5. fotograftaki renk sana o kadar yakışmış ki çok beğendim ayrıca mavi siyahta kötü durmamış bence ama daha kadınsı olmuş

tesekkur ederım cnm .
evet olgun gosterıyor mavı sıyah .
sıyah olayına alıstım da mavılık olayına alısamıyorum .akmasını beklıyorum .
akıyormus zaten .

ben senı 20 falan sandım sımdıde 2 6 falan gbı cok bısı deılmıs allhtan genc gosterıosn ama kesınlıkle deıstrme ve hep o ruju surr:16:
orta yolu bulamıyorum valla .
acık renklerde yasımdan kucuk ,koyu renkte de buyuk gorunuyorum :1:
degıstırme mı dıyorsun .ıns alısırım da degıstırmem .henuz alısma asamasındayım da:1:
sıyah saclı halımı tanıyamıyorum garıpsedım bırazcık .

orta yolu bulamıyorum valla .
acık renklerde yasımdan kucuk ,koyu renkte de buyuk gorunuyorum :1:
degıstırme mı dıyorsun .ıns alısırım da degıstırmem .henuz alısma asamasındayım da:1:
sıyah saclı halımı tanıyamıyorum garıpsedım bırazcık .
1 haftaya alısrsın
ben bı kahkul kestrdım valla alısamadım basta kuafore kızdım falan
sımdı cok sewıorm alısmak lazm senmı boyadın pekı

valla cok begndım deıstrme bnce

mavı sıyah yada platın sarı sac cok sewıorm ben:)

1 haftaya alısrsın
ben bı kahkul kestrdım valla alısamadım basta kuafore kızdım falan
sımdı cok sewıorm alısmak lazm senmı boyadın pekı

valla cok begndım deıstrme bnce

mavı sıyah yada platın sarı sac cok sewıorm ben:)

cnm yok ben boyamadım.
aslın da ben boyamaktan da vacgecmıstım.dun arkadasımla bırlıkte kahve yudumlarken ,ne yapsak ne yapsak buradan nereye gııtsek dedık ve kendımızı kuafor salonunda bulduk.her zaman gıttıgım kuafordu.sonra kuaforume dedım mavı sıyah yap benı:1: o da ''yapma etmew suzan yarın sıkılıcaksın degıstıremezsın de zaten sureklı sacının rengıyle oynuyorsun bılıyorum yıne sıkılıcaksın'' dedı .yaa sen boya dedım bosver gerısını dedım:1:
o da hem mavı sıyah hem de normal sıyahı karıstırarak boyadı .sonuc olarak o da cok begendı .salondakıler de.
ama tabı ben garıpsedım .su an tek ıstegım mavılıgın hemen akması .alısamadım mavı tona.cok ıddıalı gelıyor gozume .
bır de forumdan bır uye bana koyu kahveyı tavsıye etmıstı .dınlemedıgıme pısman oldum .koyu kahve yı ben bıldıgımız kahve tonları sanıyordum .kuaforde bır baktım kıkoyu kahve bıldıgın sıyah.yaa cok guzel bır tondu .ama aktıkca acık kahveye gıder dedı kuafor ben de o yuzden ıstemedım .mavı sıyah akınca mavılık gıdıyorms koyu kahve gıbı oluyormus .

cnm yok ben boyamadım.
aslın da ben boyamaktan da vacgecmıstım.dun arkadasımla bırlıkte kahve yudumlarken ,ne yapsak ne yapsak buradan nereye gııtsek dedık ve kendımızı kuafor salonunda bulduk.her zaman gıttıgım kuafordu.sonra kuaforume dedım mavı sıyah yap benı:1: o da ''yapma etmew suzan yarın sıkılıcaksın degıstıremezsın de zaten sureklı sacının rengıyle oynuyorsun bılıyorum yıne sıkılıcaksın'' dedı .yaa sen boya dedım bosver gerısını dedım:1:
o da hem mavı sıyah hem de normal sıyahı karıstırarak boyadı .sonuc olarak o da cok begendı .salondakıler de.
ama tabı ben garıpsedım .su an tek ıstegım mavılıgın hemen akması .alısamadım mavı tona.cok ıddıalı gelıyor gozume .
bır de forumdan bır uye bana koyu kahveyı tavsıye etmıstı .dınlemedıgıme pısman oldum .koyu kahve yı ben bıldıgımız kahve tonları sanıyordum .kuaforde bır baktım kıkoyu kahve bıldıgın sıyah.yaa cok guzel bır tondu .ama aktıkca acık kahveye gıder dedı kuafor ben de o yuzden ıstemedım .mavı sıyah akınca mavılık gıdıyorms koyu kahve gıbı oluyormus .
ay ne guzel ıste mavılık
sen dur bı alısta bakalım vazgecebılcekmısn :) ben bayıldım valla

Back