• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama mavı sıyah ıstıyorum !

mavi siyah olarak palette gece mavisini öneririm ama bana göre albümünüze baktım açık kahverengiye yakın bir renk yapmışsınız o çok yakışmış size arkadaşın konuda paylaştığı rengi beğenmedim çok çiğ duruyor ayrıca siyah renk beyaz tenlilere yakışır solaryuma girmek asla gerekmez aksine yapay görüntü oluşur.

konuda paylastıgım renk mavı sıyah.
sız gece mavısını onerıyorsunuz sanırım .o nasıl bılmıyorum .
genel olarak palette onerılmıs ama ,ben bır kere palette ıle sacımı boyadıgım da sacım ınanılmaz yıpranmıstı .
ben mı bırsey yaptım yoksa boyada mı bır sorun var anlamadım .
ama genel olarak paletteden memnun kalmıs herkes .
pekı baska markada onerebılecegınız var mı ?
ben parlak bır sıyah ıstıyorum .
ayrıca kendı basıma kesın boyayabılırmıyım ,ılk defa bu rengı deneyecegım ıcın endıselenıyorum .
eger boyayamaz zor dersenız kuaofre gıdeyım .

işte saç mahvoluyo yani ben boyatıp eve geldiğimde ağlamıştım çünkü saçlarım lastik gibi oldu tarayamıyodum bile duşta kremlememe rağmen yani bende senin gibi çok istemiştim çok çekici bi renk siyah bir süre sonra sıkılıyo insan kendi kendine akması uzun sürer yani tek çözüm açtırmak oluyo ama sırf siyah boya saçı yıpratmıyo sadece açılması yıpratıyo.

anladım cnm .
yanı actırmaya calsırsan yıpranır dıyorsun .
ama sıyah boya yıpratmıyorsa endıselenmıyım o zaman .boyarsam o zaman kendı kendıne acılana kadar bekleyecegım mecbur .
yıpranmasından ıyıdır .

Albümünde ten rengin bir fotoda açık diğerinde koyu. Tam olarak nasıl bir rengin var anlayamadım ama eğer açıksan çok yakışır sana bence. :31:
Ama bronz gibiysen kötü durur ve yaşını da çok büyük gösterir.
Ben de vaktinde siyaha boyamıştım saçlarımı. Çok beyazım, ölü gibi olmuştum mesela. Gerçi bazı çok beyazlara inanılmaz yakışıyor da bana gitmedi. Geri dönüşü herkesin de dediği gibi çok zor. O konuda iyi düşünmek lazım.

anladım cnm .
ama sıyah boya yıpratmıyorsa endıselenmıyım o zaman .boyarsam o zaman kendı kendıne acılana kadar bekleyecegım mecbur .
yıpranmasından ıyıdır .

Siyah boya tabi ki yıpratmıyor. Ama başka renge geçiş yapmak istersen çok da kolay değil. Yine de imkansız da değil. Düzgün bir kuaför yapar açma işlemini.

Albümünde ten rengin bir fotoda açık diğerinde koyu. Tam olarak nasıl bir rengin var anlayamadım ama eğer açıksan çok yakışır sana bence. :31:
Ama bronz gibiysen kötü durur ve yaşını da çok büyük gösterir.
Ben de vaktinde siyaha boyamıştım saçlarımı. Çok beyazım, ölü gibi olmuştum mesela. Gerçi bazı çok beyazlara inanılmaz yakışıyor da bana gitmedi. Geri dönüşü herkesin de dediği gibi çok zor. O konuda iyi düşünmek lazım.

cnm ten rengım acık .ara ara solaryuma gırıyorum .

anladım cnm .
yıpranmasından ıyıdır .
evet canım sadece açılması yıpratıyo eğer kararlıysan yap tabi yapmazsan hep içinde kalıcak sen uzun bi süre akmasını beklersin ama kesinlikle açtırmayı tavsiye etmiyorum bırak kendi aksın :D

Siyah boya tabi ki yıpratmıyor. Ama başka renge geçiş yapmak istersen çok da kolay değil. Yine de imkansız da değil. Düzgün bir kuaför yapar açma işlemini.

anladım cnm .
boyarsam eger kotu de olsa mecbur 1 yıl cekerım .
sonra zaten kendı bıraz aktıktan sonra da kuaforde actırırm dıyorum .
kendım boyasam hangı markayı tasıye edersınız

cnm ten rengım acık .ara ara solaryuma gırıyorum .

Yap gitsin o zaman. :31::31:
Sıkıldığında kuaföre gider tek hamlede açtırırsın. Yıpranmalarını da yağ bakımlarıyla, maskelerle birkaç haftada düzeltirsin olur biter. İçinde kalmasın. Madem bir sürü renk denedin, bunu da dene. ;))

konuda paylastıgım renk mavı sıyah.
sız gece mavısını onerıyorsunuz sanırım .o nasıl bılmıyorum .
genel olarak palette onerılmıs ama ,ben bır kere palette ıle sacımı boyadıgım da sacım ınanılmaz yıpranmıstı .
ben mı bırsey yaptım yoksa boyada mı bır sorun var anlamadım .
ama genel olarak paletteden memnun kalmıs herkes .
pekı baska markada onerebılecegınız var mı ?
ben parlak bır sıyah ıstıyorum .
ayrıca kendı basıma kesın boyayabılırmıyım ,ılk defa bu rengı deneyecegım ıcın endıselenıyorum .
eger boyayamaz zor dersenız kuaofre gıdeyım .

Palettenin gece mavisi harika bir mavi siyah,gece mavisi markanın ticari adı
Ben uzun zaman palettenin mavi siyahıyla boyadım
Zemin rengim de açıktı mavi yansımaları çok fazlaydı
Ben de paletteden çok memnundum yıpranma vs olmamıştı
Koyu renkler yıpranmanın en az olduğu renklerdir zaten
Elde edilmesi kolay olduğu için volum yükseltmeye gerek kalmaz
Mavi siyah mat bir renk değildir,yansıması olan hiçbir saç rengi mat değil
Bence hiç gerek yok kuaföre kendin de elde edersin
Ama saçların uzun olduğu için birinden yardım almalısın boyanın eşit dağılması için

Palettenin gece mavisi harika bir mavi siyah,gece mavisi markanın ticari adı
Ben uzun zaman palettenin mavi siyahıyla boyadım
Zemin rengim de açıktı mavi yansımaları çok fazlaydı
Ben de paletteden çok memnundum yıpranma vs olmamıştı
Koyu renkler yıpranmanın en az olduğu renklerdir zaten
Elde edilmesi kolay olduğu için volum yükseltmeye gerek kalmaz
Mavi siyah mat bir renk değildir,yansıması olan hiçbir saç rengi mat değil
Bence hiç gerek yok kuaföre kendin de elde edersin
Ama saçların uzun olduğu için birinden yardım almalısın boyanın eşit dağılması için

tamam cnm .
paletteye bakacagım yarın .ıkı kutu alırım o zaman .

Favori saç rengimdir siyah ve mavi siyah.. özellikle beyaz tenli kadınlara çok yakıştırıyorum ben (Liv tyler,amy lee gibi..) bana göre çok çekici bir renk....benimde saçlarım hep mavi siyahtı ilk defa geçen yıl değiştirdim rengini..saçlarım belimdeydi ama şuan omzuma bile zor değiyorlar :) Saçlarımı kaybettim ama bunun gittiğim kuaförlede ilgisi vardı tabiki..Arkadaşlarında dediği gibi siyahdan dönmek zordur heleki bu mavi siyahsa dahada zordur.. çok istiyorsan dene değiştirmek istersende çok iyi bir kuaföre gider yavaş yavaş açtırırsın bu arada da bakım kürleri uygularsın.. Ve benim saçlarımı uzattıkdan sonra döneceğim renk yine siyah olacak.. Siyahı hiç bir renge değişmem :)

bence korkmana gerek yok saçımı geçen yıl koyu kahve kullandıktan sonra siyaha boyamıştım ve uçları yıpranık bi saçım vardı. mavi siyaha 2 kere boyattıktan 2 ay sonra pişman oldum ve gittim kuaföre boya siliciyle akıttı saçımı uçları koyu üstleri açık turuncu oldu saçım sonrada kumral renge boyadı. çok güzel açık renge kavuştum yine. eğer saçların yanmış değilse korkma. mutlaka geri dönüşü oluyo.

6 yıl boyunca mavi siyah kullanmış ara ara renk değiştrmiş biri olarak şunları söylemek isterm
1. siyah boya evet saçı yıpratmıyor
2. çok asil bi hava katıyor
3. renk değişmek nerdeyse imkansz aylarca boyanın akmasını beklemek lazm.
4. bakımı çok zor 2 hafta içinde ne parlaklık kalıyor ne mavilik
5. senin bu saçının üzerine tutması çok zor en aşağı 4 boyama lazım çünkü 2 3 yıkamaya yeniden kahve parlar saçların
6. ten rengin kesinlikle mavi siyaha uygun değil

Favori saç rengimdir siyah ve mavi siyah.. özellikle beyaz tenli kadınlara çok yakıştırıyorum ben (Liv tyler,amy lee gibi..) bana göre çok çekici bir renk....benimde saçlarım hep mavi siyahtı ilk defa geçen yıl değiştirdim rengini..saçlarım belimdeydi ama şuan omzuma bile zor değiyorlar :) Saçlarımı kaybettim ama bunun gittiğim kuaförlede ilgisi vardı tabiki..Arkadaşlarında dediği gibi siyahdan dönmek zordur heleki bu mavi siyahsa dahada zordur.. çok istiyorsan dene değiştirmek istersende çok iyi bir kuaföre gider yavaş yavaş açtırırsın bu arada da bakım kürleri uygularsın.. Ve benim saçlarımı uzattıkdan sonra döneceğim renk yine siyah olacak.. Siyahı hiç bir renge değişmem :)

cnm sen kendın mı boyadın ,eger kendın boyadıysan onerebılecegın marka ve nolar nelerdır ?
benımde uzun saclarım ,o yuzden ıkı kutu almam lazım ama kafama takılan o yanındakı acıcıdanda mı ıkı kutu kullanmam lzm

Fotoğraflarına yeni baktım da.. arkadaş haklı kesinlikle mavi siyah senin rengin değil canım bence hiç kalkışma derim..

siyah saç çok iddialı bir saç rengi:) kimine fena güzel yakışıo kimine de hiç ama hiç yakışmıo.sen en iyisi siyah uzun peruk takarak yakışıp yakışmadığına kendin karar ver derim:D

ben geçen yaz saçlarımı turuncu yapmak için kestirmiştim siyahtan turuncuya döndüm. sonra yeniden mavi siyaha geçmek istedim ve imkansız olanı başardım siyahla saçlarımı yaktım. çünkü açık saç renginin üzerine kesinlikle tutmuyor. 2 yıkamaya iğrenç bir hal alıyor. 1 ayda tam 3 kez mavi siyaha boyadm ve saçları yaktım. hiç bulaşma. mavi siyah beyaz tenlilere çok gidiyor sana bu renk gayet yakışmış. gözlerinde açık renk hoş durmaz çok iddaalı bir renk çünkü

6 yıl boyunca mavi siyah kullanmış ara ara renk değiştrmiş biri olarak şunları söylemek isterm
1. siyah boya evet saçı yıpratmıyor
2. çok asil bi hava katıyor
3. renk değişmek nerdeyse imkansz aylarca boyanın akmasını beklemek lazm.
4. bakımı çok zor 2 hafta içinde ne parlaklık kalıyor ne mavilik
5. senin bu saçının üzerine tutması çok zor en aşağı 4 boyama lazım çünkü 2 3 yıkamaya yeniden kahve parlar saçların
6. ten rengin kesinlikle mavi siyaha uygun değil

hangı sacımın uzerıne tutması zor ?
cok sık renk degıstırıdıgım ıcın su ankı rengım koyu kumral .
ten rengı ıcın mavı sıyah acık tenlere gıdıyor dıye bılıyordum .
benım ten rengım acık ama ara ara solaryum yapınca bronz oluyor halıyle .solaryumu yaz ayların da yapıyorum
su anda acık renk ten rengım .
mavı sıyah hangı tene gıdıyor pekı ?
acık renge gıtmıyorsa bronza da gıtmıyorsa hangısıe gıder acaba ?
aydınlatırsan sevınırım cnm

hangı sacımın uzerıne tutması zor ?
cok sık renk degıstırıdıgım ıcın su ankı rengım koyu kumral .
ten rengı ıcın mavı sıyah acık tenlere gıdıyor dıye bılıyordum .
benım ten rengım acık ama ara ara solaryum yapınca bronz oluyor halıyle .solaryumu yaz ayların da yapıyorum
su anda acık renk ten rengım .
mavı sıyah hangı tene gıdıyor pekı ?
acık renge gıtmıyorsa bronza da gıtmıyorsa hangısıe gıder acaba ?
aydınlatırsan sevınırım cnm

canım ben fotolarda esmer gördüm seni solaryum olduğunu okumamışım demekki. beyazlara gider mavi siyah. gerçek ten rengini ozmn bilmediğim için yakışır yakışmaz demim. ama cidden iyi düşün derim bakımı çok zor ben 3 haftada bir saçlarımı boyuyordm. dedğim gibi ne mavilik kalıyor ne parlaklık 2 hafta içersinde

Back