• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama mavı sıyah ıstıyorum !

kızlar sacımın mavılıgını nasıl akıtabılırım ?
.sadece sıyah kalsın ıstıyorum .

sacların cok hos olmus suzan bence artık ugrasma ayrıca parlak dha hos durmus sen kaslarınıda boyadın degılmı ?

sacların cok hos olmus suzan bence artık ugrasma ayrıca parlak dha hos durmus sen kaslarınıda boyadın degılmı ?

tesekkur ederım cnm .ama su mavılıgın akmasını gercekten ıstıyorum.
kaslarımı evet boyadım.saclar sıyah olunca kendı kaslarım cok soluk durmustu cunku.

Merhaba,
Siyah saç her zaman vazgeçilmezim olmuştur.
Tenim çok beyaz olduğu için siyah saç beyaz ten (klişe oldu artık ama tadından yenmez) ikilisini yakalayanlardan oldum hep.
Ama mavi siyah bana çok itici geliyor, bir ara heveslensem de boyatmadım hiç, peruk gibi duruyor kimisinde.
Kimisindeyse sadece parlak siyah oluyor.
Ne olursa olsun siyahtan cayma artık derim :)

Merhaba,
Siyah saç her zaman vazgeçilmezim olmuştur.
Tenim çok beyaz olduğu için siyah saç beyaz ten (klişe oldu artık ama tadından yenmez) ikilisini yakalayanlardan oldum hep.
Ama mavi siyah bana çok itici geliyor, bir ara heveslensem de boyatmadım hiç, peruk gibi duruyor kimisinde.
Kimisindeyse sadece parlak siyah oluyor.
Ne olursa olsun siyahtan cayma artık derim :)

evet cnm ya mavılık bana da ıtıcı geldı nedense.
ama mavılık akıyor az kaldı .ılk gun boyadıgım gıbı degıl yanı.
o degıl de ben ııce sacmaladım yanı,son actıgım konuyu gorduysen yıne renk arayısları ıcerısındeyım :1:
sonunda kel olcam o olucak:1:
cnm sen sıyahın hangı tonunu kullanıyorsun kac numara yanı ? parlak duruyor mu sade sıyah ?

Canım bak senin de saçın uzun, çok renk deneme nolur.
Ben siyahtan bakıra dönüp birkaç ay sonra sarıya dönmeye çalışıp, çok beyazım diye yakışmadığı için tekrar siyah olunca deli gibi korktum saç yanacak ve kestirmek zorunda kalacağım diye.
Uçlarındaki yıpranmalar şimdi ortaya çıkmaya başladı , ki ben onlarca saç bakım ürünü aldım yıpranma yanma olmasın diye.
Ayrıcaaaaa siyah sana çok yakışmış, fotoğraflarını yeni gördüm, bayıldım nazar değmesin.
Maviliği akınca kuaföre dersin mavi siyah istemiyorum sadece siyah istiyorum diye.
Ben öyle yapmıştım.
Normal siyah mavi siyah kadar parlak olmuyor elbette, bakım ürünleriyle kandırıkçılık yapıyoruz :1:

Canım bak senin de saçın uzun, çok renk deneme nolur.
Ben siyahtan bakıra dönüp birkaç ay sonra sarıya dönmeye çalışıp, çok beyazım diye yakışmadığı için tekrar siyah olunca deli gibi korktum saç yanacak ve kestirmek zorunda kalacağım diye.
Uçlarındaki yıpranmalar şimdi ortaya çıkmaya başladı , ki ben onlarca saç bakım ürünü aldım yıpranma yanma olmasın diye.
Ayrıcaaaaa siyah sana çok yakışmış, fotoğraflarını yeni gördüm, bayıldım nazar değmesin.
Maviliği akınca kuaföre dersin mavi siyah istemiyorum sadece siyah istiyorum diye.
Ben öyle yapmıştım.
Normal siyah mavi siyah kadar parlak olmuyor elbette, bakım ürünleriyle kandırıkçılık yapıyoruz :1:

dogru soyluyorsun cnm .
aslında mavı sıyahı sevdım de sıyah elbıselerım uzerın de lacıvert gıbı durması benı sınır edıyor.
neyse kı bıraz aktı mavılık .sen hangı bakım urunlerı ıle parlaklık saglıyorsun cnm ?
bır de sıyah saca koyu kahverengı tutar mı ?
koyu kahverengı de parlak oluyormus .

Siyahın üstüne açıcı olmadan koyu kahve tutmaz canım, hiçbir renk tutmuyor açıcısız.
Ben Keraste' in Elixir' ini kullanıyorum parlaklık için. Argan yağım var, saçım ıslakken sürdüğüm fixation serum var.
Ama yine de doyamıyorum, istediğim gibi parlak değil, bir tane Loreal saç parlatıcısı var ondan aldım :1:

Siyahın üstüne açıcı olmadan koyu kahve tutmaz canım, hiçbir renk tutmuyor açıcısız.
Ben Keraste' in Elixir' ini kullanıyorum parlaklık için. Argan yağım var, saçım ıslakken sürdüğüm fixation serum var.
Ama yine de doyamıyorum, istediğim gibi parlak değil, bir tane Loreal saç parlatıcısı var ondan aldım :1:

canım benım cok tesekkur ederım .
onerdıklerını mutlaka deneyecegım

Back