masturbasyon

heimish

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2015
2.107
1.304
kızlar kendi kendine penetrasyon olmadan orgazm olabilen var mı ? ekşi sözlükte bir yazı okudum da kız yapmış.ben okşayarak klitorisi şişirdim vs hatta beyaz bir sıvı bile vardı vajina çevresinde ama öyle titreyerek bir şey olmadı devamında.

O ne demek?

Klitoral orgazmda zaten penetrasyon gerekmez. O nedenle masturbasyonda penetrasyon olmadan da orgazm olunabilir.

Odaklanmana bağlı olarak değişir o, her zaman olmayabilir. Ama penetrasyon olmadan asla olmaz diye bir şey de yok

evet de işte olmuyor daha uzun mu okşamak gerekiyor.
bunun ıcın egzersız gıbı duzenlı olarak bellı bır yerı uyarman gerek ama bırazda hormon durumuna baglı kolay gerceklesen bırsey degıl

Kendini taniman gerekiyor cnm... hafif oksaman lazim yavas yavas hatta ilk bir yag yardimiyla yaparsan daha kolay olur.. sonra bir kac kez bosalma gerceklesebilir cunku sivi gelir :) ...

Kendini taniman gerekiyor cnm... hafif oksaman lazim yavas yavas hatta ilk bir yag yardimiyla yaparsan daha kolay olur.. sonra bir kac kez bosalma gerceklesebilir cunku sivi gelir :) ...
Sadece klitorisi uyardiginiz da oluyor mu bu bende sıvı gelmiyor sadece kasılmalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…