- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.789
Off küflenmiş konuları açtıracaksın şimdi banaSadece ruyamdaki orgazm hissini tarif edebilirm işte, gerçektekini hala ayırt edemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Off küflenmiş konuları açtıracaksın şimdi banaSadece ruyamdaki orgazm hissini tarif edebilirm işte, gerçektekini hala ayırt edemiyorum
Bende hiç bilmiyorum nasıl ögrenebilirim acaba ya.yapabilenler kendiliğinden mi öğrendiniz yoksa video falan mı izlediniz29 yaşıma geldim masturbasyon nasil yapilir nasil bir sey hić bilmiyorum belki inanmazsınız bana ama gercek bu . Paylasmak istedim sadece .
Ben Genç kızlar için cinsellik diye bir kitap bulmuştum oradan öğrendim bazı insanlar içgüdüsel okarak hep yapıyor, google amca her şeyi bilirBende hiç bilmiyorum nasıl ögrenebilirim acaba ya.yapabilenler kendiliğinden mi öğrendiniz yoksa video falan mı izlediniz
ya ben 12-13 yaşlarımda belki daha küçük orayı okşuyordum ama kaşınıyor gibi hissettiğim için yapıyordum.öyle sex mex bildiğimden değil. baya parmağımla klitoris bölgesini daireler şeklinde elimle uyarıyordum.ama işte öyle orgazm falan olmadan 3-5 dk yapıp bırakıyordum.hatta annem görmesin falan diye o gelecek diye korkup bıraktığımı hatırlıyorum.ama işte sıvı akışı orgazm falan böyle şeyler yoktu.o kaşıntısını gideriyordum aklımca.Ben Genç kızlar için cinsellik diye bir kitap bulmuştum oradan öğrendim bazı insanlar içgüdüsel okarak hep yapıyor, google amca her şeyi bilir
Burası cinsellik bölümü herkes istediğini sorar beğenmeyen okumaz ya da cevap yazmaz, annesine mi sormalıydı acaba konuda bir abeslik olsa moderatörler el koyardı zaten. cinselliğin afrikasında böyle konular ancak böyle platformlarda kimliksizce konuşulabiliyor. Bu ülke kadınlarının %70i masturbasyonu öğrenmeden zevkin ne olduğunu bilmeden gerdeğe giriyor ve sonucunda mutsuz bir cinsel hayatın evliliğe yansımalarıyla savaşıp duruyor. Masturbasyonu sormanın nesi itici kadına yasak falan mı bu konu. İtici geldiyse bakmayın.çok iticisin
yaşanması gereken yaşanıyor ablacım artık bir şey değişmeyeceğini anladım.insanın kendinin açık fikirli olması ya da olmasını gerektirecek olayları yaşaması gerekiyor. burda istediğimiz kadar yırtınalım herkes yaptığının ya da yapmadığının sonuçlarını çekiyor.Burası cinsellik bölümü herkes istediğini sorar beğenmeyen okumaz ya da cevap yazmaz, annesine mi sormalıydı acaba konuda bir abeslik olsa moderatörler el koyardı zaten. cinselliğin afrikasında böyle konular ancak böyle platformlarda kimliksizce konuşulabiliyor. Bu ülke kadınlarının %70i masturbasyonu öğrenmeden zevkin ne olduğunu bilmeden gerdeğe giriyor ve sonucunda mutsuz bir cinsel hayatın evliliğe yansımalarıyla savaşıp duruyor. Masturbasyonu sormanın nesi itici kadına yasak falan mı bu konu. İtici geldiyse bakmayın.
çok teşekkür ederim faydalı bir cevap veren nadir kişilerdensiniz <3bence olmasına varken bırakıyorsunuz, bacaklarınızın kasılması ve hafiften de olsa titremeniz lazım. orgazm olduktan kısa bir süre sonra da üstte arkadaşların dediği gibi krem rengi gibi bir sıvının gelmesi lazım, çok da sıvı değil hafif yapışkan gibi. belki elle beceremiyorsunuz, duş başlığını alıp suyu biraz fazla açarak klitorise tutun, kısa sürede orgazm olursunuz.