- 28 Şubat 2013
- 183
- 83
ıc kısımda yanı dudakları araladıgımda krem kıvamında sıvı olur kontrol ettın mıSadece klitorisi uyardiginiz da oluyor mu bu bende sıvı gelmiyor sadece kasılmalar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ıc kısımda yanı dudakları araladıgımda krem kıvamında sıvı olur kontrol ettın mıSadece klitorisi uyardiginiz da oluyor mu bu bende sıvı gelmiyor sadece kasılmalar
Olmuyor sanki öyle bise kasılmalar oluyor art arta sonra bitiyor hassaslma oluyo o kadarıc kısımda yanı dudakları araladıgımda krem kıvamında sıvı olur kontrol ettın mı
kayganlastırıcı yada kremle yaparsan rahatlama anına yakın bır alev alev yanma ve sankı ıcten dısa bır ılık su aktıgı hıssı gelıyor bana sadece kılıtorısımı uyarıp dudaklarını bıraz aralayıp baktıgımda da krem kıvamında dısa akıyorOlmuyor sanki öyle bise kasılmalar oluyor art arta sonra bitiyor hassaslma oluyo o kadar
Kasılma oluyor dimi bu sıvı o kasilmaalardan sonra mi geliyor yoksa ben kasılmalar olduktan sonra elimi çekiyorum devam mi etmek.gerek ama çok hassaslasiyokayganlastırıcı yada kremle yaparsan rahatlama anına yakın bır alev alev yanma ve sankı ıcten dısa bır ılık su aktıgı hıssı gelıyor bana sadece kılıtorısımı uyarıp dudaklarını bıraz aralayıp baktıgımda da krem kıvamında dısa akıyor
hassaslaşması derken ?Kasılma oluyor dimi bu sıvı o kasilmaalardan sonra mi geliyor yoksa ben kasılmalar olduktan sonra elimi çekiyorum devam mi etmek.gerek ama çok hassaslasiyo
Sıvı çıkışı şart değil, bende sadece ıslanmaya yetecek sıvı çıkışı oluyor, o hassaslaşma anında bedenin devam etmek istiyorsa devam et, hatta dene ne kayberdersin, o hassasiyet neye işaret ediyor öğrenmiş olursun.Kasılma oluyor dimi bu sıvı o kasilmaalardan sonra mi geliyor yoksa ben kasılmalar olduktan sonra elimi çekiyorum devam mi etmek.gerek ama çok hassaslasiyo
Bende de öyle ıslanmaya yetecek kadar işte dışarı akan bise olmadi hicSıvı çıkışı şart değil, bende sadece ıslanmaya yetecek sıvı çıkışı oluyor, o hassaslaşma anında bedenin devam etmek istiyorsa devam et, hatta dene ne kayberdersin, o hassasiyet neye işaret ediyor öğrenmiş olursun.
ya peki tahminen kaç dk olur bunlar.mesela dün denedim olmadı yani tam olacakken bırakıyor da olabilirim. bir kere karıncalanmıştı ordan sonra yapamadm .ama işte dün yaptığımda o bile olmadı. ıslanıyor o ayrı da işte kasılma vs.ya da beyaz sıvı yokKendini taniman gerekiyor cnm... hafif oksaman lazim yavas yavas hatta ilk bir yag yardimiyla yaparsan daha kolay olur.. sonra bir kac kez bosalma gerceklesebilir cunku sivi gelir :) ...
ben de yaptığımı sanıyordum ama orgazm olamıyormuşum onu yapmaya çalışıyorum beraber deneriz artık29 yaşıma geldim masturbasyon nasil yapilir nasil bir sey hić bilmiyorum belki inanmazsınız bana ama gercek bu . Paylasmak istedim sadece .
Bende de kasılmalar oluyor ama indan sinra bitiyor bırakıyorum bende sıvı çıkışı yok bu orgazm olmak mi olmamak mi acaba bilmiyorummmya peki tahminen kaç dk olur bunlar.mesela dün denedim olmadı yani tam olacakken bırakıyor da olabilirim. bir kere karıncalanmıştı ordan sonra yapamadm .ama işte dün yaptığımda o bile olmadı. ıslanıyor o ayrı da işte kasılma vs.ya da beyaz sıvı yok
bence bu olmak.ben dde kasılma olmuyor daha ya.ne kadar okşadıktan sonra oluyor sizin bir de karıncalanma oluyor muBende de kasılmalar oluyor ama indan sinra bitiyor bırakıyorum bende sıvı çıkışı yok bu orgazm olmak mi olmamak mi acaba bilmiyorummm
Evet devam et elle zor oluyor öyle yapıyorsan titreşimli bise al çok kolay oluyorsun da orgazm mi bilmiyorum o nebence bu olmak.ben dde kasılma olmuyor daha ya.ne kadar okşadıktan sonra oluyor sizin bir de karıncalanma oluyor mu
Karıncalanma hissi de olur başka hislerde..önemli olan sizin o duyguya yogunlasmanizbence bu olmak.ben dde kasılma olmuyor daha ya.ne kadar okşadıktan sonra oluyor sizin bir de karıncalanma oluyor mu
Rüyalara kalan benım ısım sen nıye ruyaya bırakıyorsun tadını cıkarooo o da ne ki, ben ruyamda orgazm oldum bildiğin hissettim yani, nasıl oldu ama ben de bilmiyorum
Sadece ruyamdaki orgazm hissini tarif edebilirm işte, gerçektekini hala ayırt edemiyorumRüyalara kalan benım ısım sen nıye ruyaya bırakıyorsun tadını cıkar