masturbasyon

Olmuyor sanki öyle bise kasılmalar oluyor art arta sonra bitiyor hassaslma oluyo o kadar
kayganlastırıcı yada kremle yaparsan rahatlama anına yakın bır alev alev yanma ve sankı ıcten dısa bır ılık su aktıgı hıssı gelıyor bana sadece kılıtorısımı uyarıp dudaklarını bıraz aralayıp baktıgımda da krem kıvamında dısa akıyor

Kasılma oluyor dimi bu sıvı o kasilmaalardan sonra mi geliyor yoksa ben kasılmalar olduktan sonra elimi çekiyorum devam mi etmek.gerek ama çok hassaslasiyo

Kasılma oluyor dimi bu sıvı o kasilmaalardan sonra mi geliyor yoksa ben kasılmalar olduktan sonra elimi çekiyorum devam mi etmek.gerek ama çok hassaslasiyo
Sıvı çıkışı şart değil, bende sadece ıslanmaya yetecek sıvı çıkışı oluyor, o hassaslaşma anında bedenin devam etmek istiyorsa devam et, hatta dene ne kayberdersin, o hassasiyet neye işaret ediyor öğrenmiş olursun.

Bende de öyle ıslanmaya yetecek kadar işte dışarı akan bise olmadi hic

Kendini taniman gerekiyor cnm... hafif oksaman lazim yavas yavas hatta ilk bir yag yardimiyla yaparsan daha kolay olur.. sonra bir kac kez bosalma gerceklesebilir cunku sivi gelir :) ...
ya peki tahminen kaç dk olur bunlar.mesela dün denedim olmadı yani tam olacakken bırakıyor da olabilirim. bir kere karıncalanmıştı ordan sonra yapamadm .ama işte dün yaptığımda o bile olmadı. ıslanıyor o ayrı da işte kasılma vs.ya da beyaz sıvı yok

Bende de kasılmalar oluyor ama indan sinra bitiyor bırakıyorum bende sıvı çıkışı yok bu orgazm olmak mi olmamak mi acaba bilmiyorummm

Bende de kasılmalar oluyor ama indan sinra bitiyor bırakıyorum bende sıvı çıkışı yok bu orgazm olmak mi olmamak mi acaba bilmiyorummm
bence bu olmak.ben dde kasılma olmuyor daha ya.ne kadar okşadıktan sonra oluyor sizin bir de karıncalanma oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…