Valla deneyebilirsin bence cidden cok lezzetli oluyor . Kup seklijde dograyip dolma ic harcina ekliyorlarAaaa çok ilginç onu hiç yemedim:)
Diyarbakırlı arkadaşım hiç olmadı:)
Mardinliler de sarmayı farklı sarıyor:)Yakın arkadaşım Mardinliydi:)Bizim sarmaları çok garipsiyordu:)
Valla benim esimin ne dedgni hic soylemiimEsim diyor ki burcuyu görünce böyle nasıl ciddiye alıp izliyorsun
Ne dedi şöyle söyleValla benim esimin ne dedgni hic soylemiim
Unutmazsan fikrini yazarsan sevinirim begenecekmisin merak ettim . Cig dolma harcina cig ekliyorlar bu aradaDenerim tabi ki merak ettim:)
Gıcıklıgiylaa evetBurcu masterchef tarihine geçti
Bu sefer makyajı batıyor gözümüze ondanBu aksam lensleri onceki taktogindaki kadar gozume batmiyor nedense makyajndan mi ne
Onceki taktgnda bi yanlislik var gbi disa cikik gibiydi gozleriBu sefer makyajı batıyor gözümüze ondan
Hepsine ayrı ayrı yalandımBilmediğiniz tatlar olunca canınız çekmedi mi
Hele oranın güneşinde kurumuş patlıcanın tadıKuru dolma acı yenir:)
Ben biberlerin büyük çoğunluğunu acı olarak alıp,kuruttum :)
Ne de olsa pek gelen yok:)
Çocuklarımda çok seviyor:)Onların dolması bir başka ben başka bir yörede öyle bir dolma yemedim:)
Buraya geldim herkes benden dolma istiyor :)
Çok geçmiş olsun canım
Ben Malatya'dayım bizde güneşte kurutuyoruzHepsine ayrı ayrı yalandımçocuklar çiğ köfte diye zırladı allahtan evde ustası var onun ucuz atlattık, diğerlerini istesele ne yapacaktık
Hele oranın güneşinde kurumuş patlıcanın tadıbaşka hiçbir yörede yok
Bol sumak, yenibahar, sarımsak baharatsız sarma sarma olmaktan çıktı benim için urfada yaşayıncaMesela orada dolmanın içine azda olsa et konur:)Bazı yörelerde asla konmaz hatta salçasız yapılır:)
Sağ ol canım
Sumaksız olma olmaz zatenBol sumak, yenibahar, sarımsak baharatsız sarma sarma olmaktan çıktı benim için urfada yaşayınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?