• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Diyarbakirli arkadaslarm var ilk kez onlarda gordum onlarda tavuk eti koyuyorlar dolmalara ve hatta sarmalara . Dolmalarda cok guzel oluyor gercekten de .
Tencereninndibine kaburga koyar üzerine sarmaları dizerler, şahane olur
Aaaa çok ilginç onu hiç yemedim:)
Diyarbakırlı arkadaşım hiç olmadı:)
Mardinliler de sarmayı farklı sarıyor:)Yakın arkadaşım Mardinliydi:)Bizim sarmaları çok garipsiyordu:)
Onlarda incesi değil tombulu makbul 😁

Tencereninndibine kaburga koyar üzerine sarmaları dizerler, şahane olur

Onlarda incesi değil tombulu makbul 😁
Aynen bende öyle biber seçiyorum.Burada beni garipsiyorlar😁
Ama bu yıl çoğunluk Antep biberi ve kapya kuruttum😁

Hakli mi blmiyorum cok izleyemedim cidden bu aksam ama kimseyi konusturmuyor bu aksam burcudan beter . Sergen 4 5 kez soze basladi sozunu kesti, hasan konusuyor onu kesiyor
Yemekler dağıtılırken kapıştılar, sergen bunu yap dedi o da hayır onu yapmayacağım diye direnince sergen listeleri önüne attı. Hepsinin tadı kaçtı o arada

Ben anlamadım milletin oyuna neden laf etti o kadar, herkes kendinden sorumlu
Sergen araz ve Hasan'ın anlaştığını düşünüyor hasan yemek kaybetmesine rağmen o değil de safanurun yazılmasini diyor

Yemekler dağıtılırken kapıştılar, sergen bunu yap dedi o da hayır onu yapmayacağım diye direnince sergen listeleri önüne attı. Hepsinin tadı kaçtı o arada
Aa yarin tekrarini izlemeye calisacagm sabahtan merak ettim ya da intten bakarim

Burcu'nun psikoloji bozuk bence ( hiç hoşlanmıyorum kendisinden ) 😁
Pelin değişik bir kız. o da çok hoşuma gitmiyor 🤔
Dilara biraz kendini beğenmiş bir tip ve gereksiz çıkışları var 😒
Safanur'u ilk başlarda sevmiyordum ama şu an böyle bi efendi tatlı geliyor gözüme
Rabia bence orada boşuna duruyor. Bir şey yapabildiği yok
Sergenin şiveyi çok seviyorum ama o çocuk gibi alınmaları yok mu 🤦‍♂️
Hasan masterchef'in şampiyonu olabilir
Eren'de güzel yemekler yapıyor ve içlerinde en olgun insan
Ateş bu hafta elenebilir kendini gösteremiyor.
Milhan'ı seviyorum. Oranın haşarı yaramaz çocuğu gibi 👀
Tahsin'de çok iddialı bir yarışmacı. Kazanan o da olabilir
Merti başından beri pek sevemedim. Soğuk geliyor çok bana 🤷‍♂️
Emre kendini bayağı geliştirdi

Mert olmasın ya gidecekse milhan ya da pelin gitmeli

mert giderse üzülürüm. kendini geliştirebilen efendi bir çocuk. taraf olmadan, kendi başına ilerliyor.
bence bu haftaki potaya girişi de adil olmadı. yemek yapmayı ciddiye alanlardan ve neredeyse ciddiyetsizlikten potaya düştü ki o gün şarkı söyleyerek dans ederek lahmacun yapanlar vardı.

mert giderse üzülürüm. kendini geliştirebilen efendi bir çocuk. taraf olmadan, kendi başına ilerliyor.
bence bu haftaki potaya girişi de adil olmadı. yemek yapmayı ciddiye alanlardan ve neredeyse ciddiyetsizlikten potaya düştü ki o gün şarkı söyleyerek dans ederek lahmacun yapanlar vardı.

bence de mert'inki çok talihsiz oldu.
milhan ve ateş orada saçma sapan hareketler sergilediler.
bir de mert yemek yapmaya ara vermiş, bıçaklarımı bu yarışma için tekrar çıkardım demişti. diğerleri gibi aktif olmamasına rağmen iyi toparladı.
ateş ve milhan dururken mert in gitmesi haksızlık olur.

Dilara beceriksizi iyi takımlara düşünce bir özgüven geldi buna bağlı ukalalık ta sınır tanımıyor. Daha dün ne dokunulmazlık oyunları oynayıp terlemedin mi sen? Bir iki oyun alınca bu havaya girmek sonun başlangıcı oluyor.

Burcu ile ilgili düşüncelerimi biliyorsunuz.

Mert seni sevmiştim

Back