Katmer değil katmere benzer farklı bir tarif yaptılar:)Ay ben daha yeni açtım sayılır, katmer vardı yanlış mı gördüm? Katmer sevilmez mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Katmer değil katmere benzer farklı bir tarif yaptılar:)Ay ben daha yeni açtım sayılır, katmer vardı yanlış mı gördüm? Katmer sevilmez mi
SagolasinKuru dolma acı yenir:)
Ben biberlerin büyük çoğunluğunu acı olarak alıp,kuruttum :)
Ne de olsa pek gelen yok:)
Çocuklarımda çok seviyor:)Onların dolması bir başka ben başka bir yörede öyle bir dolma yemedim:)
Buraya geldim herkes benden dolma istiyor :)
Çok geçmiş olsun canım
Sevmiyoruz dimedik ask olsunAy ben daha yeni açtım sayılır, katmer vardı yanlış mı gördüm? Katmer sevilmez mi
Öyle canım sağlık başka bir şey:)Sagolasin
Saglik en buyuk nimet Rabbim daha beter durumlarla hatirlatmasin kimseye insallah da ufak tefek 3 4 gunluk zorluk bile agir geliyor . Insanin caninin yemek cekmesi bile bir nimetmis
Kesinlikle o ablalarin el lezzeti bambaskaydi ben kendimde yapiyorum ama oyle guzel olmuyor. Senin elinden de cok lezzetli olur eminimm ..
Aynen öyle dedim:)Sevmiyoruz dimedik ask olsun
Tadini bilmedgnz icin caniniz cekmedi dimi dedi nevros abla sadece .
Evet bizim akrabalardan ailemden biriye versem 10 da 9 u asla yiyemez sevmezler bizde yok oyle cok salca cok yag biliyorsun biz hamurÖyle canım sağlık başka bir şey:)
Benim kızımda neredeyse 1 haftadır hasta:)
Covid değil ama bayağı hasta oldu:)
Ne yedirsem diye günlerdir peşinde dolaşıyorum:)
Aynen onların el lezzetleri muhteşem çünkü her şey doğal kullanıyorlar:)Bol yağlı bol salçalı yapıyorlar:)
Cok duydum gordum int te filan ama hic yemedim onuAynen öyle dedim:)
Şiveydiz çok güzel oluyor:)
Ben onu Elazığ'da ,Antepli bir komşum yapmış getirmişti:)Bende utanıp sormamıştım:)
Mantık yürütüp pırasa ile aynısını yapmıştım:)Ne bileyim sarımsak olduğunu
,Gaziantep'e gidince öğrendim:)Tek fark sarımsak yerine pırasa koymam olmuştu:)
Sarımsak tadı o kadar belli olmuyor yani:)
Mesela orada dolmanın içine azda olsa et konur:)Bazı yörelerde asla konmaz hatta salçasız yapılır:)Evet bizim akrabalardan ailemden biriye versem 10 da 9 u asla yiyemez sevmezler bizde yok oyle cok salca cok yag biliyorsun biz hamur
Lokum gbi yerdim olsa smdi
Kizin haklidir yiyemiyordur cnku 4 gundur ilk bu sabah canim bisey isteyerek yedim . Esim surekli ye zorla da olsa dedkce yedim biraz biraz derken yedikce su ictikce duzeldim . Kizinda duzelir insallah saglgna kavusur
Adamakilli izleyemedim ben smdi actim bakacagmBurcu yine takmış lensleri bide şekiller falan aynı atiyede ki nenesine benzemiş
Diyarbakirli arkadaslarm var ilk kez onlarda gordum onlarda tavuk eti koyuyorlar dolmalara ve hatta sarmalara . Dolmalarda cok guzel oluyor gercekten de .Mesela orada dolmanın içine azda olsa et konur:)Bazı yörelerde asla konmaz hatta salçasız yapılır:)
Sağ ol canım
Adamakilli izleyemedim ben smdi actim bakacagm
Denemem icin yiyip sevmis olmam lazim abla ya tesekkur ederim yine de bilmedgm birseyi cok cok gorselden canim cekmeden deneyesim gelmiyorBenim eski bir tarifim var denerseniz ve sarımsak bulursanız link veririm:)
Aaaa çok ilginç onu hiç yemedim:)Diyarbakirli arkadaslarm var ilk kez onlarda gordum onlarda tavuk eti koyuyorlar dolmalara ve hatta sarmalara . Dolmalarda cok guzel oluyor gercekten de .
Yaaa cok guldumm cokkk aynisi
Esim diyor ki burcuyu görünce böyle nasıl ciddiye alıp izliyorsunYaaa cok guldumm cokkk aynisi