Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Sagolasin
Saglik en buyuk nimet Rabbim daha beter durumlarla hatirlatmasin kimseye insallah da ufak tefek 3 4 gunluk zorluk bile agir geliyor . Insanin caninin yemek cekmesi bile bir nimetmis

Kesinlikle o ablalarin el lezzeti bambaskaydi ben kendimde yapiyorum ama oyle guzel olmuyor. Senin elinden de cok lezzetli olur eminimm ..

Öyle canım sağlık başka bir şey:)
Benim kızımda neredeyse 1 haftadır hasta:)
Covid değil ama bayağı hasta oldu:)
Ne yedirsem diye günlerdir peşinde dolaşıyorum:)

Aynen onların el lezzetleri muhteşem çünkü her şey doğal kullanıyorlar:)Bol yağlı bol salçalı yapıyorlar:)

Sevmiyoruz dimedik ask olsun
Tadini bilmedgnz icin caniniz cekmedi dimi dedi nevros abla sadece .
Aynen öyle dedim:)
Şiveydiz çok güzel oluyor:)
Ben onu Elazığ'da ,Antepli bir komşum yapmış getirmişti:)Bende utanıp sormamıştım:)
Mantık yürütüp pırasa ile aynısını yapmıştım:)Ne bileyim sarımsak olduğunu
,Gaziantep'e gidince öğrendim:)Tek fark sarımsak yerine pırasa koymam olmuştu:)
Sarımsak tadı o kadar belli olmuyor yani:)

Evet bizim akrabalardan ailemden biriye versem 10 da 9 u asla yiyemez sevmezler bizde yok oyle cok salca cok yag biliyorsun biz hamur
Lokum gbi yerdim olsa smdi

Kizin haklidir yiyemiyordur cnku 4 gundur ilk bu sabah canim bisey isteyerek yedim . Esim surekli ye zorla da olsa dedkce yedim biraz biraz derken yedikce su ictikce duzeldim . Kizinda duzelir insallah saglgna kavusur

Cok duydum gordum int te filan ama hic yemedim onu

Mesela orada dolmanın içine azda olsa et konur:)Bazı yörelerde asla konmaz hatta salçasız yapılır:)
Sağ ol canım

Mesela orada dolmanın içine azda olsa et konur:)Bazı yörelerde asla konmaz hatta salçasız yapılır:)
Sağ ol canım
Diyarbakirli arkadaslarm var ilk kez onlarda gordum onlarda tavuk eti koyuyorlar dolmalara ve hatta sarmalara . Dolmalarda cok guzel oluyor gercekten de .

Diyarbakirli arkadaslarm var ilk kez onlarda gordum onlarda tavuk eti koyuyorlar dolmalara ve hatta sarmalara . Dolmalarda cok guzel oluyor gercekten de .
Aaaa çok ilginç onu hiç yemedim:)
Diyarbakırlı arkadaşım hiç olmadı:)
Mardinliler de sarmayı farklı sarıyor:)Yakın arkadaşım Mardinliydi:)Bizim sarmaları çok garipsiyordu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…