- 9 Şubat 2010
- 18.423
- 1
- 41.635
- 798
Tencereninndibine kaburga koyar üzerine sarmaları dizerler, şahane olurDiyarbakirli arkadaslarm var ilk kez onlarda gordum onlarda tavuk eti koyuyorlar dolmalara ve hatta sarmalara . Dolmalarda cok guzel oluyor gercekten de .
Onlarda incesi değil tombulu makbulAaaa çok ilginç onu hiç yemedim:)
Diyarbakırlı arkadaşım hiç olmadı:)
Mardinliler de sarmayı farklı sarıyor:)Yakın arkadaşım Mardinliydi:)Bizim sarmaları çok garipsiyordu:)
Aynen bende öyle biber seçiyorum.Burada beni garipsiyorlarTencereninndibine kaburga koyar üzerine sarmaları dizerler, şahane olur
Onlarda incesi değil tombulu makbul
Ve uzunnTencereninndibine kaburga koyar üzerine sarmaları dizerler, şahane olur
Onlarda incesi değil tombulu makbul
Hakli mi blmiyorum cok izleyemedim cidden bu aksam ama kimseyi konusturmuyor bu aksam burcudan beter . Sergen 4 5 kez soze basladi sozunu kesti, hasan konusuyor onu kesiyorDilaranın sergeni potaya göndereceğine emindim ama o ateşi seçti çok şaşkınım
Dilara yargı dağıttıHakli mi blmiyorum cok izleyemedim cidden bu aksam ama kimseyi konusturmuyor bu aksam burcudan beter . Sergen 4 5 kez soze basladi sozunu kesti, hasan konusuyor onu kesiyor
Yemekler dağıtılırken kapıştılar, sergen bunu yap dedi o da hayır onu yapmayacağım diye direnince sergen listeleri önüne attı. Hepsinin tadı kaçtı o aradaHakli mi blmiyorum cok izleyemedim cidden bu aksam ama kimseyi konusturmuyor bu aksam burcudan beter . Sergen 4 5 kez soze basladi sozunu kesti, hasan konusuyor onu kesiyor
Ben anlamadım milletin oyuna neden laf etti o kadar, herkes kendinden sorumluDilara yargı dağıttı
İyi olduDilaranın sergeni potaya göndereceğine emindim ama o ateşi seçti çok şaşkınım
Sergen araz ve Hasan'ın anlaştığını düşünüyor hasan yemek kaybetmesine rağmen o değil de safanurun yazılmasini diyorBen anlamadım milletin oyuna neden laf etti o kadar, herkes kendinden sorumlu
Ateş yemek yapamıyor geldiğinden beri sergen yönlendiriyor onuİyi oldu
Aa yarin tekrarini izlemeye calisacagm sabahtan merak ettim ya da intten bakarimYemekler dağıtılırken kapıştılar, sergen bunu yap dedi o da hayır onu yapmayacağım diye direnince sergen listeleri önüne attı. Hepsinin tadı kaçtı o arada
Mert olmasın ya gidecekse milhan ya da pelin gitmelimert elendi diyorlar.
milhan ateş pelin rabia dururken, çok yazık olur.
inşAllah doğru değildir.
Mert olmasın ya gidecekse milhan ya da pelin gitmeli
mert giderse üzülürüm. kendini geliştirebilen efendi bir çocuk. taraf olmadan, kendi başına ilerliyor.
bence bu haftaki potaya girişi de adil olmadı. yemek yapmayı ciddiye alanlardan ve neredeyse ciddiyetsizlikten potaya düştü ki o gün şarkı söyleyerek dans ederek lahmacun yapanlar vardı.
Bu aksam lensleri onceki taktogindaki kadar gozume batmiyor nedense makyajndan mi ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?