- 23 Temmuz 2019
- 14.634
- 46.639
- 548
- 40
Ama başarılı işte ya ne tezat
ama onu da uyardılar, uzakdoğu tarzı sadece. geleneksellerde çok iyi yaptıklarının sayısı az.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama başarılı işte ya ne tezat
Evet bende çok beğeniyorum uzun gür saç
Yedeklerden bi kız vardı ya adını unuttum şimdi
Saçını hep topuz yapıyordu ama bi değişik yapıyordu sanki kafasına omlet koymuş gibi yayık bi topuzu vardı
Onda da saç çoktu
Burcu eleme adayı olmaktan bir türlü kurtlulamadı. Bir de Bu programda şöyle bir şey var kim ilk hafta kaptan olursa sürekli potada oluyor. Geçen sezon Ayyüce vardı. Kız potadan bir türlü kurtulamadı
Benimde eskiden çoktuoff benim saçlarım bir kuaför hatası ile eriyip gittiği ve azaldığı için gördükçe aklıma eski günlerim geliyor
Benimde eskiden çoktu
Açıcılarla mahvettim
Şimdi ise çok azaldı mevsimsel dökülmeler de eklenince
Eskiden toka tutmazdı
Neyseki kabarık saçlarım kamufle oluyor biraz
Islanınca 1 dal
Sürekli potada nasıl başarı ben anlamadım hahahhaayyüce burcu gibi iyi değildi ama ya burcu daha başarılı
Sürekli potada nasıl başarı ben anlamadım hahahha
Kazandıkları için uzamadi bence.İtiraf etmedi pişman değilim dedi kimse de pilav için mi demedi yani
Konu emre burcu olsa 2 3 bölüm düşmanlık olurdu dilara olunca kısa kesiliyor nedense
Kim söylüyorsa yalan söylüyorGüzel diyorlar Derin ben onların yalancısıyım
Bence de değil
Ayyüce fostu ya. Burcu cidden basarili.ayyüce burcu gibi iyi değildi ama ya burcu daha başarılı
Aynenn cigkofte cekti canim sadeBilmediğiniz tatlar olunca canınız çekmedi mi
Hic suphem yokk ben dogu ve g.dogu yemeklerine bayiliyorum ozellikle gaziantep kendim bati karadenizliyim aslinda bizim yemek kulturumuze uzak ama taniyip sevdikce damak tadi da gelisiyor insanin. Gitmek nasip olur oralara oralarda yemeklerini yemek nasip olur insallahAslında hepsi çok güzel :)
İnşaallah olur:)Hic suphem yokk ben dogu ve g.dogu yemeklerine bayiliyorum ozellikle gaziantep kendim bati karadenizliyim aslinda bizim yemek kulturumuze uzak ama taniyip sevdikce damak tadi da gelisiyor insanin. Gitmek nasip olur oralara oralarda yemeklerini yemek nasip olur insallah
Hayatta aci yiyemeyen ben antepli cok sevdgm abla kardes sayesinde zehir gbi kuru biber patlican dolmalarina hayran oldum . Olsa da yesek offf hafta basindan beri hastaydm istahsizdim bak bugun istahim yerine geliyor bunlari dusundukceİnşaallah olur:)
Ben Gaziantep Mutfağına hakim sayılırım:)
Hepsi ayrı bir lezzet:)
Kuru dolma acı yenir:)Hayatta aci yiyemeyen ben antepli cok sevdgm abla kardes sayesinde zehir gbi kuru biber patlican dolmalarina hayran oldum . Olsa da yesek offf hafta basindan beri hastaydm istahsizdim bak bugun istahim yerine geliyor bunlari dusundukce
Ay ben daha yeni açtım sayılır, katmer vardı yanlış mı gördüm? Katmer sevilmez miBilmediğiniz tatlar olunca canınız çekmedi mi