- 23 Temmuz 2019
- 14.634
- 46.639
- 548
- 40
şu kadına yakıştığının binde biri yakışsa gene neyse de :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dilara beceriksizi iyi takımlara düşünce bir özgüven geldi buna bağlı ukalalık ta sınır tanımıyor. Daha dün ne dokunulmazlık oyunları oynayıp terlemedin mi sen? Bir iki oyun alınca bu havaya girmek sonun başlangıcı oluyor.
Burcu ile ilgili düşüncelerimi biliyorsunuz.
Mert seni sevmiştim
yüzüne yılan mı çizdirmişti burcu
Gözümüz aydın burcunun lensler geri gelmiş
bence de, emin oldum.uf mert gidiyo yani
Burcu becerikli olmasına rağmen ezik ruhunu, bir yerlere gelememiş olmasının ezikliğini ; fiziksel farklılık ile ortaya çıkarmaya çalışan ergen. Oysa evli barklı eşşek kadar kadın...
O lens, saç, saçma sapan makyaj en önemlisi ise üzgünüm ama ispiyoncu karaktersiz kötü ruhu
Kendince mavi lens modası mı getiriyo acaba herşeyin doğalı güzeldir burcu yüzünden kör olmayınben doğal renkli gözlüyüm, bu kadın yüzünden gözlerimi sökesim geliyor bazen
Aslında mert'e kadar kimler var kimler keşke tek tabakla eleme yapmasalaruf mert gidiyo yani
Haha haklısın biraz neneye hakaret olmuşşu kadına yakıştığının binde biri yakışsa gene neyse de :)
Burcuya yakışıyor yalanını kim attıysa Allah onu bildiği gibi yapsınKendince mavi lens modası mı getiriyo acaba herşeyin doğalı güzeldir burcu yüzünden kör olmayın
Aslında mert'e kadar kimler var kimler keşke tek tabakla eleme yapmasalar
Aslında mert'e kadar kimler var kimler keşke tek tabakla eleme yapmasalar
Çok boş bı insan Sergenin kuklasıateş gibi etkisi bir eleman dururken..
Çok boş bı insan Sergenin kuklası
Aynen ben Emre'nin yemeği kazanmasına rağmen yazdığı için sınır oldumaynen. kendi fikri yok. bi ara burcunun dediklerini taklit ediyordu.
hiçbir potada isim yazarken de kendi fikrince yazımıyor.
Aynen ben Emre'nin yemeği kazanmasına rağmen yazdığı için sınır oldum
Aynen salak işte Tunahan da. İyi yemek yapamıyordu orda gruplaşma var doğru bence bunu yapanda Sergentunahan da aynı yaştaydı ama daha olgundu, en azından kendi fikirlerini savunuyordu. ateş nereye çekilirse oraya giden fikirsizin teki.
Aynen salak işte Tunahan da. İyi yemek yapamıyordu orda gruplaşma var doğru bence bunu yapanda Sergen
Sergen Tahsin araz Hasan milhan ateş
Ama oy konusunda etkileniyorlar bence burcu gıcık yaabence gruplaşmayı burcu körükledi. sürekli arkada konuşan gruplar var diye diye zorla taraf oluşturdu.
ki bence gruplaşma da normal. aynı evde yaşıyorlar, aynı odalarda kalıyorlar. insan kiminle iyi zaman geçirirse haliyle onunla daha yakın oluyor.
Ama oy konusunda etkileniyorlar bence burcu gıcık yaa