• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Dilara beceriksizi iyi takımlara düşünce bir özgüven geldi buna bağlı ukalalık ta sınır tanımıyor. Daha dün ne dokunulmazlık oyunları oynayıp terlemedin mi sen? Bir iki oyun alınca bu havaya girmek sonun başlangıcı oluyor.

Burcu ile ilgili düşüncelerimi biliyorsunuz.

Mert seni sevmiştim

uf mert gidiyo yani :(

yüzüne yılan mı çizdirmişti burcu

Burcu becerikli olmasına rağmen ezik ruhunu, bir yerlere gelememiş olmasının ezikliğini ; fiziksel farklılık ile ortaya çıkarmaya çalışan ergen. Oysa evli barklı eşşek kadar kadın...

O lens, saç, saçma sapan makyaj en önemlisi ise ispiyoncu karaktersiz kötü ruhu

Burcu becerikli olmasına rağmen ezik ruhunu, bir yerlere gelememiş olmasının ezikliğini ; fiziksel farklılık ile ortaya çıkarmaya çalışan ergen. Oysa evli barklı eşşek kadar kadın...

O lens, saç, saçma sapan makyaj en önemlisi ise üzgünüm ama ispiyoncu karaktersiz kötü ruhu

altına imzamı atıyorum bu yorumun.
kafasında kurduğu entrikalarla insanları lekelemeye çalışan, algı yaratmak için saçmalayan bir tip.
yetenekli evet buna lafım yok ancak şefler de hep uzakdoğu yemekleri yapmasından bunaldı. farklı türlerde aman aman birşeyi dikkatimi çekmedi.
hatta biliyorum böyle diyip el attığı her yemek kaybetti takım oyunlarında.

kendini beğenmiyor, insanlar onu beğensin diye sürekli şekil değiştiriyor.

aynen. kendi fikri yok. bi ara burcunun dediklerini taklit ediyordu.
hiçbir potada isim yazarken de kendi fikrince yazımıyor.
Aynen ben Emre'nin yemeği kazanmasına rağmen yazdığı için sınır oldum

tunahan da aynı yaştaydı ama daha olgundu, en azından kendi fikirlerini savunuyordu. ateş nereye çekilirse oraya giden fikirsizin teki.
Aynen salak işte Tunahan da. İyi yemek yapamıyordu orda gruplaşma var doğru bence bunu yapanda Sergen
Sergen Tahsin araz Hasan milhan ateş

Aynen salak işte Tunahan da. İyi yemek yapamıyordu orda gruplaşma var doğru bence bunu yapanda Sergen
Sergen Tahsin araz Hasan milhan ateş

bence gruplaşmayı burcu körükledi. sürekli arkada konuşan gruplar var diye diye zorla taraf oluşturdu.
ki bence gruplaşma da normal. aynı evde yaşıyorlar, aynı odalarda kalıyorlar. insan kiminle iyi zaman geçirirse haliyle onunla daha yakın oluyor.

bence gruplaşmayı burcu körükledi. sürekli arkada konuşan gruplar var diye diye zorla taraf oluşturdu.
ki bence gruplaşma da normal. aynı evde yaşıyorlar, aynı odalarda kalıyorlar. insan kiminle iyi zaman geçirirse haliyle onunla daha yakın oluyor.
Ama oy konusunda etkileniyorlar bence burcu gıcık yaa

Back