• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Aaaa çok ilginç onu hiç yemedim:)
Diyarbakırlı arkadaşım hiç olmadı:)
Mardinliler de sarmayı farklı sarıyor:)Yakın arkadaşım Mardinliydi:)Bizim sarmaları çok garipsiyordu:)
Valla deneyebilirsin bence cidden cok lezzetli oluyor . Kup seklijde dograyip dolma ic harcina ekliyorlar

IMG_20211014_225154.jpg
Somer şefin kolyesi Jou Jou

Bilmediğiniz tatlar olunca canınız çekmedi mi😁😊
Hepsine ayrı ayrı yalandım 😛 çocuklar çiğ köfte diye zırladı 🤣🤣🤣 allahtan evde ustası var onun ucuz atlattık, diğerlerini istesele ne yapacaktık 😅
Kuru dolma acı yenir:)
Ben biberlerin büyük çoğunluğunu acı olarak alıp,kuruttum :)
Ne de olsa pek gelen yok:)
Çocuklarımda çok seviyor:)Onların dolması bir başka ben başka bir yörede öyle bir dolma yemedim:)
Buraya geldim herkes benden dolma istiyor :)
Çok geçmiş olsun canım :KK36:
Hele oranın güneşinde kurumuş patlıcanın tadı 😛 başka hiçbir yörede yok 🙄

Hepsine ayrı ayrı yalandım 😛 çocuklar çiğ köfte diye zırladı 🤣🤣🤣 allahtan evde ustası var onun ucuz atlattık, diğerlerini istesele ne yapacaktık 😅

Hele oranın güneşinde kurumuş patlıcanın tadı 😛 başka hiçbir yörede yok 🙄
Ben Malatya'dayım bizde güneşte kurutuyoruz🥰
Ama Antep patlıcanı bulamadım diğerini beğenmiyorum🤦🏻‍♀️Fahri Gaziantepliyim😁
Ondan çoğunluk biber kuruttum🥰

Mesela orada dolmanın içine azda olsa et konur:)Bazı yörelerde asla konmaz hatta salçasız yapılır:)
Sağ ol canım :KK200:
Bol sumak, yenibahar, sarımsak baharatsız sarma sarma olmaktan çıktı benim için urfada yaşayınca 😁

Bol sumak, yenibahar, sarımsak baharatsız sarma sarma olmaktan çıktı benim için urfada yaşayınca 😁
Sumaksız olma olmaz zaten😁Mardinlilerde sumaklı yapıyor.Bol sarımsak ve soğanlı yapılır🥰

Back