- 2 Mayıs 2011
- 2.914
- 2.591
Sana bir şey söyliyim mi? Bu senin eks arkadaşının aynısından benim de eşimin arkadaşı var. Ben o adamdan nefret ediyorum. Kavga ediyoruz ama dinletemiyorum lafımı. Ben ona uymam yapmam diyor, ama bir yapmazsın iki yapmazsın sonra deneyeyim bir defa ne olacak dersin. Hop aynı senin sevgilin gibi girmişsin işin içine sende haberin yok ve sonrasında da paçayı kurtaramazsın. Hayatında iki kadın olur, biri metres biri karın. Şu anda onu metres, seni ise eşi yapmaya çalışıyor. Sakın, sakın geri dönme. Bu adam düzelmez, o kadın hayatınızdan çıkmaz.5-6 kız ismi vardı telefonda...ne yüzle arasın? annesi neredeyse her gün aradı,hala arıyor kadın.arkadaşlarımızla msjlar yolladı benimle evlenmek istiyormuş ama onla da beraber hem de.kimseye söylemiyor kadını saklıyormuş herkesten uzaklaşmış.evlenip boşanması sorun değil,o bir kadın bir anneymiş hem daha hassas olabilirdi
arkadaşlarımlayım dediği zamanlarda onunlaydı sanırım...sizle bu kadar vakit geçiren adam nasıl diğer kadına vakit buluyordu acaba?
zaten öyle bir şeye imkan yok...beni çok iyi tanıyor asla affetmeyeceğimi biliyor...arayamaz bile.ben aileme her şeyi anlattım...annem çok üzüldü ciğeri yandı...kendimi geçtim ailemi kandırmasına da çok canım yandı.şu bir gerçekti.kimse değişmez gün gelir beni ya da başkasını defalarca aldatır.bu onun hamurunda vardır çünkü.evet aynen bende o arkadaşlarıyla görüşmesine çok kızıyordum çünkü etkileniyorlar burası kesin...Sana bir şey söyliyim mi? Bu senin eks arkadaşının aynısından benim de eşimin arkadaşı var. Ben o adamdan nefret ediyorum. Kavga ediyoruz ama dinletemiyorum lafımı. Ben ona uymam yapmam diyor, ama bir yapmazsın iki yapmazsın sonra deneyeyim bir defa ne olacak dersin. Hop aynı senin sevgilin gibi girmişsin işin içine sende haberin yok ve sonrasında da paçayı kurtaramazsın. Hayatında iki kadın olur, biri metres biri karın. Şu anda onu metres, seni ise eşi yapmaya çalışıyor. Sakın, sakın geri dönme. Bu adam düzelmez, o kadın hayatınızdan çıkmaz.
ne kadar oldu biteli?arkadaşlarımlayım dediği zamanlarda onunlaydı sanırım...
3 ay...ve bu zamanı arkadaşlarımla atlattım...bir hafta ağladım çok acı çektim ve arkadaşlarım yanımdaydı ama ağlama demediler zehrimi akıtmamı istediler...onun çocukluk arkadaşları bile artık onunla görüşmeyi kesmişler...herkese karşı değişmiş çünkü...kardeşi bile onunla görüşmüyormuş artık...kardeşi ona demiş ki sen bu vebalin altından nasıl kalkcaksın demiş...dinlemiyormuş. kimseyi...ne kadar oldu biteli?
Evet, ama etkilendiğini kabul etmiyor benim adamda. Ya da ona da artık normal geliyor. Çünkü kendilerini şeytanın askeri olduğu için etkilenmediğini düşünüyor.zaten öyle bir şeye imkan yok...beni çok iyi tanıyor asla affetmeyeceğimi biliyor...arayamaz bile.ben aileme her şeyi anlattım...annem çok üzüldü ciğeri yandı...kendimi geçtim ailemi kandırmasına da çok canım yandı.şu bir gerçekti.kimse değişmez gün gelir beni ya da başkasını defalarca aldatır.bu onun hamurunda vardır çünkü.evet aynen bende o arkadaşlarıyla görüşmesine çok kızıyordum çünkü etkileniyorlar burası kesin...
bir süre daha canın yanmaya devam edecektir.3 ay...ve bu zamanı arkadaşlarımla atlattım...bir hafta ağladım çok acı çektim ve arkadaşlarım yanımdaydı ama ağlama demediler zehrimi akıtmamı istediler...onun çocukluk arkadaşları bile artık onunla görüşmeyi kesmişler...herkese karşı değişmiş çünkü...kardeşi bile onunla görüşmüyormuş artık...kardeşi ona demiş ki sen bu vebalin altından nasıl kalkcaksın demiş...dinlemiyormuş. kimseyi...
benim ona kızmamın sebebi o arkadaşlarının eşlerinin düştüğü durumdu...hazmedemiyordum...ona da demiştim...nasıl bakıyorlar eşlerinin,çocuklarının suratına diyordum...beni asla onlarla aynı ortama sokma demiştim.bir araya getirmiyordu artık zaten.ben de bilmiyorum nasıl yapıyorlar diyordu bir de.Evet, ama etkilendiğini kabul etmiyor benim adamda. Ya da ona da artık normal geliyor. Çünkü kendilerini şeytanın askeri olduğu için etkilenmediğini düşünüyor.
Aynısını bende yaşıyorum. O kadar dememe rağmen hala daha bana o arkadaşını savunuyor. Arkadaşı evli ve metresli. He birde eşinden çocuk. Ya birde kızı var yani. İnsan azıcık düşünür. Bunların gözleri kör olmuş. Eşim de öyle adamı bana savunuyor ve onla hala daha takılıyor. Böyle adama işte basacaksın s..... de görecek. Kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar. Yine sinirlendim vallahi ya.benim ona kızmamın sebebi o arkadaşlarının eşlerinin düştüğü durumdu...hazmedemiyordum...ona da demiştim...nasıl bakıyorlar eşlerinin,çocuklarının suratına diyordum...beni asla onlarla aynı ortama sokma demiştim.bir araya getirmiyordu artık zaten.ben de bilmiyorum nasıl yapıyorlar diyordu bir de.
Allah daha fazla kandırılmama razı gelmedi...ve bunları gösterdi...asla ona bir kum tanesi kadar güvenim kalmadı...benim için bittibir süre daha canın yanmaya devam edecektir.
sonra bi ara aklın karaşır gibide olacaktır.
kendine hakim ol ve verdiğin kararın ardında dur.
inşallah güzel ve mutlu günlerin hemencecik gelir.Allah daha fazla kandırılmama razı gelmedi...ve bunları gösterdi...asla ona bir kum tanesi kadar güvenim kalmadı...benim için bitti
bunu savunmaları zaten beni çıldırtıyor...neyi savunuyorlar farkındalar mı?...Aynısını bende yaşıyorum. O kadar dememe rağmen hala daha bana o arkadaşını savunuyor. Arkadaşı evli ve metresli. He birde eşinden çocuk. Ya birde kızı var yani. İnsan azıcık düşünür. Bunların gözleri kör olmuş. Eşim de öyle adamı bana savunuyor ve onla hala daha takılıyor. Böyle adama işte basacaksın s..... de görecek. Kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar. Yine sinirlendim vallahi ya.
inşallah kötü şeylerden sizin yuvanızdan uzak olur...Farkında değiller, çünkü farkında olmak istemiyorlar. Ama aynısını biz bayanlar yapsak, yani yanımızda aynı onların erkek arkadaşları gibi bir bayanla dolansak gezsek, gitsek bizden kötüsü olmaz. Demediklerini bırakmazlar ama. Empati yapma yetenekleri sıfır. Kurtulduğuna şükret arkadaşım. Benim kocam ve bir çocuğum var ondan. İnşallah darısı da benim başıma. Yola geleceğini sanmıyorum çünkü.
Hayırlısı herşeyin.inşallah kötü şeylerden sizin yuvanızdan uzak olur...