maskeli adam

Ailene maske mi yollamış

Adamdaki kafaya bak hele. Allah kurtarmış bacım , iki rekat şükür namazı haktır yani bunların üstüne.

O maskelilerden bir çoğumuzun hayatında var, belki dost, belki arkada, belki sevgili, veya akraba. Bazılarımız farkına varıyor, bazılarımız hiç varamıyor ve hayatı boyunca bir yalanın içinde yaşıyor.
Sen çok şanslısın ki farkına varmışsın. Demek ki kısıyordu telefonun sesini. Allah şaşırtmış işte. Geçen 9 yılı boşver. Yaşadığımız her şey, her acı bizi daha güçlü yapmalı bence..

Evli olabilirdin, çocuklarınız olabilirdi.Verilmiş sadakan varmış derler bizde. Belki sevdiklerinin hayır duası, belki farkında olmadan yaptığın bir iyilik seni korumuş sakın üzülme, sen değil kaybeden o. Bence yat kalk Allah'a dua et. Bir fakire sadaka ver... Böyle bir yalandan kurtulmuşsun...
Sakın üzüle...

İnsan salak yerıne konduguna,koynundakı yılanı tanıyamadıgına,bu kadar kör bır tutkuyla nasıl baglı olduguna,nasıl hıc süphelenmedıgıne, baskasına tercıh edılmesıne,yasanan yıllara,kaybolan gıden yıllara,bırsuru anıya,herkesın sorup durmasına,bundan sonra bırıne nasıl guvenebılecegıne yanar, dayanamaz gercekten senı cok ıyı anlıyorum..Benım boşandıgım ex de tam bır Oscarlık oyuncu cıktı,maskelı adam da dıyebılırız ama ADAM olmaz bunlardan tabı:):)

çok haklısın her gün şükrediyorum Allah'a...ne demişler "her şerde bir hayır her hayırda bir şer vardır" diye

Sahtekar bi rezilmis Allah cezasini verir insallah. Kac yasinda bu karaktersiz adam?

erkek çokta adam yok...

çok haklısın her gün şükrediyorum Allah'a...ne demişler "her şerde bir hayır her hayırda bir şer vardır" diye

Kadın nasıl kabullenmiş ki, ne rezil insanlar var. Nişanlının maddi durumu iyi mi? Para için mi birikte acaba. Birede başka isimlerde varmış diyorsun, bir kişide değil sanırım.

30 yaşına gircek

Söyleyecek söz bulamiyorum. Kac yildir aldatiyormus seni ögrenebildin mi? Bi de bi sürü kiz ismi demissin ya, ne kadar mesela? Sen ondan ayrildiktan sonra hic aramadi mi seni? Bi de bosanmis bi kadinmis öyle mi.. Hey Allahim ya

Kadın nasıl kabullenmiş ki, ne rezil insanlar var. Nişanlının maddi durumu iyi mi? Para için mi birikte acaba. Birede başka isimlerde varmış diyorsun, bir kişide değil sanırım.
6 ay vardı nişanlanmamıza...yer tutulmuştu falan...sevgilimin kardeşi ailesini uyarmış paranıza sahip çıkın demiş.

6 ay vardı nişanlanmamıza...yer tutulmuştu falan...sevgilimin kardeşi ailesini uyarmış paranıza sahip çıkın demiş.

Ne aptal erkekler var. Bunu da atlatırsın en kısa zamanda inşAllah canım. Dua et bol bol, o herşeyin ilacı. Bende neler yaşadım neler. İnsan unutuyor zamanla veya alışıyor diyim. İnan aklıma bile gelmiyor artık. O geçen 6 yılıma bile üzülmüyorum...

Söyleyecek söz bulamiyorum. Kac yildir aldatiyormus seni ögrenebildin mi? Bi de bi sürü kiz ismi demissin ya, ne kadar mesela? Sen ondan ayrildiktan sonra hic aramadi mi seni? Bi de bosanmis bi kadinmis öyle mi.. Hey Allahim ya
5-6 kız ismi vardı telefonda...ne yüzle arasın? annesi neredeyse her gün aradı,hala arıyor kadın.arkadaşlarımızla msjlar yolladı benimle evlenmek istiyormuş ama onla da beraber hem de.kimseye söylemiyor kadını saklıyormuş herkesten uzaklaşmış.evlenip boşanması sorun değil,o bir kadın bir anneymiş hem daha hassas olabilirdi

çok üzüldüm inşallah güzel insanlarla karşılaşırsınız...her gün dua ediyorum

Allahın sevgili kuluymuşsun evlenmeden gormususun ne oldugunu iki karaktersiz birbirlerini iyi bulmuslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…