:)maskeli bi sapığın tacizine uğradın sandım
gerçi bu da psikolojik taciz olmuş
çok haklısın her gün şükrediyorum Allah'a...ne demişler "her şerde bir hayır her hayırda bir şer vardır" diyeO maskelilerden bir çoğumuzun hayatında var, belki dost, belki arkada, belki sevgili, veya akraba. Bazılarımız farkına varıyor, bazılarımız hiç varamıyor ve hayatı boyunca bir yalanın içinde yaşıyor.
Sen çok şanslısın ki farkına varmışsın. Demek ki kısıyordu telefonun sesini. Allah şaşırtmış işte. Geçen 9 yılı boşver. Yaşadığımız her şey, her acı bizi daha güçlü yapmalı bence..
Evli olabilirdin, çocuklarınız olabilirdi.Verilmiş sadakan varmış derler bizde. Belki sevdiklerinin hayır duası, belki farkında olmadan yaptığın bir iyilik seni korumuş sakın üzülme, sen değil kaybeden o. Bence yat kalk Allah'a dua et. Bir fakire sadaka ver... Böyle bir yalandan kurtulmuşsun...
Sakın üzüle...
her gün Allah'a şükrediyorum inan...ve işin ilginç yanı da ne biliyor musunuz? bir şey yapamıyoruz diyen bu adam onunla benimle yaptığı şeylerin aynısını yapıyor şoktayım,tekrarlıyor resmen anlıyamıyorum
erkek çokta adam yok...İnsan salak yerıne konduguna,koynundakı yılanı tanıyamadıgına,bu kadar kör bır tutkuyla nasıl baglı olduguna,nasıl hıc süphelenmedıgıne, baskasına tercıh edılmesıne,yasanan yıllara,kaybolan gıden yıllara,bırsuru anıya,herkesın sorup durmasına,bundan sonra bırıne nasıl guvenebılecegıne yanar, dayanamaz gercekten senı cok ıyı anlıyorum..Benım boşandıgım ex de tam bır Oscarlık oyuncu cıktı,maskelı adam da dıyebılırız ama ADAM olmaz bunlardan tabı:):)
30 yaşına gircekSahtekar bi rezilmis Allah cezasini verir insallah. Kac yasinda bu karaktersiz adam?
çok haklısın her gün şükrediyorum Allah'a...ne demişler "her şerde bir hayır her hayırda bir şer vardır" diye
30 yaşına gircek
bir çeşit hırsız bu da. hem hırsız hem namıssızEvinize hırsız girdi sandım yeminle...
6 ay vardı nişanlanmamıza...yer tutulmuştu falan...sevgilimin kardeşi ailesini uyarmış paranıza sahip çıkın demiş.Kadın nasıl kabullenmiş ki, ne rezil insanlar var. Nişanlının maddi durumu iyi mi? Para için mi birikte acaba. Birede başka isimlerde varmış diyorsun, bir kişide değil sanırım.
bu mu kadının parasını yiyormus kadın mı bunun?6 ay vardı nişanlanmamıza...yer tutulmuştu falan...sevgilimin kardeşi ailesini uyarmış paranıza sahip çıkın demiş.
6 ay vardı nişanlanmamıza...yer tutulmuştu falan...sevgilimin kardeşi ailesini uyarmış paranıza sahip çıkın demiş.
5-6 kız ismi vardı telefonda...ne yüzle arasın? annesi neredeyse her gün aradı,hala arıyor kadın.arkadaşlarımızla msjlar yolladı benimle evlenmek istiyormuş ama onla da beraber hem de.kimseye söylemiyor kadını saklıyormuş herkesten uzaklaşmış.evlenip boşanması sorun değil,o bir kadın bir anneymiş hem daha hassas olabilirdiSöyleyecek söz bulamiyorum. Kac yildir aldatiyormus seni ögrenebildin mi? Bi de bi sürü kiz ismi demissin ya, ne kadar mesela? Sen ondan ayrildiktan sonra hic aramadi mi seni? Bi de bosanmis bi kadinmis öyle mi.. Hey Allahim ya
kadın bunun parasını yiyormuş öyle duydum kardeşindenbu mu kadının parasını yiyormus kadın mı bunun?
çok üzüldüm inşallah güzel insanlarla karşılaşırsınız...her gün dua ediyorumNe aptal erkekler var. Bunu da atlatırsın en kısa zamanda inşAllah canım. Dua et bol bol, o herşeyin ilacı. Bende neler yaşadım neler. İnsan unutuyor zamanla veya alışıyor diyim. İnan aklıma bile gelmiyor artık. O geçen 6 yılıma bile üzülmüyorum...
afiyet olsun. güzelce yesin. arkasından da ekmekle sıyırsın.kadın bunun parasını yiyormuş öyle duydum kardeşinden
Allahın sevgili kuluymuşsun evlenmeden gormususun ne oldugunu iki karaktersiz birbirlerini iyi bulmuslarÇok iyi tanıdığımızı düşündüğümüz,o bunu asla yapmaz dediğimiz ve bizleri gerçekten büyük bir yalanın içinde bırakan o insanla, hayatının bir bölümünde birçoğumuz karşılaşmıştır...Kimsenin sizi kandıramayacağını, incitemeyeceğini düşünerek hayata karşı gardımızı almışken...ve ona öylesine güvenmiş iken.bir de görüyoruz ki
canım dediğiniz o insan meğer bambaşka biriymiş...bin bir maskeyle en başından beri karşımızdaymış...benim de hikayem o maskeli adamla ilgili...üniversite 1 de tanıştığım,aşık olduğum,adam gibi adam olduğuna inandıran ve zamanla değişik maskelerde hayatımı renklendirdiğini düşünürken beni yavaş yavaş bitiren bir yalandan ibaretmiş...insan karşısındakini kendi gibi sanırmış derler, sanırım bu durumdan asla şüphe etmedim...yani en azından 9 yılın hatırına bunu yapmaz diyordum...her ne kadar son yıllarda değiştiğini fark ettiysem de...gereksiz çıkışlar,incitici laflar,yeni müzik zevkleri,yeni laflar,gözlerini kaçırmalar vb...nişanlanmamıza 6 ay kala artık davranışlarına tahammül edemediğim o günlerde,eve geldi laptop çantasını koltuğa bırakıp,aceleyle wc ye gitti,telefonlarını da sehpaya bıraktı...ve telefon çaldı...ne benim telefonumdu ne de onun telefonu...bu ses laptop çantasından geliyordu.yüreğime bir şey olmuştu sanki bir ağırlık...çantayı açtım eski bir telefon...msjlara baktım bir sürü kız ismi...kızın biri "onun yanında mısın niye cvp vermiyorsun?"yazmış....ve o bendim...oturdum koltuğa...o geldi aşkım seni çok özlüyorum diye sımsıkı sarıldı bana...kollarımla onu sarmadığımı farkedince suratıma baktı...ne olduğunu anlamaya çalışarak.ağlamamak için çırpınırken teli gösterdim...inkar falan...evet ayrıldık çünkü bunca yıl ona bir kere bile yalan söylemedim...kendi beni hiç aramadı...annesiyle arkadaşlarımızla bana msjlar iletti döneyim diye...ve meğerse o msjlaştığı kızla berabermiş bu arada.ve yıl dönümlerini kutlamışlar geçenlerde...işin acı tarafı biz beraberken ilişkilerinin başlayış tarihi...ve bu adam ben bunları öğrenmeden önce aileme hediye yolluyor ve bu hediye çok güzel bir maske...gördüğümde şaşırmıştım açıkçası çünkü hiç tarzı değildi...neyse işte benim hikayemdeki maskeli adam adam değil aslında!Allah a havale ettim onu ve ona tek bir söz bile söylemedim...bana yaşattığı ve benden aldığı onca şeyin ondan misliyle alınması dileğiyle!