maskeli adam

mmm35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2015
708
305
Çok iyi tanıdığımızı düşündüğümüz,o bunu asla yapmaz dediğimiz ve bizleri gerçekten büyük bir yalanın içinde bırakan o insanla, hayatının bir bölümünde birçoğumuz karşılaşmıştır...Kimsenin sizi kandıramayacağını, incitemeyeceğini düşünerek hayata karşı gardımızı almışken...ve ona öylesine güvenmiş iken.bir de görüyoruz ki
canım dediğiniz o insan meğer bambaşka biriymiş...bin bir maskeyle en başından beri karşımızdaymış...benim de hikayem o maskeli adamla ilgili...üniversite 1 de tanıştığım,aşık olduğum,adam gibi adam olduğuna inandıran ve zamanla değişik maskelerde hayatımı renklendirdiğini düşünürken beni yavaş yavaş bitiren bir yalandan ibaretmiş...insan karşısındakini kendi gibi sanırmış derler, sanırım bu durumdan asla şüphe etmedim...yani en azından 9 yılın hatırına bunu yapmaz diyordum...her ne kadar son yıllarda değiştiğini fark ettiysem de...gereksiz çıkışlar,incitici laflar,yeni müzik zevkleri,yeni laflar,gözlerini kaçırmalar vb...nişanlanmamıza 6 ay kala artık davranışlarına tahammül edemediğim o günlerde,eve geldi laptop çantasını koltuğa bırakıp,aceleyle wc ye gitti,telefonlarını da sehpaya bıraktı...ve telefon çaldı...ne benim telefonumdu ne de onun telefonu...bu ses laptop çantasından geliyordu.yüreğime bir şey olmuştu sanki bir ağırlık...çantayı açtım eski bir telefon...msjlara baktım bir sürü kız ismi...kızın biri "onun yanında mısın niye cvp vermiyorsun?"yazmış....ve o bendim...oturdum koltuğa...o geldi aşkım seni çok özlüyorum diye sımsıkı sarıldı bana...kollarımla onu sarmadığımı farkedince suratıma baktı...ne olduğunu anlamaya çalışarak.ağlamamak için çırpınırken teli gösterdim...inkar falan...evet ayrıldık çünkü bunca yıl ona bir kere bile yalan söylemedim...kendi beni hiç aramadı...annesiyle arkadaşlarımızla bana msjlar iletti döneyim diye...ve meğerse o msjlaştığı kızla berabermiş bu arada.ve yıl dönümlerini kutlamışlar geçenlerde...işin acı tarafı biz beraberken ilişkilerinin başlayış tarihi...ve bu adam ben bunları öğrenmeden önce aileme hediye yolluyor ve bu hediye çok güzel bir maske...gördüğümde şaşırmıştım açıkçası çünkü hiç tarzı değildi...neyse işte benim hikayemdeki maskeli adam adam değil aslında!Allah a havale ettim onu ve ona tek bir söz bile söylemedim...bana yaşattığı ve benden aldığı onca şeyin ondan misliyle alınması dileğiyle!

Zararın neresinden dönülse kârdır.
Kendinizi üzmeyin daha fazla. Aksine sevinin nasıl bir iğrençlikten kurtulmuşsunuz.
Hakkınızda hayırlısı olsun bundan sonra.

Maskesiz insanlarla karşılaşmanız dileğiyle..

Hayirlisi. Rabbim yuzunuze gulmus ve vakitlice seni kurtarmis o insandan.
9 yil uzun, cok uzun bir sure. Sana gecmesi zor yaralar ve izler birakarak gitmis, ama sakin ola hayati kendine zindan etme.
Life goes on darling.

Allahın şanslı kulusun bence canım boşver defolsun istediğine gitsin hayatı boyunca yalancılarla kendi gibi dümencilerle yaşasın

Onun yanında mısın dediğine göre..o kız seni biliyordu..

Ikı karaktersiz bırbırını bulmuş işte
evet biliyormuş...evlenip boşanmış bir kadınmış çocuğu da varmış...o da bir kadın ya bir anne hem daha dürüst olabilirlerdi...benim bunca yılım gitti...hiç mi korkmadı Allah' tan ikisi de bilmiyorum...sevgilimin kardeşi onunla evlenirsen bizi unut demiş.bana yapılmaması gereken bir hareket olduğunu söylemiş. parasını yiyormuş kardeşi söyledi...

Geçen 9 yılın telafisi yok ama geleceğini zehirlemediği içn sevinmelisin. Kendini ele vermiş maskesi düşmüş Allah'tan...

inşallah hepimiz için

Hayirlisi. Rabbim yuzunuze gulmus ve vakitlice seni kurtarmis o insandan.
9 yil uzun, cok uzun bir sure. Sana gecmesi zor yaralar ve izler birakarak gitmis, ama sakin ola hayati kendine zindan etme.
Life goes on darling.
her gün Allah'a şükrediyorum inan...ve işin ilginç yanı da ne biliyor musunuz? bir şey yapamıyoruz diyen bu adam onunla benimle yaptığı şeylerin aynısını yapıyor şoktayım,tekrarlıyor resmen anlıyamıyorum

ilgilenmesen yaptiklariyla? ne hali varsa gorsun. unutmaya calis. Bukadar uzun bir iliskiyi kolay unutamazsin ama tabi. Ozaman cancaazim, civi civiyi soker diyorum baskada birsey demiyorum.

maskeli bi sapığın tacizine uğradın sandım

gerçi bu da psikolojik taciz olmuş

ilgilenmesen yaptiklariyla? ne hali varsa gorsun. unutmaya calis. Bukadar uzun bir iliskiyi kolay unutamazsin ama tabi. Ozaman cancaazim, civi civiyi soker diyorum baskada birsey demiyorum.
bir an geliyor,biri bir şey diyor aklıma geliyor aslında hiç tanımamışım diyorum onun şoku aslında...inşallah güzel olucak herşey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…