dimi rahatlıyor insan..Ne aptal erkekler var. Bunu da atlatırsın en kısa zamanda inşAllah canım. Dua et bol bol, o herşeyin ilacı. Bende neler yaşadım neler. İnsan unutuyor zamanla veya alışıyor diyim. İnan aklıma bile gelmiyor artık. O geçen 6 yılıma bile üzülmüyorum...
evet ama beni esas üzen sevgilimin bunu bana yapması...bunu bana yaşatması beni düşündürenah o maskeliler yok mu
kız da ne midesizmiş sizi bilmesine rağmen sevgilinizle berabermiş.
tanımadığını anladığın anda ki boşluk duygusu çok iğrençdimi rahatlıyor insan..
bende on bir yılın sonunda aslında tanıdığımı sandığım kişiyi hiç tanımadığımla yüzleşmiştim..
hayır benim kendi evim var...onun da kendi evi...ama her gün birlikte kalıyorduk neredeyse...kendi istiyordu hemde anlamadığım bu?..öğle arasında bile şirketime geliyordu beraber yemek yiyelim diye...çıkışta da bir bakıyorum şirketin önünde...böyleydik ne ara aldatıyordu haberim yokçok şükür ki görmüşsün evlendiğinde tanık olsaydın çok daha zor olurdu.
sizi da biliyormuş o kız.
birlikte mi yaşıyordunuz?
tanımadığını anladığın anda ki boşluk duygusu çok iğrenç
maalesef öyle...modernleşmeyi bu sanıyor insanlar...bir insanın emekleriyle,yıllarıyla,duygularıyla oynamak o kadar basit geliyor ki...başıma gelmez diyemiyor insan artık...hiç Allah korkusu kalmamış bu insanlarda...Ya arkadaşlar bu ne ya!! Her gün bir rezillik, her gün birbirinden daha iğrenç vakalar. Bu millet neden bu hale geliyor? Ne oluyor? Artık herşey seviyesizleşti. Ya biri evlendiğinde bakıyorum ve resmen acaba bunlar ne zaman boşanır veya ne zaman ayrılır oluyorum. Hiç bir şeye inancım kalmadı. Bu ne böyle ya!!!!
sizle bu kadar vakit geçiren adam nasıl diğer kadına vakit buluyordu acaba?hayır benim kendi evim var...onun da kendi evi...ama her gün birlikte kalıyorduk neredeyse...kendi istiyordu hemde anlamadığım bu?..öğle arasında bile şirketime geliyordu beraber yemek yiyelim diye...çıkışta da bir bakıyorum şirketin önünde...böyleydik ne ara aldatıyordu haberim yok
Kesinlikle. Bu gibi şeylerin başı zaten Allah korkusu olmamak ve Teknolojiyi hayatımızın en özeline sokmak. Her şeyi ayan beyan yaşamak. Vallahi gelecekte evlatlarımızın halini düşünüyorum. Acaba onların zamanında ne olur.maalesef öyle...modernleşmeyi bu sanıyor insanlar...bir insanın emekleriyle,yıllarıyla,duygularıyla oynamak o kadar basit geliyor ki...başıma gelmez diyemiyor insan artık...hiç Allah korkusu kalmamış bu insanlarda...
çok acı çok yıpratıcı oluyor maleseftanımadığını anladığın anda ki boşluk duygusu çok iğrenç
ben onun amacını biliyorum...benimle evlenip onunla yada başkalarıyla böyle devam edecekti...çünkü ailesinin karşı çıkacağı biri olduğu için...beni bıraksaydı...aldatmasına gerek yoktu.ve ben ona her zaman diyordum.sevgin biterse git bana karşı hiçbir sorumluluk hissetme diyordum,davranışları değişmeye başladığında.saçmalama aşkım o nasıl laf ben sensiz yapamam diyordu.ve şöyle bir şey var bunun arkadaşlarının bazıları evli bazıları bekardı.bu olayı öğrenmeden önce o arkadaşlarının eşlerini ve sevgililerini aldattığını öğrendim.ve ona bu insanlarla nasıl arkadaşlık yapıyorsun dedim,tartıştık.ben öyle değilim aşkım diyordu.çevresindeki arkadaşlarına bakınca aslında insanları tanıyabiliriz.Ya bu ırkın anlamadığım ne yapmaya çalışması ?
Yani nişanlanmak üzeresin evliliğe gidiyon ikinci kadın niye var ? Bu kafayla o mutlu olamaz aldığı ah çıkar bir yerden
ben onun amacını biliyorum...benimle evlenip onunla yada başkalarıyla böyle devam edecekti...çünkü ailesinin karşı çıkacağı biri olduğu için...beni bıraksaydı...aldatmasına gerek yoktu.ve ben ona her zaman diyordum.sevgin biterse git bana karşı hiçbir sorumluluk hissetme diyordum,davranışları değişmeye başladığında.saçmalama aşkım o nasıl laf ben sensiz yapamam diyordu.ve şöyle bir şey var bunun arkadaşlarının bazıları evli bazıları bekardı.bu olayı öğrenmeden önce o arkadaşlarının eşlerini ve sevgililerini aldattığını öğrendim.ve ona bu insanlarla nasıl arkadaşlık yapıyorsun dedim,tartıştık.ben öyle değilim aşkım diyordu.çevresindeki arkadaşlarına bakınca aslında insanları tanıyabiliriz.
inşallah onları doğru insanlarla karşılaştırır...böyle şeyler yaşamazlar inşallah...bir insanda Allah korkusu olmalı...zaman ilerledikçe o insanlar içinde bazı şeyler değişecek,bakalım o zaman ne yaşıycaklar.Kesinlikle. Bu gibi şeylerin başı zaten Allah korkusu olmamak ve Teknolojiyi hayatımızın en özeline sokmak. Her şeyi ayan beyan yaşamak. Vallahi gelecekte evlatlarımızın halini düşünüyorum. Acaba onların zamanında ne olur.
kesinlikle doğruArkadaş çevresi önemli zaten hep dikkat ederim yakın arkadaşları kim diye çünki kişinin yansımasıdır arkadaşları bay bayan fark etmez
Hırsız evine değil gönlüne girmiş ne varsa talan etmişEvinize hırsız girdi sandım yeminle...
öyleymiş insanlar maalesef...inşallah hepimiz hayırlı insanlarla karşılaşırız.Maskesine tükürdüğümünün karaktersiz erkek müsvettesi yat kalk Rabbim e şükret Ucuz atlamışsın verilmiş sadakan varmış arkadaşım daha ne maskeli manyaklar tanıyacaksın kimseye güven yok!!! inş hayırlı insanlarla karşılaşırsın .