- 23 Aralık 2015
- 1.968
- 1.371
- 133
- 37
Oy canım benim öncelikle geçmiş olsun, bebişlerine sağlıcakla kavuşacaksın inşallah. Hiç üzme kendini desemde öyle zor kisen çıktın ama yavruların orda ;( şunu bil Can'ım onlar emin ellerde.. Doktorundan hemşiresine hepsi hem karakter hem meslek olarak çok çok iyiler. Umuyorum çok kalmıycak bebişlerin. Biz 78 günde çıktık, 2200 ile.
İkizler vardı 34 hafta doğmuşlardı sadece kiloları bekleniyordu, 1800 ile taburcu olmuşlardı. Önemli olan solunum sıkıntıları olmasın yada başka Bi sıkıntı Allah korusun. Biberona kadar sabır annesi. Üzülme çok nolur sütün sağ ki bebeklerime şifa olsun inşallah
Her haline şükret daha erkende doğabilirlerdi. Tıparlıycaklar ve çok güçlü kız olcaklar inşallah sağlıcakla
hayırdır canım?Ah benim bal kokulum, gül kızım, Öpmeye koklamaya kıyamadığım...
Allah C.c. Ne yazmış ise kaderimize onu yaşıyoruz annem, elhamdülillah amenna... Yine dua etmekten başka birşey gelmiyor elimizden, yine teslimiyet, yine imtihan...
Bir ayrılık daha, son acın olsun inşallah
Yine gel evimize aşkımıza yatağına olur mu 20 günlük rüyanın devamını yaşat bize... Biz yine sabırdayız, duadayız annem...Öyle şeyler atlattın ki meleğim sen belki bu daha zor ama bunu da atlatacaksın inşallah Allah'ın izni ile... Ve biz yine kavuşağız senle kokunla Masal kızım
Rabbiyessirvelatüassir, Rabbitemmimbilhayr... Künfeyekün... #amin
Canım tabırcıluğun 20. Gününde gaz sıkıntısı ile götürdüm hastaneyehayırdır canım?
Rabbim acil şifalar versin.
biraz araştırdım canım. prematüre doğumlarda görülen bir rahatsızlıkmış ama bebeklerin hepsi zamanla rutin yaşantısına dönüyormuş.Canım tabırcıluğun 20. Gününde gaz sıkıntısı ile götürdüm hastaneye
İnce bağırsaklarda kangren olmuş acilen ameliyata aldılar gecesine
Yine küvözde
Kader nasip kısmet
Ama bu daha zor geldi
Kızım yine teyzelerinden dua istiyor
Canim kizin nasil oldu saglikli degilmi rabbim sifa versin kizlarina guzel haberler bekliyoruz sendenTeyzesinin umut kaynağı bal masal..
Dualarım seninle.. annecigini çok bekletme emi güzel kızım..
Allahım acil şifalar versinCanım tabırcıluğun 20. Gününde gaz sıkıntısı ile götürdüm hastaneye
İnce bağırsaklarda kangren olmuş acilen ameliyata aldılar gecesine
Yine küvözde
Kader nasip kısmet
Ama bu daha zor geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?