Masal kızımın 61. günü (28.06.2016)
Annesinin ballı lokma tatlısı 2 aylık oldu. Şükürler olsun bugünleri sağlıcakla gösteren rabbime. Evlat demek aşkın ta kendisi imiş. Minicik bir tebessümü ile cenneti görmekmiş. Maşallah subhanallah elhamdülillah. Ne güzel hayallerim var annecim hepsine çok çok az kaldı inşallah. Gözyaşı ile acı ile attlattığımız bu karanlık 60 gün gelecek güzel sağlıklı mutluluk dolu günlerimizin aydınlığı olsun. Seni çok çok çok ama çoooook seviyorum...kimseyi sevmediğim kadar çok biriciğim benim.
Kilomuz 1670 gr :) elhamdülillah daha daha büyücez inşallah. sonda ile beslenmeye devam, karnımız ve kanımızın düşüklüğü azıcık zorluyor bizi. Bu hafta yine şu gıcık canımızı yakan göz doktoru gelecek, umarım inşallah bu hafta bize güzel haberler verir annecim. Kontrol amaçlı beyin usg çekilecek inşallah temiz çıkar Allahın izni ile.
Babişinle gittik sana bişeyler almaya haftasonu daha bir tane hastane çıkışın bile yokken biz sana oyun halısı aldık :)
Yani senle oynamayı gülüşmeyi konuşmayı koklaşmayı kısacası Aşkımızı doya doya yaşamayı nasıl hayal ediyoruz prensesim benim...bal tanem.. beşiğini arabanı baktık ve karar verdik modellerine çok ciciler tam pamuk prensesime layık
Annişi
böyle sallayacak kuzusunu
sağlıcakla inşallah Allah'ım aminnn
küvöz arkadaşın yaman taburcu oldu 59. gününde biz birazcık daha sabredicez annecim, biberon tutup beslenmen gerekiyor doktorun çok değil ama biraz daha var diyor 2 kilo olmanı bekliyoruz sabırsızlıkla...
Emanetlerini koruyan saklayan esirgeyen Allah'a emenatsin Masal kızım
Hep güzel sağlıklı haberlerini yazayım inşallah
yerimmm seniiiiiiiiii kaymaklı dondurmam