- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
-
- Konu Sahibi Zorundamiyim
Kütletme var kütletme var şimdiEşim belimi kütletti o sayılır mı ? Sonuçta rahatladım
Benimde masaj yağiylan boynuma masaj yaptiydi migrenim tutunca o da sayilir ya benceEşim belimi kütletti o sayılır mı ? Sonuçta rahatladım
Sonu mutlu biten var sonu hastane olan var simdiKütletme var kütletme var şimdi
Kırmadı kütletti düz kütletmeKütletme var kütletme var şimdi
Aynen yani ağız tadıyla masaja gidiyorum bile diyemiyoruz.Masaji buna alet etmeye gerek yok ki. Ben her ay masaja giderim insanlar abuk subuk bakiyor. Halbuki mis gibi şifa.
Fantazilerinizi yasamak size kalmis. Bu konulara aciksaniz heyecan katabilirsiniz iliskinize.
Calci burda sonu mutlu biten masaj yerleri ayri duz masaja gittiğin yerler de yaziyor kocaman yaziyolar erotik masaj yok diyeAynen yani ağız tadıyla masaja gidiyorum bile diyemiyoruz.
Eşim belimi kütletti o sayılır mı ? Sonuçta rahatladım
Ama ben desem ki arkadaşa masaja gidiyorum yüzündeki pis sırıtışı görebilirim mesela..
Calci burda sonu mutlu biten masaj yerleri ayri duz masaja gittiğin yerler de yaziyor kocaman yaziyolar erotik masaj yok diye
Çay genzime kaçtı.......Eşim belimi kütletti o sayılır mı ? Sonuçta rahatladım
Kız fazla merak iyi değilmiş etme merak falan bende merak edip hemen araştırdım direkt swift miydi neydi onu yazdım karşıma cikanlari görünce başlığa baktım yanlış biseymi arattım diyeİleri seviye masaj ilk defa duyuyorum. Burda başlangıç seviyesini geçen yoktur bacım.
ciddi ciddi var mı böyle bir şey? Nerede yapılıyormuş ?
Onun çözümünü bulmuşlar doktor masajina gidiyorm diyollaAma ben desem ki arkadaşa masaja gidiyorum yüzündeki pis sırıtışı görebilirim mesela
O at kestanesini birde chili biberliyi allahını seven mutlu sona alet etmesin.farmasinin at kestanesi var. Siyatiklerim azdı diyorum ondan sürüyor az bizimki
Hahahah swift değil kız o bankadaKız fazla merak iyi değilmiş etme merak falan bende merak edip hemen araştırdım direkt swift miydi neydi onu yazdım karşıma cikanlari görünce başlığa baktım yanlış biseymi arattım diye
Hangi doktor mutlu sonlu masaja gönderiyor yahu asdffsfddOnun çözümünü bulmuşlar doktor masajina gidiyorm diyolladoktorum yazmis deyince sknti yok