- 4 Mayıs 2015
- 1.754
- 6.288
-
- Konu Sahibi Zorundamiyim
Ay daha neler okuyacak bu gözler.Hayır yani grup olayını falan duymuştum da bunu ilk kez duyuyorum.Sapıklık iyice arşa çıkmış.Yazık.Varmış varmış hemde karı koca ya da sevgili gidip rahatlıyorlarmış
Bana da kocam yapar masajıKarşımda kocama başka kadının dokunmasını kaldiramam
Normal masaj da denemedik. First o tabiki. Ama bazen muhabbet ilerisi nasil olura kayiyor. Onu da sormak istiyorum. Aslinda o yuzden cinsellige actim konuyu
4lü anladığım kadarıyla
Ne diyonuz siz manyaklarNasıl yani eşiniz veya sevgiliniz sizi ileri seviye masaja mı götürmek istiyoryani masajı yapanlar size yan yana mutlu son mu yaşatıcaklar
Keşke manyak olsak ama görünen köy kılavuz istemez adhjjkNe diyonuz siz manyaklarahahhahahahhahah
Softu nasıl ki? Seksin hard mı soft mu olacağı önceden mi planlanıyor? Yoksa seks değil de sadece öpüşme swingerı mı?Normalden girmistim soruya. Ilerisi icin belki soft swingerliga mi giriyor acabaaaa
Fazla merak iyi değilmiş bende o kadar cahilim ki araştırdım ne demek diye p*rno falan yazıyorDirekt swinger deneseniz hiç yorulmadan?
E öyle değil mi ama. Masaj dediğin şey gider yaptırırsın. İşin içine fantazi giriyorsa orda seks vardır. Ama 3lü ama 4lü ama 5li. O da tercihe kalmışNe diyonuz siz manyaklarahahhahahahhahah
Git burdan cici kız seni üzerler.Fazla merak iyi değilmiş bende o kadar cahilim ki araştırdım ne demek diye p*rno falan yazıyor
Gözlerini kapat lütfen.Ağzım açık okuyorum şuan
Eşim belimi kütletti o sayılır mı ? Sonuçta rahatladımYalnız hala sorusuna cevap alamadı. Yok mu aramızda yaptıran babayiğit? O kadını alnından öpmek isterim.Varsa yazsın her kimse. Şurada biz bize yazıyoruz.
La dur zaten ortalik karışıkDirekt swinger deneseniz hiç yorulmadan?
OlmazEşim belimi kütletti o sayılır mı ? Sonuçta rahatladım