eşinizin semineri futbolla ilgili seminer mi benimkide gidiyo da...antalya ya
hayır eğitimle ilgili bir seminer. hangi otel porto bello mu ne bizimki
sayfalar yavaş ilerliyor. kızlar haftaya aranızda yokum 1 hafta izin alıcam. eşimin semineri var antalya ya gidicez. şansımıza havada kötü daha valiz hazırlamadım. aranızda antalyada olan varmı netten hava durumuna baktım yağışlı gözüküyor. ne götürcem ne yapcam bilemiyorum.
çok geçmiş olsun çidogünaydın herkese dün çok kötü şeyler oldu. doktor bana sinüzit için antibiyotik vermişti. 2 gündür içiyordum beni bayağı sersemletiyordu. dün sabah güzel bir kahvaltı yatık. hapımı içtim ben yarım saat sonra fenalaştım. hapın yan etkileri çoktu tansiyonum düştü. arkadaşlar apar topar acile götürdüler. serum yeyeince eve geçtim. akşama kadar sarhoş gibi yattım. buğünde halsizlik var. dünden kalan bir sürü işim var. ara ara takip ederim artık sizleri.
devam et kesme içmeyi, zamanla aşılırsın su şişesini gözünün önüne koy ki hep hatırla, bir süre sonra elin istemsiz gidecek şişeyeYaa kizlar ben cok su icemiyorum 1 litrede falan kaliyorum, karnim siisiyo, yudum yudum iciyorum gene ayni, naapcam??
tarçınlı suyu ben de denedim ne kötü bir tattı en iyisi elma sirkeli ılıksu ve balçido geçmiş olsun canım dikkat et kendinee
bende geç geldim bugün işler yoğundu biraz
dün akşam mercimek çorbası ve taze fasulye yedim accıkda ekmek
duvar sporumu yapamadım eşim rahatsızdı biraz birde misafirm vardı
gece ballı sirkeli tarçınlı ılık su içtim ama tarçınlı beğenmedim artık koymıcam
sabah kalkınca ballı limonlu sirkeli su içtim bu daha ii bence
eşim giyinene kadarda hemencik 100 vur popoyu duvara yaptım:)
bende çok su içemiorum bu saate kadar ancak 2 brk içtim ama akşama daha var:)
öğlen yemeğini dışardan sölemişler accık etli ekmek yedim(hamile yok demi)
akşam sadece çorba içicem yada salata bana ceza
bende anlamıyorum ama çok konuşuyor maşallah. 4 mil yapıyorudm ben. kadın 1 saat boyunca hiç susmadı. bide aralarda kahkaha atıyor. ztaen anlamıyorum dediklerini komik oluyor :118:
benim fikrim pazartesi sabahı kilo bildirimi yapalım canım çünkü çalışan bayanlar hafta sonu cozutuyor başta ben olmak üzere ama pazartesi kilo bildirimi yaparsak en azından hafta sonu dikkat etmek zorunda kalırız artılarda olmayalım diye ne dersiniz
Çidocum sen olmayınca bizim canımız istemiyo sanırım yazmayı. Çabuk toparlan da gel . Bu gün ben de çok su içemedim, öğle yemeğinde az makarna biraz bezelye ve yoğurt yedim , ekmek yine yok. Yemekten önce yeşil çay içtim. Su içmeye zorluyorum kendimi. Bu arada ne zaman tartılıp da kilolarımızı yazıcaz buraya.Belki biraz daha gaza geliriz.
Yaa kizlar ben cok su icemiyorum 1 litrede falan kaliyorum, karnim siisiyo, yudum yudum iciyorum gene ayni, naapcam??
benim fikrim pazartesi sabahı kilo bildirimi yapalım canım çünkü çalışan bayanlar hafta sonu cozutuyor başta ben olmak üzere ama pazartesi kilo bildirimi yaparsak en azından hafta sonu dikkat etmek zorunda kalırız artılarda olmayalım diye ne dersiniz
pazartesi kilo bildirimi olayi cok iyi olur. Ben cizelge tutarim, bana kilo bilgilerinizi ozelden atarsaniz (Hafta birincisi belirlemek icin)