- 1 Ocak 2008
- 911
- 43
Yaza hamile kalmak istiyorum...Fazlaliklarim defolsun gitsin yaaaa...
Su ana kadar 1 litre icebildim...Aksama en az 2.5 lt yapicam
bende hamile kalmak istiyorum. onun için diyorum vereyim fazlalıkları.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaza hamile kalmak istiyorum...Fazlaliklarim defolsun gitsin yaaaa...
Su ana kadar 1 litre icebildim...Aksama en az 2.5 lt yapicam
pazartesi kilo bildirimi olayi cok iyi olur. Ben cizelge tutarim, bana kilo bilgilerinizi ozelden atarsaniz (Hafta birincisi belirlemek icin)
çizelge tutacak başkan belirlendi o zaman beni şimdiden yazarmısın canım ben haftaya yokum
59,2 kg.her hafta birinci seçip ödüllendirelim.
çizelge tutacak başkan belirlendi o zaman beni şimdiden yazarmısın canım ben haftaya yokum
59,2 kg.her hafta birinci seçip ödüllendirelim.
Ayrica boy yazmaya gerek varmi??
bence boya gerek yok çünkü herkes istediği kiloda olmak istiyor bazen çok zayıf insanlar var hoş durmuyorlar ama takmış kafaya illaki zayıflayacak. o yüzden kimi 0 beden olmak ister kimi orta halli onu herkes kendi bilir. bana kalırsa gerek yok. ama var diyen arkadaşlar olursa boyumuda yazayım. 1.68 cm boy 59 kilo. herkes bana iyisin diyo ama ben sürekli oturduğum için basenler doğum yaptım göbek birde vücudum kilo almaya müsait biraz kaçırsam hemen kilo olarak döner bana.
bence boya gerek yok çünkü herkes istediği kiloda olmak istiyor bazen çok zayıf insanlar var hoş durmuyorlar ama takmış kafaya illaki zayıflayacak. o yüzden kimi 0 beden olmak ister kimi orta halli onu herkes kendi bilir. bana kalırsa gerek yok. ama var diyen arkadaşlar olursa boyumuda yazayım. 1.68 cm boy 59 kilo. herkes bana iyisin diyo ama ben sürekli oturduğum için basenler doğum yaptım göbek birde vücudum kilo almaya müsait biraz kaçırsam hemen kilo olarak döner bana.
Bence hem boy hem kilo yazalım
birde sabah aç karnına çıplak ve tuvalete gittikten sonra tartılalım.
En doğru kilo bu kiloymuş ne dersiniz.yarın sabah ta bildirelim birde hedef kiloyu
Pzartesi bildirelim derim ben. Bir iki gün toparlanma fırsatı olsun. Hem de hafta başı.
Pzartesi bildirelim derim ben. Bir iki gün toparlanma fırsatı olsun. Hem de hafta başı.
uyarım ben pazartesi günü sana özelden mesaj atıcam tamamdır
birde gün içinde yediğimizi içtiğimizi yazalım. birbirimizi uyaralım az su içmissin gibilerinden. motive edelim böylece hevesimiz bir kaç gün sürmemiş olur. yani benim öyle çabuk pes ediyorum.
simurgf ayrıca avatarını çok beğendim. gördükçe şapur şupur öpesim geliyo
Haftaya anneanne ve dedemiz yok (normalde birlikte kalıyoruz bebeğime baktıkları için), ben izinliyim. Evde keyfime göre daha iyi ayarlarım yemeğimi, akşamları da annemin o kuş sütü eksik sofrasının baştan çıkarıcılığı da olmayınca herhalde biraz ilerleme kaydederim. Ama eşim de iki gün izinli, o günlerde gezeriz. Umarım sapıtmam.