Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

ayyyyyyyyy ben de aynı dertten muzdaribim...
boyum 1,70 kilom 72
masabaşı....
bir de iş olmayınca internetten oraya gir buraya gir derken bir bakmışım aaaaaaa yemek sitelerini geziyorum yine....

şu an itibariyle yediklerime dikkat etmeye başlıyorum arkadaşlar, hem bir de şimdi günler uzadı, akşamları yürüyüşe...

pazartesi kilo bildirimi olayi cok iyi olur. Ben cizelge tutarim, bana kilo bilgilerinizi ozelden atarsaniz (Hafta birincisi belirlemek icin)

çizelge tutacak başkan belirlendi o zaman beni şimdiden yazarmısın canım ben haftaya yokum
59,2 kg.her hafta birinci seçip ödüllendirelim.

çizelge tutacak başkan belirlendi o zaman beni şimdiden yazarmısın canım ben haftaya yokum
59,2 kg.her hafta birinci seçip ödüllendirelim.

cido kilonu not aliyorum...Ama arkadaslar herkes buraya yazarsa takip edemeyebilirim, atlayabilirim. Ozele atarsaniz daha iyi olur. Pazartesi bildirecekler icin soyluyorum.
Offf bide su cevap yazarken asagidaki sari kafa ifadeleri kullanamiyorum...Ustune tikliyorum olmuyo, nasil yapcam...Ifadesiz bir insan oldum ciktim valla

Ayrica boy yazmaya gerek varmi??

bence boya gerek yok çünkü herkes istediği kiloda olmak istiyor bazen çok zayıf insanlar var hoş durmuyorlar ama takmış kafaya illaki zayıflayacak. o yüzden kimi 0 beden olmak ister kimi orta halli onu herkes kendi bilir. bana kalırsa gerek yok. ama var diyen arkadaşlar olursa boyumuda yazayım. 1.68 cm boy 59 kilo. herkes bana iyisin diyo ama ben sürekli oturduğum için basenler doğum yaptım göbek birde vücudum kilo almaya müsait biraz kaçırsam hemen kilo olarak döner bana.

Bence hem boy hem kilo yazalım

birde sabah aç karnına çıplak ve tuvalete gittikten sonra tartılalım.

En doğru kilo bu kiloymuş ne dersiniz.yarın sabah ta bildirelim birde hedef kiloyu

bence boya gerek yok çünkü herkes istediği kiloda olmak istiyor bazen çok zayıf insanlar var hoş durmuyorlar ama takmış kafaya illaki zayıflayacak. o yüzden kimi 0 beden olmak ister kimi orta halli onu herkes kendi bilir. bana kalırsa gerek yok. ama var diyen arkadaşlar olursa boyumuda yazayım. 1.68 cm boy 59 kilo. herkes bana iyisin diyo ama ben sürekli oturduğum için basenler doğum yaptım göbek birde vücudum kilo almaya müsait biraz kaçırsam hemen kilo olarak döner bana.

Haklisin, illa boyumuzla orantili olcaz diye diet yapmioruz...Herkes kendini nasil gormek istiyorsa o onemli...Hedef kiloyu yazalim ama...

Çidoo sen süpersin ya fıstık gibi hatunmuşsun:nazar:

Bende boy 1,68 ama kilo 65 felan daha doğım felan da yok üstelik.

Haftaya anneanne ve dedemiz yok (normalde birlikte kalıyoruz bebeğime baktıkları için), ben izinliyim. Evde keyfime göre daha iyi ayarlarım yemeğimi, akşamları da annemin o kuş sütü eksik sofrasının baştan çıkarıcılığı da olmayınca herhalde biraz ilerleme kaydederim. Ama eşim de iki gün izinli, o günlerde gezeriz. Umarım sapıtmam.

simurgf ayrıca avatarını çok beğendim. gördükçe şapur şupur öpesim geliyo

Haftaya anneanne ve dedemiz yok (normalde birlikte kalıyoruz bebeğime baktıkları için), ben izinliyim. Evde keyfime göre daha iyi ayarlarım yemeğimi, akşamları da annemin o kuş sütü eksik sofrasının baştan çıkarıcılığı da olmayınca herhalde biraz ilerleme kaydederim. Ama eşim de iki gün izinli, o günlerde gezeriz. Umarım sapıtmam.

sapitmak yok...daha yeni basladik... :KK70:

X