Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

Hayır benim oğlum 4 yaşında emzirmeyi çoktan bıraktık:)Bıraktıktan sonra ben güzel kilo verdim ama bu kış şiştim iyice akşamları çok yiyorum ben evde tek oluyorum genelde.Oğlum haftaiçi genelde annemde kalıyor eşimde zaten işten çok geç çıkıyor bende tek başıma oturup sürekli birşeyler yiyorum atıştırıyorum ondan çok kilo aldım. Bugün eşimin kuzeni işyerime geldi enson yazın görüşmüştük beni görünce kızın gözlerinden hemen anladım. Çok kilo aldığımı düşündü ama söyleyemedi.Biran önce vermeliyim bu kiloları vede kararlıyım vericem
Kız kardeşimde mekik aleti almış göndermiş bana evde olursa mecburen yaparsın diyor ama bakalım yaparım inşallah.

Kızlar akşam yemeğine yaprak sarma yapmıştım. Dayanamadım 6 tane yedim. Yarım kase de çorba ama ekmek yemedim.Kızım da uyuyoken şimdi sıra sporda

akşam yemelerini ne yazıkki iptal edemiyorum çido çünkü eşimle-oğlumla birlikte yemek istiyoruz bi de tutamam o kadar kendimi senin kilo süper benim hayal kilom şu an 67-68 civarıyım.

Kızlar

tartılma işini nasıl yapıyorsunuz.

Haftada bir, hergün???

Tartıda kilom hep anynı

ama kıyafetlerım bol gelmeye başladı.

Anlamadım gitti.
bu tartı olayını ben hiç anlamadım zaten sabah tartlılıyorum başka akşam başka

canım emziriyormuşsun çok güzel sen bol su çorba meyve yeşillik türü şeyler ye bol bol çünkü onlar acayip süt yapıyor ben oğlumu 2 yaşına kadar emzirdim ve sütüm olsun diye hiç özel birşey yapmadım sirke için erken sanırım daha wii dediğin şey ne acep:85:

Kızlar akşam yemeğine yaprak sarma yapmıştım. Dayanamadım 6 tane yedim. Yarım kase de çorba ama ekmek yemedim.Kızım da uyuyoken şimdi sıra sporda
ekmek yememişsin çok güzel bence abartı değil yediklerin biraz da yoğurt eklesen süper olurdu

Gunaydin hanimlaaar...
Dun izinliydim forum bayaa dolmus, cok mutlu oldum.Dun sabah sirkeli suyumu ictim. Saglikli bir kahvalti yaptim. Hava cok guzeldi havuzda yuzdum, 40 dakka falan. yuzunce cok aciktim eve gelip yarim porsiyon yagsiz makarna ve z.yagli enginar-bezelye yedim. Aksam yemeklerinde ben biraz azitiyorum maalesef. Soslu-sebzeli basmati yedim (cin yemegi).maalesef 1 litre su ictim gun boyunca... Ama suyu arttiricam...

yoğurt da yedim canım. Zaten soframızdan yoğurt eksik olmaz ailece çok severiz

günaydın herkese dün çok kötü şeyler oldu. doktor bana sinüzit için antibiyotik vermişti. 2 gündür içiyordum beni bayağı sersemletiyordu. dün sabah güzel bir kahvaltı yatık. hapımı içtim ben yarım saat sonra fenalaştım. hapın yan etkileri çoktu tansiyonum düştü. arkadaşlar apar topar acile götürdüler. serum yeyeince eve geçtim. akşama kadar sarhoş gibi yattım. buğünde halsizlik var. dünden kalan bir sürü işim var. ara ara takip ederim artık sizleri.

Günaydın kızlar. Dün akşam yaklaşık 20 dakika kadar spor yapıldı. Mekik, duvara vurma, yürüyüş falan. Yatarken sirkeli su içildi. Sabah da sirkeli su, 2 dilim ekmek, peynir domates, slatalık falan, ardından koca bi bardak ılık su içildi. Ve güne başlandı. Herkese iyi çalışmalar

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah çabuk toparlanırsın

beni bugün izinli sayın kızlar dün hastanede geçirdim.sonra evde yattım sirkeli su falan içemedim duvara vuramadım 3 litre su içemedim.
bugün de iş yerinde işim çok halsizim. haftaya izine ayrılcam o yüzden izinde almadım. ara sıra yazarım. sizler neler yaptınız yediniz yazarsınız artık ben hiç bişey yapamadım çünkü.

sivribiber dün sormuşsun 14 aylık oğlum var ama sütüm yok olsun diye neler yedim içitim o haziran sıcağında ama olmadı stres yorgunluk uykusuzluk etkiledi sanırım kafamada çok takmıştım. 4 ay emzirdim maalesef

Günaydın herkese,
Dün kafama koyduğum gibi eve gidip önce yağda kızarmış balık ve koca iki dilim pastamı yedim. Son kaçamak olarak. Umarım hakederim. Bugün artık kaçışım yok. Sabah uayndım bir bardak su içip evden çıktım. İşyerine gelince yine bir bardak su içip kepekli ekmeğe peynirli, domatesli sandviç yedim. Yanında şekersiz çay. Bu gayet iyi benim için çünkü sabahları iki sandviç yiyordum doğum sonrası işe başladığımdan beri. Az sonra rezene de içeeceğim. Spor ayakkabılarımı unutmuşum bugün. Yürüyüşe maalesef başlayamayacağım, çünkü baya yüksek topukluyla gelmişim bugün.

Ya işte dedim ya bünye meselesi galiba. Annem bana şaşırıyor. Ben hiç özel birşey yapmadım akardı sütüm göğsümden diyor. Ben de az yyince azalıuor sanki. Ama en azından bir deneyeceğim bakalım. Diyet yapmak gibi değil de süt için normalden fazla yediklerimi kaldırsam yeter. Wii, bir tür oyun konsolu. Televizyona bağlanıyor. Play Satation gibi. Ama bunun oyunları spora yönelik genelde. Eline bir kumanda alıyorsun sen mesela tenis oynar gibi elini hareket ettirince onu algılıyor ve ekranda senin görüntün tenis oynuyor. fitness, yoga, aerobik, yürüyüş filan bölümleri var. Büyük nimet ama işte benim işlerimi bitirip oğlumu uyutup fırsat bulduğumda dede ve anneannenin dizi saati oluyor. :))

Geçmiş olsun, sağlık herşeyden önemli. Önce toparlan sen.

Son düzenleme:

Geçmiş oolsun. Dikkat etk kendine.

Günaydın kızlarr.

Akşam eve kadar yaklaış 25 dakika yürüdüm.

Sonra bir kase salata yedim bir dilim ekmekle. Ve myeveee.

Dün akşam bu kadardı.

Ama kabızlık sorunu oluyor ya onu nasıl çözüccem onu bilmiyorum.

Birde evde kondison bisikletim var ama canımbinmek istemiyor off ya birde onu 45 dakka kullanabilsem tam olacak..

hamile kalana kadar 10 kilo vermek istiyorum. Bakalım

Cok gecmis olsun...dikkat et kendine

Selamm bende masabaşı çalışanlardanım çok vermek istediğim bi kilo yok ama o olanıda veremiyorum:26: 61 im 57 olmak istiyorum
Sizi takip ediyorum 2 gündür oğlum var 2,5 yaşında dün 2 litre su içtim sabah 1 açma yedim 1 avuç kabak çekirdeği
Öğlen ise light mısır ve balık kraker yedim bir de 3 ü 1 arada içtim Tok tutuyor.
Akşam yürüyerek eve gittim oradan annemlere gittim yürüyerek totalde 40dk tempolu yürüdüm ama hergün annemlere gitmiyorum normalde işten çıkıp oğlumu alıp minibüse binip eve gidiyorum dün ekstra bir durum oldu o yüzden. annemlerde akşam 1 tane tavuk pirzolar 2 kase cacık 4 yemek kağığı bulgur pilavı yedim. eve gelincede 2 küçük dilim pasta
Bu sabah soğuk sandviç yedim( domates,peynir,zeytin ve yeşillikli kepek ekmeğine)
Öğlen menüm ise zeytinyağlı taze fasülye (evden getirdim) yarım litre suyumu içtim bu arada

geçmiş olsun
akşam bizde iş çıkışı sinemaya gittik orda patlamış mısır yedim. yatarkende ballaı tarçınlı su içtim.
sabah elma ve sirkeli su ile güne başladım. yediklerimi içtiklerimi yazıyorum. ney, fazla kaçırdım onu kontrol etmeye başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…