- 27 Şubat 2011
- 850
- 0
Suyu muhakkak artırmalısın olacaktıı,
ertelemelisin aklıma nerden geldiyse artıkkkk tövbe yarabiiii
hahah ben anladım canım olabilir :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Suyu muhakkak artırmalısın olacaktıı,
ertelemelisin aklıma nerden geldiyse artıkkkk tövbe yarabiiii
merhaba kızlar bayagıdır sızlerı takıp edemedım..
bugun 3 lıtre suyumu ıçtım 1 saat sporumu yaptım şimdi masamdayım...
çok su içince çok tuvaletım geliyo..
bugun yediklerim;
sabah; 1 domates, yarım salatalık 2-3 tane tel pynır 5 zeytın 2 dilim ekmek
öğlen 1 kase çorba az porsıyon erişte meyve suyu..
çokmu sızce kızlar?:26:
akşama az yıcem ama bıde emzırdığımden çok acıkıyorum ya
leblebi hem tok tutar hem de susatır. koy çekmecene. suyunu da pc nin yanına koy.
su leblebi su leblebi su leblebi bu kadar basitttt. :)))
yediklerinden kısmadan sadece her gün ben zyıfım mı dedin.
ne kadar sürede oldu peki. biz de her sabah kalktığımızdamı diyelim aynaya bakıp ben zayıfım diye.
sivribiber yediklerin güzel fazla değil bence.emziriyormuşsun bir de. sağlıcakla büyüt bebeğini.bol su iç vitaminli şeyler ye bol yeşillik dereotunu yoğurtla karışrıp ye bol süt yapıyor. ekmek yemek zorunda değilsin zaten süt olsun diye.
simurgh bu bacak hareketini günde kaç defa yapalım.
sağol çiğdemcım.
kızlar şimdi burdakı arkadaşlar 3 lıtre su ıyı daha fazla ıçme dıyolar fazla suyun zararı olurmu sızce?
dereotunu hıç sevmıyorum canım ya.
ekmeksızde doymuyorum pöffffff
aklima geldikce yapiyorum ben, sayi koymadim.
aynen öyle yaptım. aburcubur cips çikolata ve kahvesiz duramam.. onları kesmedim.. şimdi bile tıkınıyorum tahmini 4 5 ay sürdü.. ve iki senedir de kilo almıyorum. sadece zayıfladıktan sonra şunu farkettim. sanırım midemde küçüldü eskisi kadar fazla yiyemiyorum.. göbek eritme için yürürken içeri çekmeyi alışkanlık haline getirmelisin. özellikle buna çok dikkat et..
su bile içsem yarıyor diyenlerden misin? <<< bu söz bile etkiliyor vücudunu..
Bilinçaltınız size hükmetmeden, siz ona hükmedin.
Beden temizliği için Marankinin aşağıdaki detoksunu deneyen varmı. Benim yapma niyetim var ama nedersiniz kızlar?Öğlen seda sayana çıkmıştı yine bu detoksu söylüyordu mutlaka 1 hafta yapın diye. Hem kilo vermek hemde karaciğeri bağırsakları temizlemek için çok iyiymiş.
Detok şöyle
Uygulanacak bu kürle bağırsaklar, sindirim sistemi arındırılarak rahatlıyor.
Sabah: Lahana, havuç, yeşil elma ve kırmızı pancar bununla birlikte mevsimine göre ıspanak, maydanozu çiğ olarak katı meyve sıkacağı ile suları sıkılır. Kahvaltı yerine her sabah 2 bardak vücut sıcaklığında içine 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ekleyerek yudum yudum tüketilecek.
Not:Bu sebzelerin içeriğindeki vitaminler yağda çözündüklerinden zeytinyağı mutlaka eklenmeli, aksi halde vitaminlerden faydalanılamaz.
Öğlen :mevsiminde olan sebzeler 5 dakika kadar hafif haşlanarak tüketilecek suları da içilecek.
Akşam: salata ve sebze çorbası dışında başka bir şey yenilmeyecektir...
Kür boyunca tüketmemeniz gereken yiyecekler
Hayvansal gıdalar et süt yumurta, peynir, ekmek, konsantre gıdalar, şeker ve şekerli ürünler tüketilmeyecek, kolalı içecekler, kahve ve siyah çay da tüketilmeyecekler arasında...
Brde detoksun son günü yarım bardak zeytinyağına yarım bardak limon katılıp içip uyunacak.Sabahta lavman yapılacakmış ama ben lavman yapamam. Sadece detoksu yapsam nasıl olur?
bibercim benim oğlumda bu ayın 27sinde tam 15 aylık olcak. seninkide 15 aylıkmış çizelgeden baktım da.
telkin yöntemini daha önce duymuştum başka konularda. aynen bende su içsem yarıyo diyorum.
bendan sonra tıkınıyorum tıkınıyorum bana yaramıyo kilo yapmıyo çok zayıfım dicem
aynaya sabahları bakıp ben gözel garıyam ben zayıf garıyam dicem :Ç)))
he ne güzel benımde erkek oğluşum...
adı kaan.
tamam su içmeyeyım daha şimdi 1 yarım elma yedım
benimki de ömer.
3 litreyi buldumu bugünki içtiğin su neden içmeyeyim dedin.
lavman kesinlikle şartmış arkadaşlar kozmik beden temizliğinde
canım ben de dınledım spor salonunda ama nasıl yapacağızkı bunu sabahları aç karna ıçmek gerekırmış
ben hayatta yapamama sabah kalk sebzelerı yıka sıktır iç oooo işe geç kalırım heme bebem musade etmez buna sağolsun...