- 3 Eylül 2008
- 4.409
- 79
ilk defa duydum böyle bir tadı
Biz yatılı okulda yapardık, akşam yiyecek birşey bulamazsak yemekhaneden ekmek aşırırdık. Hey gidi günler heyyyy!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilk defa duydum böyle bir tadı
kızlar sabahtan size bişey sormuştum ama kimse cevaplamadı ya
bilginiz varsa paylaşırmısınız
canım lastik bant faydalı bence leslie sansone 4 express mile die videosu var linkleri önceki sayfalarda vardı orda bantla üst tarası çalıştırıyor kollarıda çalıştırıyor faydasını görürsün bencekızlar sabahtan size bişey sormuştum ama kimse cevaplamadı ya
Ben öğlen bir dolu tabak makarna yedim. Ama çok az zeytinyağı kattım bol domates ve kabakla pişirmiştim.Hala çok tokum mide az yemeğe alışmış demekki.
çido bence kullan tabi uzun süreli zararları vardır ama ben aldığım günden beri 2 bardak içiyorum günde ve bugün tartıda 57.2 çıktım pazartesi 58.5 tum bugün uzun zamandır giymediğim bi pantolonumu giydim belimde bile durmuyor popomdan çıkıp gidicek 2 gündür kilo verdin demeye başladı iş arkadaşlarım tabii çayla olmadı bi günde ama şişliği attırdı ve çok rahat oldum
ben kullanın derim form plus kiraz saplı
canım lastik bant faydalı bence leslie sansone 4 express mile die videosu var linkleri önceki sayfalarda vardı orda bantla üst tarası çalıştırıyor kollarıda çalıştırıyor faydasını görürsün bence
Biz yatılı okulda yapardık, akşam yiyecek birşey bulamazsak yemekhaneden ekmek aşırırdık. Hey gidi günler heyyyy!
kızlar sabahtan size bişey sormuştum ama kimse cevaplamadı ya
uff açlık bastırdı birden çikolata ikram ettiler kabul etmedm yemicemmm işte :18:
Ben geçmişe bakamadığımdan görmemiştim sorunu şimdi görüyorum..ben eşime hediye olarak bir mekik aleti aldım o bahsettiğin iplerden ucu kancalı da çıktı içinden ben de belime bir kuşak bağlayıp kayışları da onlara tutturup Leslie var ya onu yaparken kullandım birkaç kere dah ayeni aldım zaten bayağı kollarımın çalıştığını hissetmiştim..plates lastiği de satılıyor diye biliyorum..
ya bu leslie nedir
leslie sansone google a böyle yazınca çıkar..
evde yürüyüş yapmanı sağlayan durduğun yerde birkaç adım öne arkaya tekme kollar derken güzel terleten eğlenceli bir egzersiz programını yaptıran hatunun adı leslie canım..
iyi akşamlar kızlar bende kilo vermek istiyorum benide aranıza alırsanız sevinirim