Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

simurgh öğlen yemek yemeyip araştırmalarmı yaptın güzel birgiler için teşekkürler
öğlen yayla çorbası salata ve 1 tane mercimekli kısır 1 dilim de kepek akmaği yedim.

selam bayanlar nasılsınız?
dün işe gelemedim. pazar gece annem biraz fenalaşatı acile gittik. dün de gözümün önünden ayırmak istemedim.
kilo bildirimi yapamadım kusura bakmayın.

geçmişi okumaya çalıştım ama sürekli birileri geliyor doğru dürüst bakamadım.
simurgh senin adına sevindim. gözün aydın.memeleket hasreti bitiyor inşallah.

sabah ballı tarçınlı su içtim. annemle hafif bi kahvaltı yaptık.çay olarak beşi biryerde çaydan içtik.
bir kaç bardak su içtim bu saate kadar.

simurgh öğlen yemek yemeyip araştırmalarmı yaptın güzel birgiler için teşekkürler
öğlen yayla çorbası salata ve 1 tane mercimekli kısır 1 dilim de kepek akmaği yedim.

:KK1: yazilar cok hosuma gitti, motive edici buldum ve paylasmak istedim.
Oglen 1 tabak haslanmis etli sebze+2 yemek kasigi pilav.

geçmiş olsun bir dilim pasta inşallah iyidir şimdi annen.

sağol canım Allaha şükür şu an iyi. biraz korkuttu bizi. sıkıntılı zamanlar geçiriyoruz fazla kafasına takıyor herşeyi.zaten yüksek tansiyonu var.. kalbide sıkışmaya başlamış.
Allahın taktiri pazar akşamı misafirim vardı onları gönderidm saat 11 buçuk olmuştu arayım aramayım diye tereddüt ettim annemi. aradım 2 çaldırır açmazsa kaparım dedim. Allahtan açtı.sesi çok kötüydü. anne ne oldu dedim kzıım kalbim kötü dedi. hemen evinden aldık onu acile gittik. ilaç içmesine rağmen düşmemiş tansiyonu. orda biraz tuttular iğne vurdular. gece yarısı geldik eve. dünde gözümün önünde olsun istedim.
bugün işe gelirken onu evine bıraktık ama akşama alırım seni dedim.
Allahtan evimiz yakın da onu kontrol edebiliyorum.

selam bayanlar nasılsınız?
dün işe gelemedim. pazar gece annem biraz fenalaşatı acile gittik. dün de gözümün önünden ayırmak istemedim.
kilo bildirimi yapamadım kusura bakmayın.

geçmişi okumaya çalıştım ama sürekli birileri geliyor doğru dürüst bakamadım.
simurgh senin adına sevindim. gözün aydın.memeleket hasreti bitiyor inşallah.

cnm, gecmis olsun, merak ettim seni,pasta kaytarmazdi dedim, mazeretin varmis.

canım ben bir ara denedim. verdim biraz da sonra her gün her gün yediklerimi yazmak kalori cetvelinden kontrol etmek zor geldi. öyle kaldı.
takip ederim dersen iyi bir yöntem gibi

valla biraz heveslendim...takip ederim ben.
Bir sitede her aktivitenin nekadar kalori harcattigini ve hangi besinlerin kac kalori oldugunu gosteren tablolar vermis. Ise yariyosa yapiym...

Öğlen meyve yedim sadece yeşilçayımı içiyorum şimdi akşamda salata yemeliyim sadece belki birazda badem yerim akşam ola hayrola.

Merhaba kızlar
aramıza yeni katılanlara hoş geldiniz diyorum, Pastam çok geçmiş olsun canım,
Sabah ara öğünde tarçınlı yoğurt yedim
Öğlen 1 salatalık iki domates bir etimek ve ziyaretime gelen oğlumun kekinin ucundan azıcık tattım....
20 gün olayını mantıklı buluyorum, insan zamanla alışıyor ben bunlarla öğlenleri doyma hazzını hissedeceğimi tahmin bile etmezdimmm....

Merhaba kızlar
aramıza yeni katılanlara hoş geldiniz diyorum, Pastam çok geçmiş olsun canım,
Sabah ara öğünde tarçınlı yoğurt yedim
Öğlen 1 salatalık iki domates bir etimek ve ziyaretime gelen oğlumun kekinin ucundan azıcık tattım....
20 gün olayını mantıklı buluyorum, insan zamanla alışıyor ben bunlarla öğlenleri doyma hazzını hissedeceğimi tahmin bile etmezdimmm....

20 gün ne ola ki.
pastacım zaten bizde yediklerimizi yazıyoruz burda ama kalori hesabı yapmıyoruz.

ben de kalori saymaya çalışıyorum ama deneyileriminsonucuu yazamam çünkü yeni başladım elimde bir diyet programı var 1700 kalori ona uymaya çalışıyorum bir hafta oldu başlayalı bakalım inş herkes istediği kiloya ulaşır

ben de kalori saymaya çalışıyorum ama deneyileriminsonucuu yazamam çünkü yeni başladım elimde bir diyet programı var 1700 kalori ona uymaya çalışıyorum bir hafta oldu başlayalı bakalım inş herkes istediği kiloya ulaşır

canım 1700 lük kaloriyi menüyü yazarmısın.

X