Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
birde günde mutlaka 2.5 lt su içiyorum
günaydın günaydın günaydın herkeze
teşekkürler simurgh bütün annelerin ANNELLER GÜNÜ KUTLU OLSUN
cuma akşam misfir gelince cozutmaya başladım c.tesi konya gezisinde de cozuttum.
yani hafta sonu çok kaçamakla geçti.
bildiriyorum 60,4 şu sondaki 4 rakamı 64 gibiymişim gibi gözüküyo bana.
bu hafta çok sıkmam gerekecek açığı kapatmak için. offf offf
simurgh seninde benden aşağı kalır yanın yok bütün düzeni bozmuşsun beim gibi. bakalım diğer kızlar naptı h.sonu.
simurgcum aman neşen yerinde olsunda nasılsa zayıflarsın ne güzel geçmiş haftasonun bak buğünde iyisin maşallahhh
Ben gecen hafta 1.5 kilo verdim zaten, bu hafta uzulmedim veremedim diye. Vicdanim rahat, eskiye gore cok az yiyorum, Buhafta ici lapa yapicam 2 gun, birdahaki pazartesiye bi degisiklik olur umarim 1 kilo falan. Zaten hhizli kilo verme niyetinde degilim.
Temmuz ortasi Turkiyeye kesin donus yapiyoruz bu arada
tam 2 ay sonra yani. Ozamana kadar ideal kiloma ulasmayi hedeflicem...ortalama her hafta 500-600 gr versem olcak...
Ben gecen hafta 1.5 kilo verdim zaten, bu hafta uzulmedim veremedim diye. Vicdanim rahat, eskiye gore cok az yiyorum, Buhafta ici lapa yapicam 2 gun, birdahaki pazartesiye bi degisiklik olur umarim 1 kilo falan. Zaten hhizli kilo verme niyetinde degilim.
Temmuz ortasi Turkiyeye kesin donus yapiyoruz bu arada
tam 2 ay sonra yani. Ozamana kadar ideal kiloma ulasmayi hedeflicem...ortalama her hafta 500-600 gr versem olcak...