Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

slm kızlar
2 gündür yazamıyordum diyetime devam ediyorum ama bazı akşamlar kaçırıyorum
spor yapmaya çalışıyorum düzenli olarak
inşallah yakın zamanda faydasını görürüz artık :KK34:

Kızlar öğlen yemek yemedim. sabah yazmıştım eşimle kahvaltı yaptık o beni epey bi tıkadı öğlen 2 gibi nescafe içtim. 1,5 litre suyum bitti. yeşil çay içtim 15 dakikada yürüdük leslie ile

Gunaydin kizlaaaar, kimsecikler yok gerci ama...
Cuma gunu cok guzel dinlendim, kendimle, evimle, kocamla ilgilendim, depresif halimden de biraz uzaklastim. Kendimi daha iyi hissediyorum. Ama cuma fena azittim. :18: Yani pogaca, kremali biskuvi, kek bunladan bazilari. :KK57: 2 bardak su ya ictim ya icmedim :KK57: Ama aksamustu havuzda 1 saat kadar yuzdum. Hatta sirtim,kollarim falan agriyor, fazla yuzdum galiba. Esim cok usengecti havuz konusunda ama o da her aksam yuzelim artik diyor. Insallah hergun gidebiliriz, usenmeyiz... Aksam yemeginde mangalda 5 kofte+piyaz+2 mucver+kola.
Ve tabi ki bu sabahtan itibaren eski duzenime donuyorum. Sabah sirkeli suyumu ictim. Sonrasinda 1 tost+cay, ustune de yarim bardak taze portakal suyu. Bu aksam da malum bu kadar gunahin ustune gunah cikarma yemegimi yiyecegim. :KK19: 1 koca tencere gunah cikarma yemegim oldugu icin lapaya baslayamadim. Yemek biter bitmaz, sanirim pazartesi ya da sali lapaya baslicam.

Kizlaaar...tam 1 saat santiyeye cikip yurudum. Hava 40 derece bu sabah, saunaya girmisim gib ter doktum ve cok urudum, cok yoruldum. Az sonra ara ogununmuum yicem; 1 yesil eksi elma...

merhaba ben bu hafta yazdıklarınızı sürekli okudum fakat yazamadım çünkü cok yoğun bi haftaydı benim için....Kızlar galiba bu hafta benim galibiyetim olacak çünkü 48 kilo iken giydiğim kotun içine rahatlıkla girdim . karnım çekildi ...dümdüz ...eşim bile dedi popon küçüldü diye...evet şimdi hepiniz nasıl oldu bir hafta da diyeceksiniz çok basit...form plus çayı varya onu içtim günde 3 fincan ....yemeği abartmadım...dürüst olmak gerekirse spor da yapamadım....bakalım tartılmadım ama pazartesi tartılacağım...:KK64::KK64::KK64:

merhaba ben bu hafta yazdıklarınızı sürekli okudum fakat yazamadım çünkü cok yoğun bi haftaydı benim için....Kızlar galiba bu hafta benim galibiyetim olacak çünkü 48 kilo iken giydiğim kotun içine rahatlıkla girdim . karnım çekildi ...dümdüz ...eşim bile dedi popon küçüldü diye...evet şimdi hepiniz nasıl oldu bir hafta da diyeceksiniz çok basit...form plus çayı varya onu içtim günde 3 fincan ....yemeği abartmadım...dürüst olmak gerekirse spor da yapamadım....bakalım tartılmadım ama pazartesi tartılacağım...:KK64::KK64::KK64:

Cnm cok sevindim ama form cayi bagirsaklarini mahvetmesin. Cok ishal yapmadimi o, em de gunde 3 fincan...?

günaydın kızlar
bu sabah dayanamayıp tartıldım 1 gr bile verememişim acayip moralim bozuldu
ama spor yaptığım için heralde kendimi biraz küçülmüş hissediyorum da bide kilodan gitse
yinede çok moralim bozuldu :KK60:

günaydın kızlar
bu sabah dayanamayıp tartıldım 1 gr bile verememişim acayip moralim bozuldu
ama spor yaptığım için heralde kendimi biraz küçülmüş hissediyorum da bide kilodan gitse
yinede çok moralim bozuldu :KK60:

oyle hemen olmaz, moral bozmak yok...Sabir lazim...bu hafta gitmediyse haftaya gider.

selam kızlar sabah kahvaltımı çok güzel yaptım bir yumurta bir domates bir salatalık şekersiz çay
üç zeytin ve bir küçük dilim peynir ve bir dilim kepek ekmeği ile
hiç acıkmadım ara öğün yapmıcam artık
benim derdim yemekle değil sanırım spor yapmam lazım leslie ile yürüyüşe başladım akşam onbeş dakika yürüdüm
aklımdayken bir şey sorucam sıkılaştırıcı jel kullanan var mı aranızda işe yarıyor mu

Slm kızlar. Ben de sabah sirkeli su içtim. Abartıya kaçmadan kahvaltımı yaptım. Ama hafta içi içtiğim kadar su içemedim. Henüz 3-4 bardak falan oldu. Pazartesiye kadar tartılmayı düşünmüyorum. Canım sıkılmasın. Kızım yanından ayrılmama bile izin vermiyo. Su içmeye bile göndermiyo. Hemen ağlıyor. İllaki birimiz yanında olalım istiyo. Uyudukça temizlik yaptım. Çok da uyumuyo. Hafta sonu çok yorucu geçiyo benim için. Öğlen yarım saç böreği yedim, bu fazlaydı biliyorum. Akşam sadece çorba içicem. Kızım izin verirse yeşil çal içmeyi düşünüyorum. Tam hareketli zamanı çok yoruyo bu kız beni. Neyse ağlamaya başladı yine. Görüşmek üzere. Hafif kalın kızlar.

selam kızlar ben çok yoğunum yazamıyorum ama kaçamak yapmıyorum bildirmek istedim:KK19: bugun lapa yapmaya karar vermiştim ama yapmaya vaktim olmadı bugün böyle geçti bakalım:26: bu form plus çayını ilk defa duyuyorum bende denicem çok az kaldı nişana beni aldı bi telaş :KK58: bakmadım tartıya korkuyorum gözle görülür değişmeler var annem popon küçüldü iice dior ama basenlerde pek bi gelişme yok gibi hissediyorum uff bakıcaz artık yarın elbise bakmaya çıkıcam o zaman kaçamak yapmamam lazım

kahvaltı : yarım dilim kepekli ekmek yarım yumurta şekersiz çay peynir zeytin
ara yeşil çay
öğle 1 dilim kepekli ekmek 3 kaşık semiz otu yemeği yoğurt
ara 5 erik 2 çilek

Gunaydin kizlaaar,
Dun aksam eve gittikten sonra bir kucuk dilim elmali tarcinli kek yedim ve dooogru havuza, 45 dakika kadar yuzdum..Eve geldigimde cok acikmistim, 1 tabak gunah cikarma yemegi (yagsiz haslanmis karisik lahanali sebze yemegi) yedim. yatana kadar biraz cubuk kraker+33 dilim ananas yedim. Yuzdugum icin cok mutluyum, hafif hissettim.
Sabah sirkeli su ictim kahvaltida da kepek ekmekli tos+cay+yarim dilim elmali kek
Simdi de limonlu yesilcay iciyorum.
Yarin kilo bildirim gunu, INININ INININ INININ, INININ INININ INININIIIIIIN... :KK19:

Oglen yarim kase ezogelin corba+yarim biber dolmasi +1 dolu kase yogurt :KK56:
1.5 lt suyum bitti. :KK68:
Bu aksam yuzmeye ara veriyorum...yarin devam insallah...

Kzlar özledim izi,
Ben de hafta sonu full temizlik yaptım, hafta içi kadar olmasa da dikkat ettim ama bu gün biraz faza kaçırdım, hafta içi telafi ederim inşallah, YARIN BİLDİRİM GÜNÜ ŞİMDİDEN HEYECANLIYIM...

kızlar bende çalışan biriyim masabaşı değil işim ancak yınede kılo vermeye ugrasıyorum..en büyük artım çayımı kahvemi şekersiz içiyor olmak ve son 2 haftadır ekmek sürmüyorum agzıma .ve her aksam 50 mekık cekıyorum,canım istedikce dans edıyorum 20-30 dk kadar..2 haftadakı sonuc 63.9 dan 61.5 a düştüm..henüz vücudumdaki suyu attım galıba ama bırakmak yok devam.ha bırde asansöz kullanmıyorum işyerim ve evim arası arabamla gitmek yerine 20 dk yürüyorum.masa basında oturdugum zamanlarda göbegimi yanana kadar içime çekiyorum.:KK9:

X