Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

Kızlar mesai finish. Ben gideyim kuzucuklar beklidur beni şimdi. Sayfaları çok doldurmayın ben yokken kıskanıyorum sonra. Öptüm hepinizi

1 tabak bezelye yemeği 1 kase yoğurt salata ve ufacık bir dilim kepekli ekmek :86:ben çorba filan içemiyorum çorba içersem yemek yiyemiyorum artık

Kızlarr öğle menümü yazayım hemen..

akşam brokoli haşlamıştım onu getirdim, yoğurtladım az da pul biber serptim onu yedim 0 ekmek tabiikiiiiiiiiiiii

evet bende bazen böyle şeyler pişti olunca acaba aynı yerlerdemiyiz diye düşünmüyor değilim hani. ama sizleri tanımak isterdim. zaten yavaş yavaş tanıyoruz.

Simurghhh çok tşekkür ederim çok mutlu oldum gerçektennn ama yinede gitmiyo bu kilocuklar ne yapıcazzz

kız bak unutuum sorcaktım olmadı bir türlü geçmiş sayfalrın birinde sen ne güzel selilütüm yokmu dedin yoksa espirimi yaptın gülelim diye anlamadım. varmı yokmu yoksa nasıl becerdin bu işi çabuk anlat bakiim.

Kızlar lapadan mı bilmiyorum kabızlık başladı ben de, hiç olmazdım oysa...

bundan 2 hafta öncesine kadar vardı artıkkk yokkkkkkkkk

Benim ayakta durunca selulitim yok hic, ama elimle etimi sikistirdigim zaman portakal kabugu goruntusu elde ediyorum. Benim selulitim varmi yokmu? cok merak ettim.

Ben selülite razıyım benim baldırlar göbek basenler çatlakla dolu.Hamilelikte heryerim çatladı benim.Okadar kremde kullandım ama yok fayda etmedi. Anneme çekmişiz kızlar olarak.

kızlar ben bu selülitlerimden ve bacaklarımın kalınlıklarından şikayetçiydim..
Geçen kk da yine araştırma yaparken bi kaç şey okumuştum bu kabak lifi selülit sabunu falan gittim aktara onları aldım ( 2 ay öncesinden bahsediyorum)
bundan yaklaşık 2 hafta öncede bir mağazaya gittim g... ile başlıyor hani makyaj malzemesi ve yiyecek satan bi mağaza.. selülit için krem bakıyorum dedim bana bir kaç tane seçenek sundular n...a nın hem inceltici hemde selülit için kremini aldım 29 liraya sabah akşam masaj yaparak kullan dediler birde spor yaparsan iyi olur dediler bende zaten yapıyodum spor.. Bilmiyorum artık ya bu krem iyi geldi ya su içiyorum ( önceden bu kadar su içmezdim 1 bardak içersem ne ala ) o iyi geldi ya da spor bu 3 nden biri.. hepsinin ayrı ayrı faydası var ki benim ayaktayken bile selülitlerim belli olurdu şimdi sabahları masaj yaparken bakıyorum gözle görülecek kadar azaltı bi bacaklarımın kalınlığı kaldı bu arada kabak lifiylede her banyoda lifleniyorum ( uzun yazdım kusura bakmayın ama açıklayıcı olsun diye ben sonucu gerçekten gördüm çok mutluyum en azından şikayetçi olduğum bi problemim gitti )

Benim ayakta durunca selulitim yok hic, ama elimle etimi sikistirdigim zaman portakal kabugu goruntusu elde ediyorum. Benim selulitim varmi yokmu? cok merak ettim.

benimkide seninki gibi bakınca belli değil de sıkınca portakal kabuğu görüntüsünde.
kabak lifini duymuştum. ama burda bulamadım. ist. mısır çarşısında varmış. üstüne birde su içmişsin kesin bu iyi gelmiştir.

Ya keramet lifte midir? Ben de etkisi olacaksa denemek isterim. Ergenlikten kalma çatlaklarım da var üst bacakta. Hamile kalsam nasıl olur düşünemiyorum bile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…