Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

Allah nice 5.6.7.8........seneleri kutlatması dileğiyle canım. evet 14 aylık yaramaz bir oğlum var eve gidince iş mümkün mü. kesinlikle yaptırmaz. yemeğimi yerim onunla oyun oynarız yatana kadar. sonra yarım yamalak dizi. ortalığı toparla yatış.senin oğlun kaç yaşında

bu arada öğlen içli çörek yedim 2 bardak çayla
1 litr suyum yeni bitti.

geçmiş olsun ilaçlarını düzenlü kullan aksatma bari. gerçi ağlayıncada insan rahatlıyo. bazen ağlamayada ihtiyaç duyuyor insan.menünde gayet güzel. hiç kaçamak yapmamışsın bravo sana.

geçmiş olsun ilaçlarını düzenlü kullan aksatma bari. gerçi ağlayıncada insan rahatlıyo. bazen ağlamayada ihtiyaç duyuyor insan.menünde gayet güzel. hiç kaçamak yapmamışsın bravo sana.

pazar ,p.tesi kaçakla geçti ama canım 2 gündür iyi gidiyor işte..

herkesmi hastanede çalışıo :) bende hastanedeyim:)

öğlenki menüm makarna 1 tabağa yakındı bir minik imam bayıldı bir kasede cacık ekmek yemedim die hiç ayzmıorum menülerimde çünkü tadını bile unuttum snaırım artık yemeye yemeye nasıl bişi di o

gelinliğin çok hoş sende güzelsin. Allah mutluluğunuzu daim etsin. resimlerime baktım elpmpi .

sen ve biri daha hastanede. ben belediyede çalışıyorum. evet ekmeği yavaş yavaş çıkarttık hayatımızdan.

kızlar öğlen yemekte karnıyarık , makarna, kremalı mantar çorbası vardı

sadece makarna aldım yarım tabak birazda yoğurt üzerine nane ve pul biber atıpta yedim. hatta yiyemedim kaldı birazı

yarim kase ezogelin+yarim tabak turlu+2 yemek kasigi pilav+ayran
cok yemisim gi duruyo ama miktarlar cok azdi.

Kızlar merhaba,

Bir iki gündür yoğunum fazla yazamıyorum ama gene de yediklerimi bi özet geçeyim ki hesap vermeye devam ettiğim hissi devam etsin

Dün akşam salata ve birazcık haşlama tavuk yedim akşamki çikolatayı yemeseydim süper olacaktı ama malesef o arada kaçtı.

Sabah yine her zamanki kepek ekmek peyaz peynirli tost ve çayımla kahvaltı,

Öğle yemeğimde de 2 yemek kaşığı kadar pilav, 4-5 tane yaprak sarma ve mercimek çorbası

Bu arada suyu oldukça fazla içmeye devam, günlük 2,5 -3 litre arası içiyorumdur.

yarim kase ezogelin+yarim tabak turlu+2 yemek kasigi pilav+ayran
cok yemisim gi duruyo ama miktarlar cok azdi.

Çok değil canım gayet iyi. Böyle tabak yazınca çok gibi oluyo ama işyerlerinde zaten bir kepçe koyuyolar. Yarısını yediğimize göre sorun yok bence

2-3 parça karpuz,1 tb.bulgurlu az yağlı kabak yemeği,1 kase yoğurt yedim.Şimdi yeşilçayımı içiyorum.
Öğle yemeklerine eve gittiğim için yemekler sorun olmuyor kendim az yağlı hazırlayıp yiyorum. Evim işyerine yürüyerek 10 dk.mesafede şanslıyım.

Son düzenleme:
bende sabah kahvaltıda yarım yağlı süt ile nesfit bir kase
aradan yarım saat sonra falan bir fincan yeşil çay.
yarım litre su öğlene kadar.
öğlende yemekte ıspanak yoğur ve makarna vardı.
ıspanak yoğurtu tamamen yedim:))
makarnadanda birazcık yedim.
şimdi yine yeşil çay içiyorum.
5 e kadar yarım litre su içeceğim.
akşamde bir kase süt ve nesfit.
sonrada yürüyüş

MErhaba kızlar,
Sabah ben yoktum, çok ilerlemiş sayfalar. Arada okuyamadıklarım oldu.
Sabah suyum çıktı resmen. Bölgesel zayıflamaya başladım ya bugün. Oradan çıkınca yağmura yakalandım, bir de üzerine vapur seferleri iptal olmuş. İşe gelene kadar kesin 3 kilo vermişimdir. :)))

Bu arada evde bakülüm yoktu, yenisini sipariş etmiştim, az önce geldi. Hevesle bol bol çıkarım artık tepesine.

Menümü de yazayım:
Sabah bir kalın dilim ekmek, iki kibrit kutusu beyaz peynir, çeyrek yumurta, domates.
Öğlen bir tabak yumurtalı ıspanak, bir bardak ayran, yarım porsiyon erişte. Yemek de muz da vardı, aldım ama daha yemedim. Ara öğün yapacağım. Yalnız muzu alırken en küçüğünü seçmeye çalıştım, gözlerim yaşardı valla. :)))

aynı hastanede çalışıyo olmayın

bunlar ayni hastande cok yakin arkadaslarmis meger
Bu topikte birisi vardi ama kim oldugunu hatirlamiyorum simdi, oglen yediklerimizi yaziyoruz ya, 1 hafta boyunca hergun ayni seyleri yedik. Bizde nohut cikiyo, nohut diyo, turlu cikio, bu turlu diyo. Suphelendim, bizim kizlardan birimi diye valla. Hic sesimi de cikarmadim desifre olmiyim diye. Ama takip ettim degilmis

Benle aynı yerde değiller ondan eminim. Ama diğer arkadaşları bilmiyorum

Komikmiş hakkaten.

Son düzenleme:
selam kızlar. ben de buralardayım, yokum sanmayın. ben yemeklerimi yazmıyorum ama problem olmaz değil mi? ben yazarsam herkesin motivasyonunu bozarım, çünkü hiç diyet falan yapmıyorum. akşamları spor yapıyorum düzenli olarak ve gün içinde mümkün olduğu kadar su içiyorum. listede adım var, gelmiyorum yazıp silmeyin olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…