Kızlar ben yokken coşmuşsunuz bakıyorum, öğlen pirinç lapamı yerken kaçırdığım sayfaları okudum, Çİdo biz de evliliğimizin 5 gün önce 5. yılı bitirdik, tertibiz sanırım, senin de oğluşun var sanırım Allah bağırşlasın...
yemeğimi de yedim geldim. Yarım kase yayla çorba, yarım kepçe bahçivan kebap, çok küçük bir dilim ekmeğin içinde bir parça helva yedim. Çok mu olmuş:26:
Selam kızlar..2 gündür yoğunluktan giremedim..haftasonu pazar İzmirden arkadşaım gelmişti onunla gez eğlen derken kaçak yapmıştım..hiç de spor yapamadım bu akşam yine başlıcam spora..psikolojimi toparlamaya çalışıyorum..dün işyerinde hiç bişi yokken bir ağlamaya başladım 45 dk susturamadılar nasıl için için ağladım anlatamam size..heryerim şişti akşam eve geldim yarım saat daha ağla ağla..dün ilacımı evde unutmuş içmemiştim onun etkisi mi nedir bilmiyorum reglime de var daha..sinir sistemim çok yıprandı sanırım yaa..
neyse bugün iyiyim diyet için de moralimi bozmucam dedim..yenidne başladım işte..
dünkü menüm:
sabah 2 dilim k ekmek
peynir
öğle:z.yağlı bakla,2 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
ara:1 elma
akşam:z.yğlı kabak,2 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
bugünkü menüm:
sabah:2 dilim ekmek
peynir domates
öğle:z.yağlı pırasa,2 dilim ekmek
ara:1 yeşil elma
akşamırasa,1 dilim ekmek,yoğurt
ara:meyve
yatmadna önce de süt..
bugün 1 saat leslie yapcam..
geçmiş olsun ilaçlarını düzenlü kullan aksatma bari. gerçi ağlayıncada insan rahatlıyo. bazen ağlamayada ihtiyaç duyuyor insan.menünde gayet güzel. hiç kaçamak yapmamışsın bravo sana.
herkesmi hastanede çalışıo :) bende hastanedeyim:)
öğlenki menüm makarna 1 tabağa yakındı bir minik imam bayıldı bir kasede cacık ekmek yemedim die hiç ayzmıorum menülerimde çünkü tadını bile unuttum snaırım artık yemeye yemeye nasıl bişi di o
sen ve biri daha hastanede. ben belediyede çalışıyorum. evet ekmeği yavaş yavaş çıkarttık hayatımızdan.
yarim kase ezogelin+yarim tabak turlu+2 yemek kasigi pilav+ayran
cok yemisim gi duruyo ama miktarlar cok azdi.
Evet ben de Hastanede
aynı hastanede çalışıyo olmayın
bunlar ayni hastande cok yakin arkadaslarmis meger
Bu topikte birisi vardi ama kim oldugunu hatirlamiyorum simdi, oglen yediklerimizi yaziyoruz ya, 1 hafta boyunca hergun ayni seyleri yedik. Bizde nohut cikiyo, nohut diyo, turlu cikio, bu turlu diyo. Suphelendim, bizim kizlardan birimi diye valla. Hic sesimi de cikarmadim desifre olmiyim diye. Ama takip ettim degilmis
bunlar ayni hastande cok yakin arkadaslarmis meger
Bu topikte birisi vardi ama kim oldugunu hatirlamiyorum simdi, oglen yediklerimizi yaziyoruz ya, 1 hafta boyunca hergun ayni seyleri yedik. Bizde nohut cikiyo, nohut diyo, turlu cikio, bu turlu diyo. Suphelendim, bizim kizlardan birimi diye valla. Hic sesimi de cikarmadim desifre olmiyim diye. Ama takip ettim degilmis