- 7 Eylül 2007
- 3.734
- 94
Ya keramet lifte midir? Ben de etkisi olacaksa denemek isterim. Ergenlikten kalma çatlaklarım da var üst bacakta. Hamile kalsam nasıl olur düşünemiyorum bile...
bacaklarım kalın benimde alt tarafları bir de bileklerim çok kalın
sıkılaştırmam lazım bacaklarımın alt tarafını çok gevşek[/QUOTE
Ayy tıpkı ben benim de bileklerim çok kalın tek benim öyle sanırdım ama topikte bilem çıktı kader arkadaşım Sevsenaa, napcaz yaa ben kısa etek bilem giyemiyorummm... İnce bilekli hanımlara hayranım bir de ayaklarım taraklı....Bacakların zaten kalınnnn...
bacaklarım kalın benimde alt tarafları bir de bileklerim çok kalın
sıkılaştırmam lazım bacaklarımın alt tarafını çok gevşek[/QUOTE
Ayy tıpkı ben benim de bileklerim çok kalın tek benim öyle sanırdım ama topikte bilem çıktı kader arkadaşım Sevsenaa, napcaz yaa ben kısa etek bilem giyemiyorummm... İnce bilekli hanımlara hayranım bir de ayaklarım taraklı....Bacakların zaten kalınnnn...
evet ayaklarda taraklı parmak arası terlikte giyemiyorumm
etekte giyemiyorum
bacaklarımda tüy kökleri belli olduğu için hep pantolon giyiyorum :95::95::95:
merhaba
Şu sıralar çalışmıyorum ama çalıştığım sıralarda hamilelik öncesinde zaten basen ve göbeğim vardı.Hamileliğim sonlandıktan sonrada nerdeyse 10kg bende kaldı.Kesinlikle tek başına rejimle birşey olmuyor.Mutlaka haftanın 4 günü 45dk yürüyüş , dans vb gibi hızlı tempolu hareketler olmalı.Bu hareketlere genelde yaptığınız ev işlerini dahil edemezsiniz.Onlar rutin hareketlere giriyor.Bu hareketleri ve rejimi yapmaya başladığınızda kilonuz sabit kaldığında dikkat edin.Eğer dikkat etmezseniz ya aniden kilo alırsınız yada birden kıyafetleriniz bol gelmeye başlıycak.
spora vakit yok belim sorunlu ev iş çocuk yeteirnce yorucu zaten. keşke yapabilsem. çocukdan önce spor merkezine yazıldım işden geldikden sonra rahat rahat gidiyordum. o sırada hamile kaldım gidemedim. şimdi de büyüyene kadar gidemem.
Evden leslie yapmayı denesene canım..ÇOk vaktini almak çocuklu arkadaşların çoğu da yapabiliyor..Duydun mu hiç?
leslie abladan çok bahsettiniz ama ben hiç bilmiyorum o kadını. iş yerinde ksıtlı açılmıyor. evdeki neti kapattık. dvdmizde. yürüyüş falan filan diyorsunuzda ben hiç görmedim bilmiyorum.
laptop varsa evde bir arkadaşından indirir pc ne kaydedersin ordan yaparsın..işyerinde yapılmaz zaten..
laptop varsa evde bir arkadaşından indirir pc ne kaydedersin ordan yaparsın..işyerinde yapılmaz zaten..
spora vakit yok belim sorunlu ev iş çocuk yeteirnce yorucu zaten. keşke yapabilsem. çocukdan önce spor merkezine yazıldım işden geldikden sonra rahat rahat gidiyordum. o sırada hamile kaldım gidemedim. şimdi de büyüyene kadar gidemem.
çevremde de hiç yapan yok
neti olan bir arkadaşından indirip (şimdilik sadece 2 mile indirsen yeter) o pc sine indircek sen de flash bellekle kendi pc ne atarsın canım..bnce yap oldukç faydalı ve keyifli..yok iş yerinde yapamam biliyorum merak ettim geçenlerde açmaya çaılştım açmıyo pc kısıtlı olunca. evde laptop varda internet yok nasıl yapıcam.
belki biraz zaman tanımalısın kendine.belini zorlamadan yürüyüş yapılabilir.havalarda güzelleşince bebek arabası ile tempolu yürüyüş yapabilirsin.tempo mutlaka olmalı.bu arada bebekle oyun oynayarak egzersizde yapabilirsin ama beline fazla yük bindirmemeye çalış.yinede belini ihmal etme.bir doktor tavsiyesi almalısın aslında.
belim için doktora gittim emara girdim.doğumda aşırı yük bindiğinden belimde açıklık oluşmuş. hap falan verdi geçmezse ağrın fizik tedavi dedi. bizde başka bir ilegidelim dedik.en yakın kayseri. kayseride prof. ayarlayıp gidelim dedik ama sürekli bi bahane. türk milleti yatağa düşmeden doktora gitmez.hani havalarda bi düzelmediki güneşli ama hep bir rüzgar var. rüzgar gidince akşam yemeklerden sonra çıkarız da . şimdilik yürüyüşüm falanda yok yani evden işe 10 dk zaten uzatsam 20 dk anca sürer.bebeğimle oynarken bazen ip atlıyorm oğluşumda gülüyo deli annem napıyo diye heralde.
Canım ip atlayabiliyorsan durumun o kadar kötü değildir. Leslie teyzemiz en temel step hareketlerini yapıyor. Yerinde yürüme, birer adım yanlara yürüme, ikişer adım yanlara yürüme, dizleri karna çekme bir de öne tekme atar gibi ayak savurma. Hepsi bundan ibaret. Kolları da dahil ediyor bazen. Tempolu yaptırdığı için önce bir sıcaklık basıyor, sonra başlıyorsun damla damla ter atmaya. Kadın çok eğlenceli ve kıkırdak olduğu için sen de gülümsüyorsun.belim için doktora gittim emara girdim.doğumda aşırı yük bindiğinden belimde açıklık oluşmuş. hap falan verdi geçmezse ağrın fizik tedavi dedi. bizde başka bir ilegidelim dedik.en yakın kayseri. kayseride prof. ayarlayıp gidelim dedik ama sürekli bi bahane. türk milleti yatağa düşmeden doktora gitmez.hani havalarda bi düzelmediki güneşli ama hep bir rüzgar var. rüzgar gidince akşam yemeklerden sonra çıkarız da . şimdilik yürüyüşüm falanda yok yani evden işe 10 dk zaten uzatsam 20 dk anca sürer.bebeğimle oynarken bazen ip atlıyorm oğluşumda gülüyo deli annem napıyo diye heralde.
iyi akşamlar herkese
simurgh yanına pet şişe al iyi yürüyüşler. bye :)))