günaydınlar kızlar biraz geç oldu ama dünü yazayım
sabah: küçük ekmek köşesi küçük peynir
arada: elma, süt
öğle: Küçük ekmek parçası biraz peynir
arada: 1 incir, küçük parça dondurma, şekersiz çay
akşam: 1 tabak patlıcanlı,köfteli yemek, yeşillik, yoğurt, 1,5 dilim kadar ekmek
arada:çağla, yarım elma, 1incir, 2-3 ceviz
bugün sabah da adam gibi yapmam gereken kahvaltımı yaptım boyuna su içiyorum yakında sonda taktırabilirim, bu kadar su içiyorum bide yağmur yağıyor tut tutabilirsen
benimde de 1 e yaklaşmama az kaldı içmeye korkuyorum, mübarek böbreklere uğramadan torbaya iniyor sanki:86:1,5 litre su bitti kızlar
günaydınlar kızlar biraz geç oldu ama dünü yazayım
sabah: küçük ekmek köşesi küçük peynir
arada: elma, süt
öğle: Küçük ekmek parçası biraz peynir
arada: 1 incir, küçük parça dondurma, şekersiz çay
akşam: 1 tabak patlıcanlı,köfteli yemek, yeşillik, yoğurt, 1,5 dilim kadar ekmek
arada:çağla, yarım elma, 1incir, 2-3 ceviz
bugün sabah da adam gibi yapmam gereken kahvaltımı yaptım boyuna su içiyorum yakında sonda taktırabilirim, bu kadar su içiyorum bide yağmur yağıyor tut tutabilirsen
Kızlar suyu biraz hızlı ve çok içiyorsunuz sanki. Sabah öğlene kadar 1,5 lt su biraz fazla değilmi. Gerçektende vücuda hiçbir faydası olmadan idrar torbasına iniyor. Aşırı terleme olmadığı sürece günde 2-2,5 litre suyu yudum yudum 1 güne yayarak içmek lazım. Nekadar çok içersem okadar zayıflarım düşüncesi bana biraz yanlış geliyor. Böbreğide mesaneyide yormamak hemde vücuttaki vitamini minerali kaybetmemek lazım.Zaten gün içinde yeşilçayda içiyoruz hemen hemen hepimiz oda yine idrar atımını hızlandırıyor.Ben 2 litre suyu 1 gün içinde gece uyuyana kadar içiyorum.
Ama çok susuyorum ben. Önceleri zorla içiyodum şimdi içmeyince ağzım dilim kuruyo.
Geçmiş olsun canım. Belki yoğunluktan bunalmışsındır. Allah daha kötü etmesin. İlacını ihmal etme onun etkisi de olabilir.
cido avarini gordukce elma yiyesim geliyoo...:) butun ara ogunlerde elmaaa