Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

günaydınlar kızlar biraz geç oldu ama dünü yazayım
sabah: küçük ekmek köşesi küçük peynir
arada: elma, süt
öğle: Küçük ekmek parçası biraz peynir
arada: 1 incir, küçük parça dondurma, şekersiz çay
akşam: 1 tabak patlıcanlı,köfteli yemek, yeşillik, yoğurt, 1,5 dilim kadar ekmek
arada:çağla, yarım elma, 1incir, 2-3 ceviz

bugün sabah da adam gibi yapmam gereken kahvaltımı yaptım boyuna su içiyorum yakında sonda taktırabilirim, bu kadar su içiyorum bide yağmur yağıyor tut tutabilirsen

Evet ya herkes dalga geçiyo içtiğim suyla. Eşim fil gibi su çekiyosun diyo. Koskoca hastanede lavaboyu senin kadar kullnan yok yeter artık diyolar. Amaaaaa Umrumda değil kıskananlar çatlasın diyip geçiyorum.

günaydınlarrrrrr
dün akşam yemek yemedim ii yapmadım ama canım istemedi
minicik bir parça çilekli chees kek yedim yrm bardk light kola ile
sabahta limonlu sirkeli ballı suyumu içtim 4 tane altın çilek yedim
başka bişi canım istemedi yine
şimdide 7 tane çubuk kraker yedim
su içmedim dha hiç ama çok susadım gidip alıyım barii:)
öğlene ne var bakalım yemekte:)

Kızlar suyu biraz hızlı ve çok içiyorsunuz sanki. Sabah öğlene kadar 1,5 lt su biraz fazla değilmi. Gerçektende vücuda hiçbir faydası olmadan idrar torbasına iniyor. Aşırı terleme olmadığı sürece günde 2-2,5 litre suyu yudum yudum 1 güne yayarak içmek lazım. Nekadar çok içersem okadar zayıflarım düşüncesi bana biraz yanlış geliyor. Böbreğide mesaneyide yormamak hemde vücuttaki vitamini minerali kaybetmemek lazım.Zaten gün içinde yeşilçayda içiyoruz hemen hemen hepimiz oda yine idrar atımını hızlandırıyor.Ben 2 litre suyu 1 gün içinde gece uyuyana kadar içiyorum.

Ama çok susuyorum ben. Önceleri zorla içiyodum şimdi içmeyince ağzım dilim kuruyo.

Ben de 2 - 2.5 litreyi yatana kadar iciyorum, yudum yudum iciyorum, cok icersem midem sarkar ve genisler gibi geliyor. Zaten baska sivi da tuketiyoruz, yesilcay falan. Bana da yetiyor 2-2.5 lt

yemeğimi de yedim geldim. Yarım kase yayla çorba, yarım kepçe bahçivan kebap, çok küçük bir dilim ekmeğin içinde bir parça helva yedim. Çok mu olmuş:26:

Selam kızlar..2 gündür yoğunluktan giremedim..haftasonu pazar İzmirden arkadşaım gelmişti onunla gez eğlen derken kaçak yapmıştım..hiç de spor yapamadım bu akşam yine başlıcam spora..psikolojimi toparlamaya çalışıyorum..dün işyerinde hiç bişi yokken bir ağlamaya başladım 45 dk susturamadılar nasıl için için ağladım anlatamam size..heryerim şişti akşam eve geldim yarım saat daha ağla ağla..dün ilacımı evde unutmuş içmemiştim onun etkisi mi nedir bilmiyorum reglime de var daha..sinir sistemim çok yıprandı sanırım yaa..
neyse bugün iyiyim diyet için de moralimi bozmucam dedim..yenidne başladım işte..
dünkü menüm:
sabah 2 dilim k ekmek
peynir
öğle:z.yağlı bakla,2 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
ara:1 elma
akşam:z.yğlı kabak,2 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek

bugünkü menüm:
sabah:2 dilim ekmek
peynir domates
öğle:z.yağlı pırasa,2 dilim ekmek
ara:1 yeşil elma
akşamırasa,1 dilim ekmek,yoğurt
ara:meyve
yatmadna önce de süt..
bugün 1 saat leslie yapcam..

Kızlar ben yokken coşmuşsunuz bakıyorum, öğlen pirinç lapamı yerken kaçırdığım sayfaları okudum, Çİdo biz de evliliğimizin 5 gün önce 5. yılı bitirdik, tertibiz sanırım, senin de oğluşun var sanırım Allah bağırşlasın...

Geçmiş olsun canım. Belki yoğunluktan bunalmışsındır. Allah daha kötü etmesin. İlacını ihmal etme onun etkisi de olabilir.

bende hastanede çalışıyorum akşama kadar otur. 17 aylık oğlum var eve giddince çocuk iş ev temizliği akşamları 40 dk yürüyorum ama yine kayıp yok aynı kilodayım.

Geçmiş olsun canım. Belki yoğunluktan bunalmışsındır. Allah daha kötü etmesin. İlacını ihmal etme onun etkisi de olabilir.

çok tşk ederim canım haftasonu kaçamak yapınca hemen telafi etcem demiştim ya edemeyince paniğe kapıldım sanırım..umutsuzluğa kapıldım moralim bozuldu sanırım ondna boşaldım..ama şimdi bandı başa sardım..kafamı toparladım kendimi sıkmadan vermeye karar verdim..ilaç konusunda bu kadar bağımlı olmak da hiç hoşuma gitmiyor..ilacı almayı bir gün unutunca böyle mi olur insna ya..ona da asabım ayrı bozuldu neyse bu c.tesi psikiyatriste gidicem şu ilaç işini bir enine boyuna konuşalım..

cido avarini gordukce elma yiyesim geliyoo...:) butun ara ogunlerde elmaaa

sen şekermi şeker bir surat koymuşsun napiim bende elma koyayım dedim bana baktıkça yeşil elma aklına gelir yersin işte. hatırlatmış olurum. bu arada çok severim yeşil elma sulu ve kütür kütür. olsa da yesek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…