- 7 Ağustos 2008
- 1.969
- 95
- 41
Merhaba kızlar, ben de sizdenim. Sabah 8 akşam 5 çalışıyorum ve akşama kadar masanın başında bir elim mausta gözüm ekranda bilgisayarda çalışıyorum. Arada evrak filan alıyorum ya da wc ye gidiyorum tüm gün tek hareketim bu. Spora başlamayı düşünüyorum. İşten çıkındca ikinci mesai başlıyor. 3 yaşında oğlumu kreşten alıp doğğğruuu eve yemek-iş-güç. Allahtan elim pratikleşti iyice 19.30 gibi yemek ve işimi bitiriyorum. O saatten sonra yürüyüş bandıma çıkıp yürüyüş yapıcam inşallah. Ya da yakın ark. var karşı binamda onunla yürüyüş parkına gitcez. Tabi evdeki canar oğlumdan fırsat bulduğm her anda ayrıca ben ;
Çaya şeker atmıyorum yaklaşık 12 yıldır
2.5-3 litre su içiyorum wc yi yol eyliyorum
Çok su içip çok wc ye çıkınca baş dönmesi olyuor ben de sizdede olan var mı?
Vee tüm sorunlu bölgem basen ve üst bacak otur otur yıllardır enine genişledi durdu göbek sorunum fazla değil
ne güzel yaşam şekli haline getirmişsin artık. böyle devam et akşam yemelerini de iptal et bence yani hafif şeylerle çorba salata yoğurt ve erken saatte cidden işe yarıyor. bu arada 59 kilo oldum 64 kiloydum çok zor oldu ama 2 ayda zor verebildim. durmak yok yola devam 55 olcam güzel olcam fit olcam :)))yaşasınnnn