Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eee o zaman haftanın birincisi kim
neye göre belirlenecek
farkları yüzdeye vururuz. böylesi daha adil olur gibi. 55 kilo olan birinin verdiği bir kilo ile 60 kilo olanın verdiği aynı değil çünkü.
simdi bunun uzerinde calisiyordum, yuzde olmali, verilen kilonun verilmesi gereken kiloya orani olabilir. ne dersiniz. yani kendi cizelgemi ornek vererek soyluyorum 1.5/7.5=0.2=%20
canım verilen kilonun başlangıç kilosuna bölünmesiyle olursa kiloya oranlanmış olur. yani benim ç,lzegemden 0,4/66,9 = %1 gibi. bu da bir fikir
Verilen kilonun mevcut kiloya oranı olsa???simdi bunun uzerinde calisiyordum, yuzde olmali, verilen kilonun verilmesi gereken kiloya orani olabilir. ne dersiniz. yani kendi cizelgemi ornek vererek soyluyorum 1.5/7.5=0.2=%20
canım verilen kilonun başlangıç kilosuna bölünmesiyle olursa kiloya oranlanmış olur. yani benim ç,lzegemden 0,4/66,9 = %1 gibi. bu da bir fikir
başlangıç dediğim hep bir hafta önceki kilomuz.
Ama soyle de bir durum var: Listede bir hafta onceki kilomuz yok. Yani baslangic ve suan var sadece, yani haftaya mevcut kilo 02.05 hanesini bosaltip yeni degerleri giricem, 9.mayis listesinde 2 mayisin kilolari olmayacak. ayrica herkesin hedefi de farkli,4 kilo vermek isteyen birisi 2 kilo verdiginde basarisi %50 ama 20 kilo vermek isteyen birisi 2 kilo verirse basarisi %10 olur. Yani vermek istedigimiz kilo ile verdigimiz kiloyu oranlasak daha dogru gibi geldi. Boylece elde ettigimiz sonuc: vermek istedigim kilonun %x ini verdim. Bu oran %100 oldugunda da hedefime ulastim demektir. Yani vermek istedigim kilonun %100 unu verdim.
kızlar bence tablo eski düzen kalsın yoksa işin içinden çıkamıcaz. herkes farklı kiloda herkesin vermek istediği kilo farklı herkes hayalindeki kiloya ulaşınca % 100 başarmış olur.boşverelim birinciyi. yada aramızda bir matematikçi falan varsa bir fikir versin.
emeğine sağlık simurgh güzel olmuş