Tarhana çorbası ve fırında tavuk,
Bugün pilav almadım ama yemek biraz tuhaf oldu açıkçası, biraz da yoğurt yedim
Ogle yemeginde yarim kase ezogelin corba, yarim tabaktan az nohut yemegi, cok az pilav, bol cacik yedim. 1.5 lt su bitirdim. Biraz sonra yesil cayimi icicem...
çook çok iyi gidiyoruz bence
yarın bozmak yokkk
Bence de supper, pazartesi icin heyecanlandim, neler olacak bakalim...
Günaydın...Dün izinliydim sabah kahvaltımı yaptım 3 dilim ekmekle abartmadan saat 09:00 du daha sonra evde bi temizlege basladım saat 14:00 ekadar camlara kadar sildim. tabı bu arada hıcbırsey yemek yok sadece su (zaten ihtiyacta duymadım iş yapmaktan aklıma gelmedi)Sonra giyindim attım çarşıya kendimi spor olsun diyede arabayıda uzağa park ettim yürüdüm 4 saat kadar da çarşıda gezdim akşamda 1 tabak kadar tabi tepeleme değil makarna yedim ....Ya gerçekten benim iştahım kapandı gibi yemek, bi şeyler atıştırmak aklıma gelmiyor artık. Sanırım önceden de bahsettiğimiz gibi herşey zamanla düzene giriyor yeme alışkanlıklarım düzeliyor gibi..abur cubur yok....Ne diyeyim mutluyum valla ....
bende senin gibiyim, artik normal ogunumun yarisi kadar ile doyuyorum, sanki dunyalari yemisim gibi sisiyorum, az yedikce mide kuculuyor sanirim. Cok mutlu ve hafif hissediyorum. Vicdanim da rahat oluyo...ama bgn regl ilk gunu, asiri siskinligim var, agirlastigimi hissediyorum. Yarin tartildigimda baslangic kilomdan fazla cikarim diye cok korkuyorum.
Günaydın..
60.1
Gunaydın şekerler
sabah tartıldım 50,90Dı sanırım hastalandımya şişkinliğim de gitti iyi oldu