Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

günaydın günaydın herkese çok özledim sizleri. ooo ooo sayfalar almış başını gitmiş. hepsini snasıl okucam ben giderken 25 sayfada falandı.

simurgh canım ya ben özelden atamıyorum beni burdan kabul edermisin.
1-59,2 kg dum (açık büfenin gazına geldim. tabi yeme içme saatlerinde değişiyor tatil olunca)
2- 55 kg hayalim
3-60,2 kg oldum malesef
4-1.68 cm boy

günaydın günaydın herkese çok özledim sizleri. ooo ooo sayfalar almış başını gitmiş. hepsini snasıl okucam ben giderken 25 sayfada falandı.

simurgh canım ya ben özelden atamıyorum beni burdan kabul edermisin.
1-59,2 kg dum (açık büfenin gazına geldim. tabi yeme içme saatlerinde değişiyor tatil olunca)
2- 55 kg hayalim
3-60,2 kg oldum malesef
4-1.68 cm boy

hosgeldiiin, bizde seni ozledik...1 kilo bisey degil, onumuzdeki pazartesi halledersin, tatil bu, olur okadar. cok sayfa var okuyacagin, cok guzel bilgiler de var ama kesin oku gecmisi. listeye ekledim seni de. ilk listemiz de var gecmiste, 37. sayfada yanlis hatirlamiosam

Günaydın herkese kızlar,

69,9 kg olmuşum ben:21: Biraz daha fazla fark bekliyodum açıkçası ama olsun bu da yeter şimdilik.

Bu arada ç i d o hoşgeldin.

Bu topiği açmakla ne kadar faydalı bir iş yaptın teşekkürler canım:KK9::KK9::KK71:

çido hoşgeldin. Sayfaları gün içinde bile takip edemiyoruz. Herkes çok istekli.

hoşbulduk yağmurcum ben 37. sayfadan başlıcam o yüzden bugünü pek takip edemem. ben geçmişe gidiyorum siz yazın.
bu arada sabah sirkeli su içtim az bişey atıştırdım evde 50 kez duvara vurdum. birazdan simit yicem

günaydııın:KK16:
başlangıç kilom 60
hedefim 52
mevcut kilom dun regl olmama rağmen 59.1 hiç veremedim gibi geliyor şişkinlikten
boy 1.65

60 da çok uzun süre takılmıştım ben sonra bi ara 58 oldum ama yine çıktım 60 ama bu sefer öyle olmıcak kararlıyım dün piknikte bile aşırıya kaçmadım mangalda yapılan köftelerden yedim sadece ekmeksiz ve salata :KK66: akşamda sadece tarçınlı yoğurt

sabahda taze sıkılmış portakal suyu eşliğinde klasik kahvaltımı yaptım

herkese merhabalar
ben de masabaşı duran ve üstüne haretket etmeyi sevmeyen biriyim burdaki arkadaşların kilolarını görünce ben şimdilik yazmayayım dedim beni de aranıza alırmısınız?Bu sabahtan itibaren daha önce uygulamış olduğum diyete başladım,

Günaydın kızlar.
Ben de hafta sonu pek giremediğim topiğe. Çok bozmadım sadece akşamları fazladan bir akşam bir dilim yaş pasta diğer dün yarım dilim kek yedim ama ara öğün yapamadım fazla su içemedim sabah tartıldım kilom aynı 76 yım durdu sanki ama ben pes etmeyeceğim, bildirimi buradan mı yapıyoruz yoksa özelden mi mesajla bildiriyoruz, listeye beni eklerseniz sevinirim

Başlangıç 81 (28 Mart 2011)
Bu gün 76
Geçen Hafta 76
Hedef 65
Boy 1,72

herkese merhabalar
ben de masabaşı duran ve üstüne haretket etmeyi sevmeyen biriyim burdaki arkadaşların kilolarını görünce ben şimdilik yazmayayım dedim beni de aranıza alırmısınız?Bu sabahtan itibaren daha önce uygulamış olduğum diyete başladım,

gunaydin, hosgeldin, kilo bildirimi yapacaksan bgn tam gunu...mevcut listemiz 37. sayfada, bakabilirsin...

Günaydın kızlar.
Ben de hafta sonu pek giremediğim topiğe. Çok bozmadım sadece akşamları fazladan bir akşam bir dilim yaş pasta diğer dün yarım dilim kek yedim ama ara öğün yapamadım fazla su içemedim sabah tartıldım kilom aynı 76 yım durdu sanki ama ben pes etmeyeceğim, bildirimi buradan mı yapıyoruz yoksa özelden mi mesajla bildiriyoruz, listeye beni eklerseniz sevinirim

Başlangıç 81 (28 Mart 2011)
Bu gün 76
Geçen Hafta 76
Hedef 65
Boy 1,72

ekledim listeye...

teşekkürler,
bende yazayım bari de kamçı olsun bana ömrümün en yüksek kilosunu burdan yazmak da garip bir duyguymuş, ama yapabilirim inş. Başka sorunları da forumda halledebilmiştim bunu da inş burdakilerle halledebilirim

Mevcut Kilo:93
Hedef:65
Boy:171
Verilmesi gereken:28

günaydııın:KK16:
başlangıç kilom 60
hedefim 52
mevcut kilom dun regl olmama rağmen 59.1 hiç veremedim gibi geliyor şişkinlikten
boy 1.65

60 da çok uzun süre takılmıştım ben sonra bi ara 58 oldum ama yine çıktım 60 ama bu sefer öyle olmıcak kararlıyım dün piknikte bile aşırıya kaçmadım mangalda yapılan köftelerden yedim sadece ekmeksiz ve salata :KK66: akşamda sadece tarçınlı yoğurt

sabahda taze sıkılmış portakal suyu eşliğinde klasik kahvaltımı yaptım

simurgh benim de eklermisin listeye:21:

teşekkürler,
bende yazayım bari de kamçı olsun bana ömrümün en yüksek kilosunu burdan yazmak da garip bir duyguymuş, ama yapabilirim inş. Başka sorunları da forumda halledebilmiştim bunu da inş burdakilerle halledebilirim

Mevcut Kilo:93
Hedef:65
Boy:171
Verilmesi gereken:28

Hangimizin kac kilo oldugu onemli degil, ortak hedefimiz kendimizi istedigimiz gibi gorebilmek. Bunun icinde birbirimize yardimci oluyoruz. deneyimlerimizi paylasip birbirimizi motive ediyoruz. ben bu grupta olmasam, "amaaan, olmuyo, veremiyorum kilo milo" diyip coktan pes etmistim.

kızlar günaydın hayırlı haftalar arada bir uğramıştım buraya listeye alırmısınız beni de özelden yazıcam şimdi bu arada dün akşamki menüm yeşil mercimek yemeği bir dilim kepek ekmek ve salata
sabah sirkeli suyumu içtim henüz kahvaltı yapmadım şekersiz bir çay içtim
birazdan special k ve yağsız sütle yapıcam

X