Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

selam canım hoşgeldin aramıza...leslie sansone diye google a yazınca çıkar..netten indirebilirsin..farklı versiyonları var..ben 2 mile olandan arka arkaya iki kere yapıyorum her akşam dizi karşısında yapıyorum..bence keyifli...terletiyor..durduğun yerde ya da birkaç adımm ileri geri en fazla harket ediyorsun..adım atıyorsun ayağını yukarı doğpru kaldırıuyorsun plates lastikleriyle kollarını da çalıştırıyorsun...evde spor imkanı sağlıyor..yarım saatte 2 mile yürümüş gibi oluyorsun o da 3.6 km sanırım..

bende bugün 2 mile olanı indiricem ofiste bazen yalnız kalıyorum o arada yaparım :82:

Al benden de o kadar hafta sonunu nasıl kurtarırım onu düşünüyorum evde yatılı misafirimiz de olacak haliyle yemek yapacam, ee yapıp yememek zor bir durum ama katlanacağımm...Allah hepimize sabıarlar versinnn...

ben şöyle kurtarmayı planlıyorum kızlar..
yarın sabah erken kalkıp 07.00 gibi (alışkanlık mutlaka kalkıyorum)kahvaltımı edip sonra bir güzel uyucam çünkü bu hafta çok yoruldum dinlenmek istiyorum..Sonra temizlik ve yemek yapmam lazım İzmirden arkdaşım eğitim için gelmiş akşamına bize gelecek..Izgara köfte yapıcam kendime..Tatlı olarak da yemeyim diye eşim ve ona hazır sütlü tatlı alcam(malum borcama falan yapsam belki koyarken falan tırtıklarım)..o gelmeden bir saatlik sporumu da yapıcam..
pazar yine erken kalkıp kahvaltımı edicem..Çengelköy, Beylerbeyine falan götürcem arkadaşı oralarda gezerken de biraz enerji harcarım..Dışarda yemek yerken de yine ızgara köfte ya da tavuk tercih etcem..Tatlı yemicem..Onu geçirip eve gelince de yapabilirsme evde Leslie yapcam..Gerçi eve geç gelir ve yorgun olurum ama olsun..

Kızlar gene karnım şiş yaa:KK59:

bana doktorum doğru nefes alıp vermiyoruz o yüzden vucudumuz oksijenini iyi alamıyor ya da kullanamıyor demişti şişkinlik için nefes egzersizleri vermişti hem metobalizmamızın iyi çalışmasını sağlıyor en basitinden burnumuzdan alıp ağzımızdan veriyorz ya gözlerini kapatıp onu yapabilirsin böyle göbeğini şişire şişire nefes alıcaksın :KK1: bazen faydası oluyor strestende uzak tutuyor:21:

ofiste yalnız kalmak süper yaaa...bizimki açık ofis bir ayağa kalksam 45 kişi birden görür:KK9:
yağ yanması için onu 2 kere üstüste yap canım..

evet çok iyi oluyo:21: sende ayağa kalkmadan sandalye üzerinde ayaklarını birleştirip dizlerini yukarı kaldırıp indirebilrsin arada hareket harekettir dimi ama :KK1:

akşam leslie ablamızla randevum var anlaşıldı:KK52:

sağol canım inş.hep beraber başarıcağız :KK16:

Rica ederim..Başaracağız elbette..Bizi kim tutar:KK9:Bugünkü menü:
Sabah:kaşarlı omlet
öğle:ızgara köfte
ara:elmalı çay
servise binerken süt içcem
akşam:yine aç olmam diye düşünüyorum kaç gündür akşamları sadece tarçınlı yoğurt yiyorum çok iyi geliyor..
ama ben neden bu kadar şişim..nedeni belli süt ,yoğurt gaz yapıyor şişiriyor..wc problemi de sürekli protein almaktan..bakalım bugün gidiyorum akupunktura dr um değiştirir sanırım menümü..

Kızlar bende çıkıyorum.Haftasonu bilgisayarı açmıorum.Oğlum başından kalkmıyor sonra fırsat bulabilirsem yazarım. Haftasonu boğazımızı tutalım pazartesi tartı sınavı var ona göre hazırlanalım. Haydi herkese kolay gelsin. Baklaım benim çizelgedeki balık denizde ilerleyebilecekmi.

Son düzenleme:
aynen bendede hele bugun reglı oldum dedımya ınanın sabah azıcık bırsey yemek denırse öğlende biraz çorba biraz yoğurt ...Valla pazartesi 1 kg verdım dersem sasırmayın:KK33:

inşallah canım. gram gram değilde kilo kilo verelim şunları :KK66::KK66:
benimde regl dönemim geldi. o sıkıntı veriyor biraz

kızlar ben kaçıyorum..hepinize iyi bir haftasonu diliyorum..
biz 80-89 topiğinde kilo bildiriminde bulunurken o hafta yaptığımız spor dk sını da yazıyoruz...isterseniz bu liseteye de ekleriz..gaza geliriz..ne dersiniz?

iyi gecelerr az kalorili hafta sonları diliyorum..
Ben yine abarttım biraz galiba
kendimi kötü hissediyorum
sporu da 1 kez yaptım bu hafta
tembelim itiraf ediyorum
ceza verin bana :26:

Günaydın kızlar! :KK3:
Gerçi hafta sonu için uyuma saati sayılır şimdi. Evin temizliği için yardıma birisi gelecek, ben de onun için uyandım. Gün boyu temizlik var yani evde. Bu da Cumartesi'nin sporu olsun.:KK9:

Yazacaklarımı moralinizi bozmak için değil de benimle aynı durumda olan varsa kendini yalnız hissetmesin diye yazıyorum. Hernekadar Pazartesileri kilo bildiriminde bulunacak olsak da ben hergün tartılmaya devam ettim. Ve kilom dalga halinde..
Pazartesi = 60.3
Salı = 60.2
Çarşamba = 60.5
Perşembe = 60.2
Cuma = 60.0
Cumartesi = 60.2 :95:

Neden böyle diye düşündüğümde aklıma bir tek kabızlık geliyor. Çok düzensiz tuvalete çıkıyorum. Ne yararlı olacak onu da bilemiyorum. Salatalarıma gerçek zeytinyağı kullanıyorum. Kayısı da yesem değişmiyor. Yulaf ezmesi falan.. Bi tek geçen sene bi aralar sağlıklı diye her gün kefir mayalayıp içiyordum. Çok iyi gelmişti. Ama bıkkınlık vermişti o da. Tekrar mayasını bulup içsem mi diye düşünüyorum.
Ay umarım keyfinizi kaçırmamışımdır..

Haftasonu topigimiz pek bi sessiz sakin oluyor ama genede herkese gunaydin.
Cuma benim haftasonum, ve ben de biraz azittim.
Cuma sabah sirkeli suyun ardindan guzel, saglikli bir kahvalti yaptim.
Oglen alisveris merkezinde kucuk boy fast food menu yedim :26: pismanim...
Aksam 10-12 tane kadar sushi yedim. Bildigim kadariyla sushi kalorili bisey degil, yagsiz da ayrica.
Tatli falan yemedim ama gunde 2-3 bardak su ancak icmisimdir.
Bu sabah kepekli ekmekle mini sandvic+ cay tabi oncesinde sirkeli su.
Fast food menu disinda kotu hicbirsey yemedim...
Ayrica ben de cabuk doymaya basladim. Midemiz kuculuyo sanirim kizlar, cok mutluyum, az bisey yiyip cok doyuyorum. Ayrica dugmesini kapatamadigim bir pantolonumu dun denedim, giyebildim, azcik dar oldu ama dugmesi kapandi en azindan. Ama regl oncesi karin ve gogus siskinligi var asiri...

Kızlar günaydın.

Dün akşam da bol limonlu ve ton balıklı salata ile günü kapattım.
Bugün de bi bardak su içtim, birazdan yine şekersiz çay ve kepekli tost ile kahvaltı var

Ben bugün çalışıyorum o yüzden yeme düzenimi hafta içindeki gibi devam ettiririm.Ama yarın ne olur orası soru işareti.Belki de pazartesiye geldik diye kendimi motive edip tutabilirim.

Çalışanlara kolay gelsin, tatil yapanlara da tatlı rüyalar ben de yarın olsa da bi dinlensem diye bekliyom artık

günaydın bayanlarrr:KK66: dün akşam haşlama tavuk ve salata yedim :KK33:
sabahta 1 dilim kepekli ekmek 1 bardak şekersiz çay 1 kk peynir 3 zeytin ve domates:KK76:
artık bu kahvaltı beni tıka basa doyuruyor midemiz küçülüyor sanırım:KK52:
ben öğle yemeğinde sık semiz otu yemeği yiyordum ama dün bi yazıda okudum semiz otunun içindeki bi salgı mideyi büyütüyormuş haberiniz ola:KK34:
yürüyüşümü sabah 15 dk'lık pilatesimi de yaptım en son aldığım kotu dar almıştım esneme yapar zaten diye ama artık baayaa büyük geliyor çok mutluyum :KK52:

HATIRLATMA:
Pazartesi kilo bildirim gunudur. Eskiye yonelik konulari herzaman okuyamadigimdan asagidaki bilgileri bana konu icinde degil ozel mesaj yoluyla atiniz:
Listeye girmek isteyen yeni arkadaslar icin
1-Baslangic kilosu (baslangic tarihimiz 25 nisan)
2-Hedef kilo
4-Mevcut kilo
3-Boy
Zaten listede olan arkadaslarin sadece mevcut kilo bildirimi yapmasi yeterlidir.

En dogru sonucu almak icin, Pazartesi sabahi uyanip tuvalete gittikten sonra birsey yemeden once ciplak olarak tartilin.
Pazartesi aksam ustu 3te listeyi yayinlayacagim, bilgileri 3e kadar yetistirirseniz sevinirim.
Sonuclarin yuzumuzu guldurmesi dilegiyle...Hafif haftasonlari

günaydın kızlar
akşam misafirim olduğu için sadece patates salatası ve 2 adet tatlı yedim
bugünde arkadaşım gevrek almış ve bir dilim börek yiycem bugün bozuyorum rejimi :kk77:
yarın telefi edicem ama :KK61:

X