Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

bir dilim pasta kız şu diyetimizi hayırlısıyla bitirelim ertesi gün hemen gidip yiyelim kendimizi ödüllendirelim

Ben akşam 1 kase yoğurtla meyve yemeği düşünüyorum.Birde yeşil çay demlerim suda içtimmi tamamdır. Yatağa aç karnına girersem kendimi çok mulu hissediyorum. Akşam yemek yemektense sabah mükellef bir kahvaltı yapmak en iyisi aslında.
Ben akşam yemeğini bırakırsam çok güzel kilo veriyorum.

Ben akşam 1 kase yoğurtla meyve yemeği düşünüyorum.Birde yeşil çay demlerim suda içtimmi tamamdır. Yatağa aç karnına girersem kendimi çok mulu hissediyorum. Akşam yemek yemektense sabah mükellef bir kahvaltı yapmak en iyisi aslında.
Ben akşam yemeğini bırakırsam çok güzel kilo veriyorum.

aslında doğru söylüyorsun fakat benim kocam maaşllah bi yiyor bi yiyor yememek elde değil kendini bi frenle iki freb-nle üçüncüse bi bakmısın ekmek senın elınde :KK43::KK43:

aslında doğru söylüyorsun fakat benim kocam maaşllah bi yiyor bi yiyor yememek elde değil kendini bi frenle iki freb-nle üçüncüse bi bakmısın ekmek senın elınde :KK43::KK43:

Haklısın bende haftasonları eşim evde olunca dayanmayıp yiyorum.Haftaiçi rahatım eşim yemeği işyerinde yiyip geliyor oğlumda annemde kalıyor ben tek başına olunca iyi diyet yaparım diye düşünüyorum. Yemek pişirince biraz ondan biraz bundan yiyelim derken abartıyoruz.Hegün mutfakla yemekle uğraşıp zayıf kalan kadınlarada hayranım bu arada.

offf aynen yaa. bir cesit yemek, bir de pilav falan oluyo, doymayiz diyip bi de kofte, nugget falan yapio, ben bu kocamla evli oldugum surece kilo veremem gibi gelio...Bi de benden beklemez, beceriklidir. Kendi yapio, dokturuyo... :KK52:

Haklısın bende haftasonları eşim evde olunca dayanmayıp yiyorum.Haftaiçi rahatım eşim yemeği işyerinde yiyip geliyor oğlumda annemde kalıyor ben tek başına olunca iyi diyet yaparım diye düşünüyorum. Yemek pişirince biraz ondan biraz bundan yiyelim derken abartıyoruz.Hegün mutfakla yemekle uğraşıp zayıf kalan kadınlarada hayranım bu arada.

Aynen ben de kendilerine hayranım.Ben evde olunca mutfağa her girişte elim boş çıkamıyorum yani

geçen gün eşime ben akşam yemeği yemicem artık mısır gevreği yicem akşamları dedim. bana yemek yap ta sen ne istersen onu ye dedi hiç destek olmadı yani aslında onunda kilo vermesi gerekiyoo ama asla yemekten geri kalmıyo :KK50:

geçen gün eşime ben akşam yemeği yemicem artık mısır gevreği yicem akşamları dedim. bana yemek yap ta sen ne istersen onu ye dedi hiç destek olmadı yani aslında onunda kilo vermesi gerekiyoo ama asla yemekten geri kalmıyo :KK50:

Ayyy bukadarmi ayni olur, diyorum ki cnm ikimizinde fazlaliklari var, dikkat edelim biraz diorum (urkutmemek icin diet yapalim demiorum) Niye cogul konusuyosun, istedigini yap bana ilisme dio..90 kilo esim, 78 olmasi gerekio

evet benimkininde göbek önden kendi arkadan geliyor akşam bende pilates yapıyorum o bacaklarım koptu daha üstüne tutmuş sen kadın gibi yapamıyorsun diyo başlarım simdi senin kadınına dedım senin yüzünden yiyorum ben dedim

İlahi kızlar! :KK60:Yazdıklarınızı okuyup okuyup gülüyorum valla. Benim eşim askere gittiğinde diyet yapmıştım ben ve akşamları çok hafif bişeyler atıştırıyordum rahat oluyordu. Kolayca da istediğim kiloya düşmüştüm. Ama askerden geleli 1 yıl olmadan 5 kilo aldım. Tabi o da 10 kilo.

Bide benimki bi bahane bulmus...Ben nezaman "canim hafif yiyelim, az yagli yiyelim" desem, 40 yasindan sonra zaten tansiyon kolesterol basliyo, mecburen dikkat edicez, 40 yasina kadar beni rahat birak, ne istersem yiyim dio. :KK52:

X