- 1 Ocak 2008
- 911
- 43
aslında gidip bol isotlu lahmacun yicem valla su kiloma ulaşayım gidip yiyeceğim
:95::95::95: banane bende istiyorummmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aslında gidip bol isotlu lahmacun yicem valla su kiloma ulaşayım gidip yiyeceğim
yok artık sen de sadece salata mı???
salata tabi... aslında içine konulanları biraz desteklersek bazen sadece salata yenilebilir.haşlanmış tavuk gibi mesela
:95::95::95: banane bende istiyorummmm
ne demek şekerim gel kaçtane istersen dükkan senin
bir dilim pasta kız şu diyetimizi hayırlısıyla bitirelim ertesi gün hemen gidip yiyelim kendimizi ödüllendirelim
Ben akşam 1 kase yoğurtla meyve yemeği düşünüyorum.Birde yeşil çay demlerim suda içtimmi tamamdır. Yatağa aç karnına girersem kendimi çok mulu hissediyorum. Akşam yemek yemektense sabah mükellef bir kahvaltı yapmak en iyisi aslında.
Ben akşam yemeğini bırakırsam çok güzel kilo veriyorum.
aslında doğru söylüyorsun fakat benim kocam maaşllah bi yiyor bi yiyor yememek elde değil kendini bi frenle iki freb-nle üçüncüse bi bakmısın ekmek senın elınde
aslında doğru söylüyorsun fakat benim kocam maaşllah bi yiyor bi yiyor yememek elde değil kendini bi frenle iki freb-nle üçüncüse bi bakmısın ekmek senın elınde
Haklısın bende haftasonları eşim evde olunca dayanmayıp yiyorum.Haftaiçi rahatım eşim yemeği işyerinde yiyip geliyor oğlumda annemde kalıyor ben tek başına olunca iyi diyet yaparım diye düşünüyorum. Yemek pişirince biraz ondan biraz bundan yiyelim derken abartıyoruz.Hegün mutfakla yemekle uğraşıp zayıf kalan kadınlarada hayranım bu arada.
geçen gün eşime ben akşam yemeği yemicem artık mısır gevreği yicem akşamları dedim. bana yemek yap ta sen ne istersen onu ye dedi hiç destek olmadı yani aslında onunda kilo vermesi gerekiyoo ama asla yemekten geri kalmıyo
geçen gün eşime ben akşam yemeği yemicem artık mısır gevreği yicem akşamları dedim. bana yemek yap ta sen ne istersen onu ye dedi hiç destek olmadı yani aslında onunda kilo vermesi gerekiyoo ama asla yemekten geri kalmıyo
offf aynen yaa. bir cesit yemek, bir de pilav falan oluyo, doymayiz diyip bi de kofte, nugget falan yapio, ben bu kocamla evli oldugum surece kilo veremem gibi gelio...Bi de benden beklemez, beceriklidir. Kendi yapio, dokturuyo...
Bide benimki bi bahane bulmus...Ben nezaman "canim hafif yiyelim, az yagli yiyelim" desem, 40 yasindan sonra zaten tansiyon kolesterol basliyo, mecburen dikkat edicez, 40 yasina kadar beni rahat birak, ne istersem yiyim dio.