Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

Öğlennn:

1 kepçe mercimek çorbası
1 tane yağsız karnıyarık
4-5 çatal pilav
1 tabak dolusu zeytinyağlı havuç rendesi

Şimdi de ufak bir kup vanilyalı puding yiyorum.
Minik diyet yoğurt aşırdım, o da ara öğün

Küçük bir kase tarhana çorba, kızarta(2 dilim patates, 2 dilim patlıcan) yoğurt, şeftali ve bir incecik dilim ekmek. Bu sıralar fazla kaçırmaya başladım.

Küçük bir kase tarhana çorba, kızarta(2 dilim patates, 2 dilim patlıcan) yoğurt, şeftali ve bir incecik dilim ekmek. Bu sıralar fazla kaçırmaya başladım.

bence fazla değil cnm sadece yağlı kaçırmazsan sorun olmaz hiç bişiy denecek kadr az yemişsin =)

benımde öğlen yemeğim
4 parmk kdr patates 3 parmak büyüklünde tavuk (fırında pişmiş)
2 kaşık yoğurt
2 kaşık kadr haşlanmış makarna yağsız=( bunu yemesem iyiydide kndım için ayırmştım kalan 2 kaşıda yedım =(

Gerçekten mi yüreğime su serptin şimdi. Ne bilim işin içinde ekmek olunca fazla gibi geldi.

Kızlar bugün ben çok halsizim , yorgun ve bitkinim
Sabah 08:20'deki kahvaltımı yazayım hemen:bir dilim ekmek ,kibrit kutusunun yarısı kadar beyaz peynir
bir salatalık yarım domates 3 tane de yeşil zeytin bir bardak çay...

Saat 09:30'da dayanamadım gittim bi çikolata aldım,halsizim belki kendime gelirim diye(ne akıl ama)

Öğlen de saat 12:00'de birdilim su böreği
bir bardak fantamelesef
5 tane dolma
2 tane mercimek köfte
şu ana kadar ise yarım litre su bile içemedim

Galiba demirim düştü benim , yarın kayısı ve kuru üzüm alıcam,çok kötüyüm

Bende sizle aynı durumu yaşıyorum
Evlendiğimde 56 kilo idim şimdi oldum 65
Evleneli 6sene oldu:)İlk hedefim 63 sonra 61 sonra 59yeterlidir:)

Sabah Meyveli K Fles
Ara öğün 1Seftali
Öğlen(Dağıttım ) Tavuklu Kremalı Makarna
Şuan Magnum dondurma
Saat 5-6gibi yarım çorba içmeyi düşünüyorum.

Akşamda biraz spor

Ne Dersiniz umut var mı

Merhaba bu topiği yeni gördüm bende masabaşı çalışıyorum sabah 8 akşam 6.Şu an 56 kiloyum ve 4-5 kilo vermek istiyorum.Pazartesi günüd diyete başladım.Bugün yediklerim:
Sabah:1 dilim kepek ekmeği,peynir domates,çay
Arada 2 tane eti form
Öğlen:Tavuk çorbası,1 dilim buğday ekmeği,ayran
Arada 2 bardak çay içtim.
Akşamada ton balığı,yeşil salata,1 dilim kepek ekmeği yiyeceğim.Nasıl sizce??Bu şekilde kilo verebilirmiyim.Suyu az içiyorum malesef 3-4 bardak..
Birde spor yapmaya vaktim yok.Akşamüzeri yürüyüş yapıyorum o da hergün değil..

Gerçekten mi yüreğime su serptin şimdi. Ne bilim işin içinde ekmek olunca fazla gibi geldi.
1 dilim yemişsin ki gn içinde 6 dilime kdr ekmek yemk lazım bence hem daha tok tutuyo hemde e vitamını var mkrna pilav gibi boş karbonhıdrt yerıne 1-2 dilim ekmek yemk daha sağlıklı hanımlar

snırım sende bol su içiosun benım 2 lt yıde geçti 3e ykın oldu çok su içiorum =) kendıme aynada baktığımda mutlu oluyorum baya bi incelmişim =) incelirken herşeyide yedım =) biliosunuz meşhur tavuk göğsü ttlımıda =) sürkli yedım yanı ama gun içinde elimden gelince hareketli oldum akşmları fazla kaçırmaya özen gösterdım halda dvm edıyorum bugun trtılıcam inş. yarın kaç oldumu yazarım =)

pelerinli maşallah canım =) baya bi yemişsin bunları yıyeceğine zeytinyağlı yemekler ve meyve yesen emınım bu kdr bitkin olmazsınn

kızlar hiçbirinizde yoğurt grmuyorum =( yemıosunuz sanırım ama ben hemen hemen herugn en az 1 kase yiyorum yemedımde kg veremıorum =(

=)=) bence umut varda acaba o makarna ne kdrdı ben mıktrını merk ettim=) yarım çorba ve biraz salata yoğurtla destkleyın sonra geç saate acıkmamamk için

su kg vermede çok buyuk yardımcı yanınıza bardk doldurup koyun 3-4 brdk çok az en az 2 lt içmek lazım bu havalarda sıcak artık daha fazla su kaybedıo vucut bolbol su içmeye çlışın bide yourt en 1 öğün iyiyn =)

hanımlar ben ara öğünümüde yptım =)
3 kaşık kadar yoğurt

kg vermeye çok yrdımcı bu yoğurt ya =)=) hemde tok tutuo kalsıum alıom =) mis gibim

Günaydınn kızlarrrrrrrrr

Kahvaltıda hele şükür minik dilim peynir, domates, salatalık, kepek ekmeği yedim
2 bardak da su.

Akşam babam bana bakıp "çalışmak yaramış sana kilo almışsın" dedi
Daha çok hırs yaptım, ama hırsım max 2 gün sürüyor:85:

Belfü ve aşk2009 hoşgeldiniz. Herkese günaydın. Dün akşam bir dilim börek ve bir kase çorba, dün börek günümdü. Napim kendim yapmıştım gözümün önünde olunca canım çekti. Neyse sonunda bitti. Yatarken 1 bardak sirkeli su. İp atlayamadım akşam çok yorgundum bebeğimi uyutunca hemen yattım.Sabah 2 dilim ekmekle kahvaltı yaptım. Hafta sonu dikkat edin kızlar, pazartesi kilo bildirim günü.

Günaydın...Hoşbulduk yağmur031
Bende dün akşam yeşil salata,ton balığı,kepek ekmeği 1 dilim yedim
Sabahta,1 yumurta,peynir domates yine bir dilim kepekli ekmek ve çay içtim
Birazdan yeşil çay içeceğim.
Öğlene meyve getirmedim çok acele çıktım evden.Bir yere gidip çorba içmeyi düşünüyorum

Son günlerde kilo verdiğim halde sanki kollarım ve omuz-göğüş arası kısım dolgulaştı:26:
Az yemek yetmiyor ki ne yapsam oralara?:26::26:

gunaydın kızlar

dun akşam gene abarttım sanırım =(
4 kaşık kadar barbunya
yarım simtten yplmış trit

kahve ( nescafe sütlü)
5-6 tane kahveli çikolata bitter
mınık mınık oluolar ama yedım
1 tanede eti puf yedım

gece 2de yttım =(

ben bu sbh evde kahvaltı edemedım şimdi yiyorum

2 dilim tuzsuz etimek
2 parça penır üzerine sürdüm

5 bardakda su içtim çok sıck bgun

bu öğlen iş yerınde çayın yanına bişiyler olucak

yemek yok sulu evden azıcık kfasulye getirdim. bklım nasıl yapıcam öğleni

dun tartılamadm =(

Yeşil çay dedin de aklıma geldi. Hergün akşam ben de içiyorum yeşil çay. Dinlendiriyor insanı.

günaydınlar herkeseee

akşam menemen canım çekti yaptım, bi güzelde ekmeği bana bana yedim ayy dayanamadım vala :S ama kepekli ekmek yedim yanında da cay içtim o kadar

gece yatmadan da 2 kayısı yedim

sabah kahvaltı her zmnki gibi 2 dilim kepekli ekmek, 4 zeytin ve kk ndan az peynir sekersiz cay
hafta sonu teyzemlere gidiyorum,birlikte olunca fena yiyoruz inş kilo alıp donmem kızlar :S

kızlar gunaydın dün akşam bır tabak ekmeksız mantı yedım

sabah kahvaltım her zamankı gıbı yagsız tost ayrıca adet olmam gerek bugun ama daha tık yok karnım benden once gıdıyor her yere ve canım acayıp tatlı cekıyorrrrr

Günaydın cnlar:)
Ben dün akşam çok kaçırdım ya misafirlerim var
Mercimek çorbası içtim dün kasede deil tabakta (cnm istemedi)
ve bi kase küçük kaselerden normal salata yedim yağlı,limonlu
Ekmek neredeyse hiç yemedim sayılır ucundan böldüm azcık
10 tane kadar yemekten sonra badem ve fındık yedim 2 bardak çay içtim
15-20 Tanede üzüm yedim

Kahvaltıda;
Sabah evden çıkmadan bir bardak meyve suyu içtim
işe gelince de bir simit , bir kupa çay içtim (kötü bi kahvaltı kabul ediyorum)
kahvatı yaptıktan 2 veya 3 saat sonrada dayanamadım 1 çikolata yedim (benim hastalığım bittikten sonra cnm çok çikolata istiyo)
Öğleiçin ne yerim henüz karar veremedim, ama cnm bişi istemiyodışarı çıkabilirsem meyve almayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…