- 7 Haziran 2010
- 4.124
- 41
Küçük bir kase tarhana çorba, kızarta(2 dilim patates, 2 dilim patlıcan) yoğurt, şeftali ve bir incecik dilim ekmek. Bu sıralar fazla kaçırmaya başladım.
bence fazla değil cnm sadece yağlı kaçırmazsan sorun olmaz hiç bişiy denecek kadr az yemişsin =)
benımde öğlen yemeğim
4 parmk kdr patates 3 parmak büyüklünde tavuk (fırında pişmiş)
2 kaşık yoğurt
2 kaşık kadr haşlanmış makarna yağsız=( bunu yemesem iyiydide kndım için ayırmştım kalan 2 kaşıda yedım =(
1 dilim yemişsin ki gn içinde 6 dilime kdr ekmek yemk lazım bence hem daha tok tutuyo hemde e vitamını var mkrna pilav gibi boş karbonhıdrt yerıne 1-2 dilim ekmek yemk daha sağlıklı hanımlarGerçekten mi yüreğime su serptin şimdi. Ne bilim işin içinde ekmek olunca fazla gibi geldi.
Kızlar bugün ben çok halsizim , yorgun ve bitkinim
Sabah 08:20'deki kahvaltımı yazayım hemen:bir dilim ekmek ,kibrit kutusunun yarısı kadar beyaz peynir
bir salatalık yarım domates 3 tane de yeşil zeytin bir bardak çay...
Saat 09:30'da dayanamadım gittim bi çikolata aldım,halsizim belki kendime gelirim diye(ne akıl ama)
Öğlen de saat 12:00'de birdilim su böreği
bir bardak fantamelesef
5 tane dolma
2 tane mercimek köfte
şu ana kadar ise yarım litre su bile içemedim
Galiba demirim düştü benim , yarın kayısı ve kuru üzüm alıcam,çok kötüyüm
Bende sizle aynı durumu yaşıyorum
Evlendiğimde 56 kilo idim şimdi oldum 65
Evleneli 6sene oldu:)İlk hedefim 63 sonra 61 sonra 59yeterlidir:)
Sabah Meyveli K Fles
Ara öğün 1Seftali
Öğlen(Dağıttım) Tavuklu Kremalı Makarna
Şuan Magnum dondurma
Saat 5-6gibi yarım çorba içmeyi düşünüyorum.
Akşamda biraz spor
Ne Dersiniz umut var mı
Merhaba bu topiği yeni gördüm bende masabaşı çalışıyorum sabah 8 akşam 6.Şu an 56 kiloyum ve 4-5 kilo vermek istiyorum.Pazartesi günüd diyete başladım.Bugün yediklerim:
Sabah:1 dilim kepek ekmeği,peynir domates,çay
Arada 2 tane eti form
Öğlen:Tavuk çorbası,1 dilim buğday ekmeği,ayran
Arada 2 bardak çay içtim.
Akşamada ton balığı,yeşil salata,1 dilim kepek ekmeği yiyeceğim.Nasıl sizce??Bu şekilde kilo verebilirmiyim.Suyu az içiyorum malesef 3-4 bardak..
Birde spor yapmaya vaktim yok.Akşamüzeri yürüyüş yapıyorum o da hergün değil..
Günaydın...Hoşbulduk yağmur031
Bende dün akşam yeşil salata,ton balığı,kepek ekmeği 1 dilim yedim
Sabahta,1 yumurta,peynir domates yine bir dilim kepekli ekmek ve çay içtim
Birazdan yeşil çay içeceğim.
Öğlene meyve getirmedim çok acele çıktım evden.Bir yere gidip çorba içmeyi düşünüyorum
kızlar öğlen menum tavuk ızgara salata bırazcık bulgur pilavı yanında limonlu soda çok mu oldu acaba